Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Zoe @ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ Barbeque Club - 6/12

Zoe
Un Pasión Fatal
"ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ" Barbeque Club
Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, ώρα 21:30
Zoe Un Passion Fatal Afisa2
Η Ζωή Τηγανούρια μας παρουσιάζει το απόσταγμα των εμπειριών της από την πολυετή πορεία της ως σολίστ του ακορντεόν αλλά και ως συνθέτις, σε μία μουσική παράσταση για ανθρώπους με γούστο και ποιότητα.
Πολλά διαφορετικά είδη μουσικής, από προσωπικές ορχηστρικές συνθέσεις αλλά και τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει μεγάλοι καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι διασκευές μεγάλων συνθετών, όπως Ástor Piazzolla, Richard Galliano, Carlos Gardel, Goran Bregović, Mariano Mores, Gerardo Matos Rodriguez, Βασίλης Τσιτσάνης, Μανώλης Χιώτης κ.ά., αλλά και άρωμα από την Παράδοση της Ελλάδος και των Βαλκανίων...
Σε συνδυασμό με τα επιλεγμένα κρασιά, το άριστης επιλογής και ποιότητος κρέας και το φιλόξενο περιβάλλον του "Τηλέμαχος" Barbeque Club, είναι μια πρόταση εξόδου που ικανοποιεί όλες τις ανθρώπινες αισθήσεις, από την ακοή μέχρι την όραση, κι από την όσφρηση μέχρι την αφή και την γεύση...
Un Pasión Fatal” λοιπόν, από τη Ζωή Τηγανούρια και τους συνεργάτες της, το Zoe's Quintet, την εκπληκτική Σχολή χορού "Χοροακτίς" Κωστάκη-Μαυροειδή και τη Πελαγία Μυλωνά στο τραγούδι.
Μία παράσταση-κατάθεση ψυχής, από μία καλλιτέχνη που πλημμυρίζει το κοινό της με πρωτόγνωρα ανωδικά συναισθήματα.
Εξάλλου, όπως δηλώνει και η ίδια:
"Η Μουσική είναι ένα Σύμπαν γεμάτο από αισθήσεις…"
Πληροφορίες / Κρατήσεις :
210 80 766 80 - 697 697 7888

PHOTO 1 SmallZoe
Σολίστ του Ακορντεόν - Συνθέτις
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σαμοθράκη, σε οικογένεια παραδοσιακών μουσικών και έχει συνεργαστεί ως σολίστ του ακορντεόνκαι ως συνθέτις με όλα τα μεγάλα ονόματα της Ελληνικής δισκογραφίας, αλλά και με διεθνείς καλλιτέχνες (όπως ο James Brown, o Al Di-Meola, Omar Faruk Tekbilek, Chico Feeman, κ.ά.).
Είναι ιδιοκτήτρια της εταιρίας μουσικών παραγωγών "Zoe Music Ltd" και έχει επιλεγεί από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "100 Mirrors" μεταξύ των 100 γυναικών - επιχειρηματιών από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες χρησιμεύουν ως πρότυπα για άλλες γυναίκες που επιθυμούν να ξεκινήσουν δική τους επιχείρηση.
Της έχει απονεμηθεί Μετάλλιο Τιμής από την UNESCO για τη συνεισφορά της στην Πολιτιστική κληρονομιά του νομού Έβρου από το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης.
Ο οίκος μόδας "Arsinoe de Thrace” της απένειμε τον τίτλο “Πρόσωπο της Αρσινόης”, χρησιμοποιεί τις μουσικές συνθέσεις της στις επιδείξεις μόδας του και την ντύνει με τις δημιουργίες του στις ζωντανές της εμφανίσεις.
Στο ενεργητικό της έχει εννέα (9) προσωπικά άλμπουμ από το 2006 έως και σήμερα, διακόσιες και πλέον συνθέσεις στην Ελληνική δισκογραφία, εκατοντάδες ηχογραφήσεις, ορχηστρικές συνθέσεις και μουσικές επενδύσεις σε ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές σειρές.
Η Ζωή Τηγανούρια γνωστή ως "Zoe", εκπροσωπεί την Ελλάδα και εκτός συνόρων, συμμετέχοντας σε μεγάλα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ και δίνοντας πολυάριθμες συναυλίες, κι όπως δηλώνει η ίδια:
"η Μουσική είναι ένα Σύμπαν γεμάτο από αισθήσεις…"

Telemachos Barbeque Club LOGO
"ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ" Barbeque Club
Φραγκοπούλου 22 & Μ. Μπότσαρη
Κ. Κηφισιά, Τ.Κ: 145 61
Πληροφορίες/Κρατήσεις : 
210 80 766 80 - 697 697 7888

Επίσημη Ιστοσελίδα της Ζωής Τηγανούρια
Εγγραφείτε στo Newsletter και μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις δραστηριότητες της Ζωής..!

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε :
Zoe 100x100
Zoe's YouTube Channel

Δεν υπάρχουν σχόλια: