Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Απάντηση για τη Siemens με νέα ερωτήματα!

  logo newsletter
 
 

Απάντηση για τη Siemens με νέα ερωτήματα!

Από αλλού το περίμενα, από αλλού μου ήρθε.  Περίμενα απάντηση για όσα αποκάλυψα για τη Siemens, είτε από την ίδια, είτε από το Μάκη Βορίδη. Αντ’ αυτών, έλαβα μία επιστολή από τον τέως γ.γ. του υπουργείου Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη! Σας την παραθέτω αυτούσια γιατί υπάρχει λόγος...
Περισσότερα

Αλλαγές στην Υγεία έως το καλοκαίρι

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται τις επόμενες ημέρες το Υπουργείο Υγείας, όπου αναμένεται να εξαγγείλει συγκεκριμένα μέτρα. Παρεμβάσεις στη Φαρμακευτική Πολιτική ετοιμάζει η Αριστοτέλους, η οποία σχεδιάζει αλλαγές και στο θεσμικό πλαίσιο των κλινικών μελετών, ακόμη και στο σύστημα των ραντεβού με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ. Μετά το Πάσχα το 1ο Νομοσχέδιο.
Περισσότερα

Πρωτόγνωρη επιχείρηση διακομιδής 4χρονου στην Ιταλία

Μια πρωτοφανή «γέφυρα» ζωής μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας στήθηκε για να μεταφερθεί ένας 4χρονος, που έχρηζε επείγουσας μεταμόσχευσης καρδιάς. Η διακομιδή ολοκληρώθηκε επιτυχώς, αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ένα αναπάντεχο εμπόδιο που, ευτυχώς, βρέθηκε τρόπος να ξεπεραστεί...
Περισσότερα

Τελεσίγραφο ΕΟΠΥΥ σε παρόχους υγείας για τους ελέγχους από τις ΙΕΕ

Με αναθεώρηση σύμβασης απειλεί τους Παρόχους Υγείας που δεν θα υπογράψουν άμεσα σύμβαση με τις Ιδιωτικές Ελεγκτικές Εταιρείες που προβλέπει ο νόμος, ο ΕΟΠΥΥ.  
Περισσότερα

Θετική γνωμοδότηση βλέπει η Novo Nordisk για το Tresiba στις ΗΠΑ

Ελπίδες για τοποθέτηση της νέας ινσουλίνης Tresiba στην μεγαλυτερη αγορά παγκοσμίως φέρουν τα αποτελέσματα της ενδιάμεσης ανάλυσης των κλινικών δοκιμών που πραγματοποίησε η δανέζικη φαρμακευτική επιχείρηση Novo Nordisk.
Περισσότερα

Δείτε την πρώτη μεταμόσχευση «νεκρής καρδιάς» (video)

Μέσω μιας νέας τεχνικής, χειρουργοί στην Αγγλία πραγματοποίησαν την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς στην Ευρώπη με μια καρδιά που είχε σταματήσει να χτυπά!
Περισσότερα

Προθεσμία έως τις 20 Απριλίου δίνει στην Κυβέρνηση η ΟΕΝΓΕ

Τα λουκέτα σε κλινικές του ΕΣΥ, οι ποινές σε νέους γιατρούς και τα φαινόμενα ξυλοδαρμών λειτουργών της υγείας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της εκτελεστικής γραμματείας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ). Τι αποφασίστηκε.
Περισσότερα

Αποκατάσταση των αδικιών ζητούν οι Φαρμακοποιοί

Την κατάργηση όλων των μνημονιακών νόμων ζητάει από την Κυβέρνηση ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ), που υποβάλλει προτάσεις προς ψήφιση.
Περισσότερα

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση του ΠΙΣ με τον Υπουργό Υγείας

Διαβεβαιώσεις από τον Υπουργό Υγείας για τη συνέχιση της χρηματοδότησης του ΕΟΠΥΥ και για την άμεση προώθηση προσλήψεων για τις ακριτικές περιοχές, έλαβε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος.
Περισσότερα

Ρατσιστική επίθεση σε γιατρό στα Χανιά - Καταδικάζει το περιστατικό η τοπική κοινωνία

Σοκ προκαλεί η είδηση για δολοφονική επίθεση σε βάρος ιατρού στα Χανιά, ανήμερα της εθνικής επετείου, μόνο και μόνο επειδή εθεάθη να περπατά μαζί με μετανάστη. 
Περισσότερα

Δρομολογείται η Ενιαία Πανεπιστημιακή Νοσηλευτική Εκπαίδευση

Ευήκοα ώτα βρήκε στο πρόσωπο του νέου ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας, για την προώθηση των αιτημάτων της σχετικά με την καθιέρωση 1ας βαθμίδας στην Γ/βάθμια εκπαίδευση, καθώς και για τη διεύρυνση της δέσμης των αρμοδιοτήτων της αναφορικά με την επαγγελματική αναγνώριση των πτυχίων νοσηλευτικής από σχολές και κολέγια.
Περισσότερα

Όλες οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις για τη σεξουαλική κρίση που βιώνει ο σύγχρονος Έλληνας

Εκεί που η επιστημονική πρόοδος πυροδοτεί τη συζήτηση για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα και την αναπαραγωγή, δεκάδες άνθρωποι από το χώρο των τεχνών, της ιατρικής και του φαρμάκου, της βιοτεχνολογίας, της δημοσιογραφίας και της πολιτικής συναντώνται στο 2ο Μεσογειακό Συνέδριο Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και Αναπαραγωγής. 
Περισσότερα

Δώρο "Υγείας" από τον IOCC στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης

Αποδέκτης μιας μεγάλης κοινωνικής προσφοράς από τις ΗΠΑ, έγινε για 2η συνεχή χρονιά το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, χάρη στη δραστηριότητα Ελλήνων της διασποράς και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Περισσότερα

Συναυλία με τον πλέον κλασικό ρωμαιοκαθολικό ύμνο στο Ωνάσειο

Με έναν κλασικό θρησκευτικό ύμνο της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, συνεχίζεται το επιτυχημένο πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων «Πολυφωνίες», στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.
Περισσότερα

Mobility Forum & Apps Awards 2015

Στον κινητό κόσμο του 21ου αιώνα σας καλωσορίζουν η Ethos Events, το περιοδικό bIT & MOBILE και το portal bITdaily.gr, που διοργανώνουν τo Mobility Forum & Apps Awards.
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: