Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ARROW - Blizzard |New Single

ARROW - Blizzard
New Single


Η Plastik Music (Powered by Panik Records) δείχνει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιβραδύνει την εξ’αρχής εντυπωσιακή εισβολή της στην εγχώρια ηλεκτρονική dance μουσική σκηνή, κάνοντας θεαματική είσοδο στη νέα χρονιά με την 5η κατά σειρά κυκλοφορία της.
Αυτή τη φορά, η Plastik επιστρατεύει τις εξαιρετικές ικανότητες του ARROW στην μουσική παραγωγή και εμπιστεύεται στο ταλέντο του,
την πρώτη της κυκλοφορία για το 2015.
Ο ARROW δεν απογοητεύει καθώς παραδίδει ένα πανέμορφο big room αριστούργημα που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα βασικά συστατικά του ταλέντου του: μπόλικο πάθος, πηγαία καλαισθησία και καταιγιστική ενέργεια.
Το “Blizzard” σε καθηλώνει από τα πρώτα του beats και καθώς προχωράει, το νιώθεις να σε παρασύρει σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι -μέσα από δυναμικά beats, καταιγιστικό μπάσο και υπέροχα synth melodies- που κορυφώνεται με ένα απίστευτα εκρηκτικό drop! Το “Blizzard” περικλύει στον τίτλο του όλη την πρόθεση του να κατακτήσει την ελληνική ηλεκτρονική μουσική σκηνή, όπως ακριβώς μια σαρωτική χιονοθύελλα κάνει στο πέρασμα της.
Μετά από μερικές συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, ήρθε η στιγμή για τον ARROW να αποκτήσει την δική του σόλο κυκλοφορία και το κάνει έχοντας την στήριξη ενός label που δείχνει να γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει.
Η Plastik Music διεκδικεί με αξιώσεις την πρωτοκαθεδρία στη νέα εποχή που ξημερώνει για την ελληνική ηλεκτρονική σκηνή, εξοπλίζοντας τον κατάλογο των κυκλοφοριών της με εκπληκτικά δυναμικά και πρωτοποριακά tracks όπως το “Blizzard”.
Spotify: http://bit.ly/Arrow_Blizzard
Soon on iTunes and Beatport


Powered by

www.panikrecords.gr
http://twitter.com/PanikRecords
https://www.facebook.com/panikrecords
http://www.youtube.com/user/PanikRecordsTube
http://www.dailymotion.com/PanikRecords

Δεν υπάρχουν σχόλια: