Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                      


---

Δύο χρόνια διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ στον Βερύκιο για τα ομοφοβικά σχόλια στον Κορτώ

«Το σκεπτικό της απόφασης ανοίγει το δρόμο για περισσότερο σεβασμό απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες» σχολίασε ο συγγραφέας
Την ποινή των δύο ετών προσωρινής διαγραφής από τα μητρώα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αττικής επέβαλε το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΣΗΕΑ στον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο για τα ομοφοβικά σχόλια που είχε κάνει στις αρχές Μαρτίου του 2014 κατά του συγγραφέα Αυγούστου Κορτώ.
Read More

Είναι οριστικό! Έρχεται μεγάλος χιονιάς το Πάσχα

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο για το τι καιρό θα έχουμε φέτος το Πάσχα σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού Greek-Weather.Org
Αναμένονται χιόνια και πιθανότατα και πολικό ψύχος στην χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στις παρακάτω περιοχές της βόρειας Ελλάδας, κυρίως μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα και στις αρχές της, δηλαδή περίπου στις 4 με 7 Απριλίου, δηλαδή προς την Μεγάλη Τρίτη.
Read More

Αλέξης Μητρόπουλος: Και στη δραχμή να πάμε, το χρέος θα το πληρώσουμε!

«Αφελείς» χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος όσους κάνουν λόγο για ρήξη με τους δανειστές.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «είναι αφελείς όσοι μιλούν για ρήξη» και πρόσθεσε ότι υπάρχουν νομικά κείμενα που δεσμεύουν την κυβέρνηση ότι ακόμη και εκτός ευρώ θα πρέπει να πληρώσει κανονικά το χρέος της.
Read More

Αυτός είναι ο κατάλογος των μέτρων 3,7 δισ. που έστειλε η κυβέρνηση

Με «μιας χρήσεως» (one-off) εισπρακτικά μέτρα, όπως τις ρυθμίσεις χρεών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, με ιδιωτικοποιήσεις του ΟΛΠ, των αεροδρομίων και του ΟΔΙΕ, αλλά και με δημιουργία μιας «bad bank» για την αντιμετώπιση των «κόκκινων δανείων», επιχειρεί η Αθήνα να πείσει τους δανειστές να ανοίξουν την στρόφιγγα της χρηματοδότησης και να καλύψει το κόστος από την εφαρμογή του κυβερνητικού της προγράμματος.
Read More

Τι αλλάζει η κυβέρνηση στις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. και τα Γενικά Επιτελεία Στρατού

Αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο κρίσεων και προαγωγών της ΕΛΑΣ μελετά η κυβέρνηση.
«Οι πρόσφατες κρίσεις των αξιωματικών της ΕΛΑΣ, διενεργήθηκαν με πλήρη διαφάνεια.
Read More

Ο στρατός της Συρίας έχασε τη θέληση για μάχη – Για αυτό έπεσε η Ιντλίμπ

Εν μέσω πανηγυρισμών από τους τζιχαντιστές και τους «μετριοπαθείς» στασιαστές της Συρίας, που κατέλαβαν εύκολα την πόλη Ιντλίμπ στα βορειοδυτικά της χώρας το Σάββατο, το ARA News εξηγεί τους λόγους που αυτή η μεγάλη και στρατηγικής σημασίας πόλη χάθηκε για την κυβέρνηση της Δαμασκού και πέρασε στον έλεγχο των στασιαστών.
Read More

Παυλόπουλος: Θυμόμαστε τον Μακάριο και τους αγώνες του για την Κύπρο

Στήριξη προς το έργο που επιτελεί σε αυτή την κρίσιμη οικονομικά περίοδο η Εκκλησία της Κύπρου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Ο κ. Παυλόπουλος συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κύπρο.
Read More

Μονή Αγίου Ελευθερίου Μουρνιών (ΦΩΤΟ)

Το ερειπωμένο μοναστήρι του Αγίου Ελευθερίου στις Μουρνιές αποτελεί μετόχι της μονής Χρυσοπηγής και βρίσκεται δίπλα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ανάμεσα σε ελαιώνες, σπίτια κι ένα σχολείο.
Εδώ βαφτίστηκε ο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Read More

La Stampa: Το «δεξί χέρι» του Σαμαρά μπλόκαρε τη «Λίστα Λαγκάρντ»

«Ο Σταύρος Παπασταύρου, σύμφωνα με χαρτιά που έχουμε εξασφαλίσει, διέθετε δυο λογαριασμούς στην Ελβετία, στην τράπεζα HSBC. Το όνομά του ήταν στη λίστα Φαλτσιανί και οι εισαγγελείς δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους» δημοσιεύει η ιταλική εφημερίδα «La Stampa».
Read More

ΟΑΕΔ: Πότε θα καταβληθεί το Δώρο Πάσχα 2015

Από την Παρασκευή 3 Απριλίου θα ξεκινήσει η καταβολή από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), του Δώρου Πάσχα για το 2015 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.
Read More

Στο ZDF ο Έλληνας που έχασε στο Δίστομο την οικογένειά του (Βίντεο)

Ο κ. Αργύρης Σφουντούρης είναι το παιδί που βλέπετε στη φωτογραφία με φόντο το μαρτυρικό Δίστομο.
Read More

4χρονη το'σκασε και πήρε το λεωφορείο στις 3 τα ξημερώματα γιατί ήθελε χυμό(Βίντεο)

Ένα τετράχρονο κοριτσάκι επιβιβάστηκε σε ένα αστικό λεωφορείο, ολομόναχο μέσα στη νύχτα, επειδή ήθελε να αγοράσει τον αγαπημένο της ζαχαρούχο χυμό - γρανίτα!
Read More

Σοκ: Της έκαιγε το πρόσωπο και την βίαζε επί 1,5 μήνα! (Φώτο)

Τον εφιάλτη έζησε στα χέρια του σαδιστή  Alfio Anthony Granata σε δωμάτιο ξενοδοχείου μια 21χρονη τουρίστρια από την Ολλανδία στη Μελβούρνη.
Η Ολλανδή βιάστηκε κατ’ επανάληψη και ξυλοκοπήθηκε άγρια με κόπανο κρέατος από τον Granata για έξι εβδομάδες, τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2012, κατά τη διάρκεια των οποίων εξαναγκάστηκε από τον 45χρονο βιαστή της να κοιμηθεί γυμνή στο ντους, ενώ δέχθηκε απειλές πως αν παραπονεθεί θα πάθε κακό η οικογένειά της στην Ολλανδία.
Read More

Σήκωσε καμήλα στις πλάτες του!(βίντεο)

Σε ένα σόου στο εξωτερικό ο συγκεκριμένος άντρας ξεπέρασε κάθε όριο και φαντασία!
Read More

“Αγωνιζόμαστε για να προφτάσουμε την αυγή και το αύριο…”- Δείτε το post του Τσίπρα για τον Νίκο Μπελογιάννη (Φώτο)

Μια φωτογραφία του Νίκου Μπελογιάννη και των συγκατηγορούμενών του κατά τη διάρκεια της δίκης τους ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Αλέξης Τσίπρας.
Read More

Spiegel: Επικίνδυνες οι «ερωτοτροπίες» του Τσίπρα με τη Ρωσία

Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ενώ στελέχη των χριστιανικών κομμάτων εμφανίζονται δυσαρεστημένα για τη διαφαινόμενη προσέγγιση της Αθήνας με τη Μόσχα, γράφει σήμερα ο γερμανικός Τύπος.
Read More

Germanwings: Το νιόπαντρο ζευγάρι σκοτώθηκε, τα πεθερικά σώθηκαν

Ένα νεαρό ζευγάρι, με καταγωγή από το Μαρόκο, βρήκε φριχτό θάνατο στην μοιραία πτήση της Germanwings από την Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ, οι γονείς του ζευγαριού όμως στάθηκαν πιο τυχεροί...
Read More

Ενας απίστευτα επίκαιρος διάλογος 2500 χρόνων!

Δραματική επικαιρότητα, λόγω του χαρακτήρα των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές, προσλαμβάνει η Ξυγγραφή, του Θουκυδίδη, σχετικά με ένα διάλογο των Αθηναίων και των κατοίκων της Μήλου.
Read More

Νέα δολοφονία ανεξάρτητου μπλόγκερ

Εικοσιεπτάχρονος μπλόγκερ, αντίθετος στον θρησκευτικό φονταμενταλισμό, σφαγιάστηκε με ματσέτες τη Δευτέρα κοντά στην κατοικία του στη Ντάκα. Πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία ανεξάρτητου μπλόγκερ σε διάστημα λίγων εβδομάδων.
Read More

Bild: Η Αθήνα κοροϊδεύει – Παρουσίασε τη λίστα στα ελληνικά

Οι Έλληνες κοροϊδεύουν τους Ευρωπαίους με τις μεταρρυθμίσεις, γράφει η γερμανική εφημερίδα "Bild" σχολιάζοντας πικρόχολα πως η λίστα έχει παρουσιαστεί στους εταίρους μέσω tablet στην ελληνική γλώσσα.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: