Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Οι πικροί καρποί του κομματικού Κράτους

  logo newsletter
 
 

Οι πικροί καρποί του κομματικού Κράτους

Έρχονται στιγμές που σηκώνω τα χέρια ψηλά. Ο Κουρουμπλής – λέει – ζήτησε από τους διοικητές των νοσοκομείων να το διευκολύνουν, παραιτούμενοι. Εκείνοι – οι περισσότεροι – αρνούνται, οχυρομένοι πίσω από το νόμο Λοβέρδου, επιδιώκοντας ουσιαστικά την απόλυση και την αποζημίωση. Οι πικροί καρποί του νεοελληνικού κομματικού Κράτους...
Περισσότερα

Τα προβλήματα των Ογκολογικών Δομών επί τάπητος

Προβλήματα, ελλείψεις και τρόποι αποτελεσματικότερης διαχείρισης βρέθηκαν στο επίκεντρο της διεξοδικής συζήτησης που είχε ο Υπουργός Υγείας με Διοικητές Ογκολογικών νοσοκομείων, ογκολόγους, φαρμακοποιούς και επικεφαλής Ογκολογικών Τμημάτων.
Περισσότερα

ENE: Oρθολογική διαχείριση των κυτταροστατικών φαρμάκων

Την πρότασή της για την αντιμετώπιση του φαινομένου κατάχρησης των χημειοθεραπευτικών φαρμάκων, επαναφέρει η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ), με στόχο τη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης.
Περισσότερα

Σε απολύσεις και αναδιοργάνωση προχωρά η Boehringer Ingelheim

Σε περικοπές του εργατικού δυναμικού της προχωρά η Boehringer Ingelheim, προκειμένου να «ανταποκριθεί» στις πιέσεις των μειωμένων πωλήσεων που καταγράφει η επιχείρηση.
Περισσότερα

Αποτελεσματικότερο το νέο εμβόλιο Gardasil 9 κατά του ιού HPV της Merck

Πολύ πιο αποτελεσματικό κατά του σεξουαλικώς μεταδιδόμενου ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV), αποδεικνύεται το νέο εμβόλιο Gardasil 9 της Merck, σε σχέση με τα υπάρχοντα δύο εμβόλια, το Gardasil και το Cervarix της GlaxoSmithKline.
Περισσότερα

«Ζητούνται» επικουρικοί

Πρόσκληση ενδιαφέροντος επικουρικών ιατρών εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας.
Περισσότερα

Ασθενείς με σπάνιες και χρόνιες παθήσεις: Στις 22 Φλεβάρη "τρέχουν" για ένα καλύτερο αύριο

Έναν πρωτότυπο αγώνα με κεντρικό σύνθημα «Είμαστε Όλοι Μια Ομάδα», διοργανώνει η Ένωση Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Rett «Άγγελοι της Γης».
Περισσότερα

Τι προσέχουμε κάνοντας τα ψώνια μας για τη Σαρακοστή

Ο ΕΦΕΤ ενημερώνει τους καταναλωτές για τις σωστές πρακτικές στην επιλογή και χρήση των τροφίμων κατά την περίοδο της Σαρακοστής.
Περισσότερα

Νέα ιστοσελίδα πληροφόρησης για τα προγράμματα υποκατάστασης της χρήσης ηρωίνης

Βήμα στα προγράμματα "μείωσης της βλάβης" των ουσιοεξαρτημένων, δίνει η νέα ιστοσελίδα www.harmreduction.gr.
Περισσότερα

Η Bayer στηρίζει την ελληνική οικογένεια

Έχοντας ως στόχο την προσφορά στην Ελληνική κοινωνία και την ανακούφιση της ζωής πολλών συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, η Bayer Hellas και οι εργαζόμενοί της, έκαναν μια γενναιόδωρη χρηματική προσφορά στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».
Περισσότερα

Προσπαθείς να μείνεις έγκυος αλλά δεν μπορείς. Μήπως έχεις ινομυώματα;

Σχολαστικό έλεγχο για την ύπαρξη ή όχι ινομυωμάτων στη μήτρα, συνιστούν οι γυναικολόγοι, στις γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας (25-45 ετών) με πρόβλημα υπογονιμότητας.
Περισσότερα

Περισσότερες από 80 εταιρείες στο HELLAS PHARM 2015

Με γοργούς ρυθμούς και με το σύνθημα «HELLAS PHARM - το δικό μας συνέδριο» προχωράει η προετοιμασία της μεγαλύτερης φαρμακευτικής διοργάνωσης στην Ελλάδα, που οργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (ΦΣΑ), με ανάδοχο την εταιρεία K.Provoli.
Περισσότερα

Specialist Botox and Dermal Filler Training: Το Μάρτιο στο Λονδίνο

Εγγραφείτε τώρα στον 7ο κύκλο των Πρακτικών σεμιναρίων Botox και Υαλουρονικού Οξέως που διοργανώνεται το Μάρτη και οργανώστε οικονομικότερα το ταξίδι σας στο Λονδίνο.
Περισσότερα

Mylan: Χορηγός σε φροντιστήριο γιατρών για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της κατάθλιψης

Η δυνατότητα να διαγνωσθεί και να αντιμετωπιστεί η κατάθλιψη σε επίπεδο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (ΠΦΥ), με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων και μεθόδων, αναδείχθηκε στο κλινικό φροντιστήριο που χορήγησε η Mylan με τίτλο «Η άμεση απάντηση στην κατάθλιψη», που διοργανώθηκε από τις εκπαιδευτικές ημερίδες «Γ. Παπαδάκης».
Περισσότερα

Επίσημος υποστηρικτής της επιτυχημένης έκθεσης «ΙΑΣΙΣ» τα συμπληρώματα διατροφής Lanes

Μια άκρως επιτυχημένη έκθεση για την υγεία, με τίτλο «Ίασις -Υγεία, Νόσος, Θεραπεία από τον Όμηρο στον Γαληνό» παρουσιάζεται από τον περασμένο Νοέμβριο στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, με την υποστήριξη των συμπληρωμάτων διατροφής Lanes.
Περισσότερα

Βράβευση της ΒΙΑΝΕΞ για τη συμβολή της στην τοπική οικονομία των Πατρών

Τιμητική διάκριση απένειμε στη ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., ο Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών (Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ).
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: