Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ναυτικό Σαλόνι 2014

Ευχαριστούμε που διαβάζετε το email μας
Η εταιρεία μας συμμετέχει στο στο Ναυτικό Σαλόνι 2014 που θα πραγματοποιηθεί 15-19 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Θα χαρούμε να μας επισκευθείτε και να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας.  Προσφορά έκθεσης Βυθόμετρο Koden CVS-126

KODEN βυθόμετρο CVS-128B
Η KODEN αλλάζει το μέτρο σύγκρισης στην τεχνολογία των βυθομέτρων
 
Η έκδοση CVS-128B (Broadband) εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τη χρησιμοποίηση Broadband βεντούζας. Με την επιλογή της κατάλληλης συχνότητας αποφεύγουμε όλα τα ενοχλητικά παράσιτα από άλλες συσκευές ή πλαγκτόν, ανεβάζοντας ή κατεβάζοντας τη συχνότητα που ‘ψάχνουμε’ και επιτυγχάνουμε τον τέλειο συντονισμό ανάλογα με το είδος ψαρέματος που κάνουμε.  
 
Δείτε περιγραφή του προϊόντος και χαρακτηριστικά ΕΔΩ
KODEN radar σειρά MDC-900
Έξυπνο Radar, μεγάλων επιδόσεων, με λειτουργίες που έχουν συνήθως τα μεγαλύτερα "επαγγελματικά" Radar
 
Η σειρά Radar MDC-900 έχει υψηλής ευκρίνειας έγχρωμη οθόνη LCD 8,4 ιντσών, μοντέρνο σχεδιασμό με μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό, που μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιουδήποτε τύπου σκάφος, ακόμη και σε σκάφη με περιορισμένο  χώρο. Έτσι, η ναυσιπλοΐα σας γίνεται απολύτως ασφαλής, ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.
 
Δείτε περιγραφή του προϊόντος και χαρακτηριστικά ΕΔΩ
KODEN radar Σειρά MDC-2900P
Η Koden προσθέτει νέο DNA στα Radar, με Map Overlay και παρακολούθηση 50 στόχων ΑΤΑ και 200 στόχων AIS ταυτόχρονα
 
Πληροί τις απαιτήσεις του ΙΜΟ για πρώτο radar σε πλοία μέχρι 10,000 GT και για δεύτερο radar σε πλοία μέχρι 50,000 GT
 
Δείτε περιγραφή του προϊόντος και χαρακτηριστικά ΕΔΩ
 

NOBELTEC πρόγραμμα πλοήγησης TimeZero Trident
Το μοναδικό πρόγραμμα πλοήγησης που μπορείς να εμπιστευτείς
 
Το Nobeltec Trident είναι ένα πλήρες πρόγραμμα ναυσιπλοΐας που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Time Zero. Έτσι συνδυάζει πληροφορίες από όλα τα όργανα του σκάφους, και σας παρουσιάζει τους πλόες σας με απόλυτο ρεαλισμό. Η τρισδιάστατη απεικόνιση των δορυφορικών φωτογραφιών σε ταυτόχρονη αποτύπωση µε τον χάρτη (raster ή vector), η εμφάνιση των στόχων AIS και radar και η πρόσθεση του καιρού στον χάρτη (σε πραγματικό χρόνο ή στις Time Zero επόμενες 15 μέρες) είναι μερικές από τις πολλές λειτουργίες που μπορούν να κάνουν την ναυσιπλοΐα ευκολότερη και ασφαλέστερη. 
 
Δείτε περιγραφή του προϊόντος και χαρακτηριστικά ΕΔΩ
MCMURDO εξοπλισμός ασφαλείας AUTO EPIRB SMARTFIND E5
Για να σας βρουν, η επιλογή είναι McMurdo
 
Συνεχίζοντας την παράδοση πολλών δεκαετιών η McMurdo φέρνει την επόμενη γενιά στη τεχνολογία των EPIRB με το McMurdo Smartfind Ε5. Ο νέος αυτός ραδιόφαρος ένδειξης θέσης κινδύνου, πληροί τις τελευταίες απαιτήσεις του SOLAS και ικανοποιεί τόσο τα εμπορικά πλοία όσο και τα σκάφη αναψυχής. Η έκδοση με τη βάση αυτόματης ενεργοποίησης, ενεργοποιείται από μόνη της και πλέει ελεύθερα (float free) όταν βυθίζεται στη θάλασσα σε βάθος από 2 – 4 μέτρα.
 
To McMurdo Smartfind Ε5 λειτουργεί στα 406 MHz, και εκπέμπει στο παγκόσμιο δορυφορικό σύστημα ασφάλειας και διάσωσης COSPAS-SARSAT. 
Δείτε περιγραφή του προϊόντος και χαρακτηριστικά ΕΔΩ
INTELLIAN sat tv antennas i6P
Η Intellian αλλάζει τα δεδομένα, προσφέροντας τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά δορυφορικά συστήματα διασκέδασης και επικοινωνίας στη θάλασσα.
 
Ιδανική κεραία για μεγάλα σκάφη πάνω από 70 πόδια, ασυναγώνιστη σε απόδοση (60cm κάτοπτρο). High Definition (HD) ready για μεταδόσεις σε πολύ υψηλή ανάλυση και Auto Skew Angle Control για διατήρηση της μέγιστης έντασης σήματος ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες και την περιοχή που βρισκόμαστε.
Δείτε περιγραφή του προϊόντος και χαρακτηριστικά ΕΔΩ
Λεωφ. Αλίμου 85, 174 55 Άλιμος, Αθήνα / τ: 210 9966730, 210 9928128 /f: 210 9967847

Δεν υπάρχουν σχόλια: