Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr


 

                                Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr


---
---

                                       

Το σπήλαιο έκρυβε θησαυρούς από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Εξερευνητές σπηλαίων στο Ισραήλ ανακάλυψαν έναν μικρό θησαυρό από νομίσματα και κοσμήματα της εποχής του Μεγάλου Αλεξάνδρου που, όπως πιστεύουν οι αρχαιολόγοι, πιθανότατα τα είχαν κρύψει εκεί άνθρωποι που εκτοπίστηκαν λόγω κάποιου πολέμου.
Read More

Σκοτώνει το ξύδι τα φυτοφάρμακα;

Yπάρχει ένα απλό και οικονομικό κόλπο που μπορεί να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα βλαβερά χημικά που υπάρχουν στα φρούτα και λαχανικά που καταναλώνουμε εκτός και αν είναι βιολογικά.
Read More

Δεν τα βρήκαν Κοντονής-Πλατινί για θεσμικά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου

Για όλα τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο συζήτησαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί, παρουσία και εκπροσώπου της FIFA στη Νιόν της Γενεύης.
Δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων και αποφασίστηκε να συγκροτηθεί ομάδα εργασίας από την ελληνική κυβέρνηση, τις δύο Ομοσπονδίες και την ΕΠΟ, για να καταστεί δυνατή η συμφωνία και σε αυτά τα ζητήματα, δηλαδή ζητήματα θεσμικά, εκδημοκρατισμού και διαφάνειας.
Read More

Μύθος ότι το τσιγάρο κόβει την όρεξη

Οι περισσότεροι καπνιστές έχουν την πεποίθηση ότι με το κάπνισμα μειώνεται η διάθεσή τους για φαγητό συνεπώς δεν παίρνουν κιλά.
Μια νέα μελέτη όμως από ο ερευνητικό ινστιτούτο Oregon Research Institute στις ΗΠΑ έρχεται να καταρρίψει αυτό το μύθο.
Read More

Παρέλαση χωρίς κιγκλιδώματα και με τον Στρατό να παρελαύνει και όχι να περιφρουρεί -Δηλώσεις Καμμένου

Παρέλαση χωρίς κιγκλιδώματα για πρώτη φορά μετά από το 2010, στην Αθήνα. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους είπε ότι οι Αθηναίοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την παρέλαση ελεύθερα όπως πρέπει τη παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.
Στην παρέλαση θα συμμετάσχουν και δυο τάγματα εθνοφυλακής από Έβρο και Δωδεκάνησα.
Read More

Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν είκοσι άτομα στο Ιράκ

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 20 πολίτες του Ιράκ οι οποίοι είχαν προσφερθεί εθελοντικά να πολεμήσουν εναντίον του στην επαρχία του Κιρκούκ, τη Δευτέρα.
Οι εκτελέσεις έγιναν στην πόλη Χαγουΐτζα.
Read More

ΗΠΑ: Μωρό επέζησε 12 ώρες δίπλα στη νεκρή μητέρα του, μετά από τροχαίο

Μέσα στο αυτοκίνητο όπου έχασε τη ζωή της η μητέρα της, παρέμεινε για δώδεκα ώρες μία μικρούλα, 18 μηνών
Ένα μωρό επέζησε δώδεκα ώρες μέσα στο φοβερό ψύχος, δίπλα στη νεκρή μητέρα του, μέσα στο αυτοκίνητό τους που έπεσε από γέφυρα σε ποτάμι της Γιούτα, στις δυτικές ΗΠΑ, γράφει η εφημερίδα Salt Lake Tribune.
Read More

Κανέλλη: Το φίδι του φασισμού πρέπει να κοπεί. Δεν κρύβεται αν φορέσει γραβάτα

Τι δήλωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, για τη δικαστική απόφαση απαλλαγής του Ηλία Κασιδιάρη για το χαστούκι, για τη στάση του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας και τη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους 
Για την δικαστική απόφαση που απάλλαξε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, για την επίθεση με το χαστούκι on camera, μίλησε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη στον ΣΚΑΪ.
"Αν είχατε ζήσει το μίσος και την μπόχα την ιδεολογική και αυτά που άκουσα εγώ μέσα στο δικαστήριο... Άκουσα 'μωρή, αφού είσαι τόσο άρρωστη, να μην σώσεις να πάρεις σύνταξη'... Δεν έκανα μήνυση, το δήλωσα ότι δεν θα κάνω από την πρώτη μέρα", είπε η κα Κανέλλη, χαρακτηρίζοντας το χαστούκι "απρόκλητη, κακοήθη επίθεση, που άρχισε με το νερό στη Δούρου. Υπάρχει ένα στυλάκι στην άποψη αυτή της Ακροδεξιάς παγκοσμίως".
Read More

ΦΡΙΚΗ: Βίασε 6χρονο κοριτσάκι με σιδερόβεργα για να εκδικηθεί τους γονείς της!

Την ώρα που στην Ινδία αναβιώνει η φρικτή υπόθεση του ομαδικού βιασμού μιας νεαρής φοιτήτριας που κακοποιήθηκε έως θανάτου το 2012, με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ "Κόρη Ινδών", ακόμα μία υπόθεση βιασμού βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Read More

Το Ισλαμικό Κράτος «μαζεύει» νέους με το ζόρι και τους στέλνει στο μέτωπο

Το Ισλαμικό Κράτος συνεχίζει το παιδομάζωμα στη Ράκα της Συρίας. Νέοι συλλαμβάνονται στα καλά καθούμενα και τους γίνεται προπαγάνδα ώστε να δεχθούν να πολεμήσουν για το Ισλαμικό Κράτος.
Τις τελευταίες εβδομάδες το Ισλαμικό Κράτος προβαίνει σε «τυχαίες» συλλήψεις στο δρόμο, ανθρώπων που έχουν παραβιάσει κάποιον υποτιθέμενο ισλαμικό νόμο. Αν και στην πραγματικότητα οι συλληφθέντες δεν έχουν διαπράξει κάποια παρανομία, το Ισλαμικό Κράτος τους πιάνει, με μια ιδιαίτερη προτίμηση στους νεαρούς άνδρες.
Read More

Γιούνκερ: Στις Βρυξέλλες οι τεχνικές διαβουλεύσεις Ελλάδας-Θεσμών

Να διεξάγονται στις Βρυξέλλες οι συζητήσεις μεταξύ των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών και των ελληνικών Αρχών ζήτησε από τον επικεφαλής του Eurogroup ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Στην επιστολή που είχε στείλει την περασμένη εβδομάδα προς τον Γερούν Ντάισελμπλουμ ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ, Γιάνης Βαρουφάκης, πρότεινε να πραγματοποιούνται οι συναντήσεις με τους Θεσμούς στις Βρυξέλλες.
Read More

Σοκάρουν οι εξελίξεις από το θανατηφόρο τροχαίο στο Μαρούσι! Νεκρός ένας 22χρονος και σοβαρά τραυματισμένες δύο νεαρές κοπέλες! (Βίντεο και Φώτο)

Νεκρός είναι ο 22χρονος οδηγός του αυτοκινήτου  που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα επί της λεωφόρου Κηφισίας λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα.
Read More

Πρωτοφανής περίπτωση: Πώς 24χρονος Βρετανός έγινε ο αδελφός του γιου του

Ο 24χρονος Βρετανός Kyle Casson είναι ομοφυλόφιλος και single, αλλά εδώ και αρκετό διάστημα είχε την επιθυμία να γίνει γονιός.
Ο νεαρός άνδρας επισκέφθηκε αρκετές κλινικές στη Βρετανία, που ασχολούνται με την εξωσωματική γονιμοποίηση μέσω μιας παρένθετης μητέρας, αλλά, όπως δηλώνει, όλες τον απέρριψαν.
Read More

Μετά τον Γκίκα αναζητούνται ακόμα 96 Έλληνες που έβγαλαν τα λεφτά τους στη νήσο Jersey

«Πώς είναι δυνατόν κάποιος που εμπλέκεται σε μία τέτοια υπόθεση να διαπραγματευτεί με τους πιστωτές υπέρ του ελληνικού λαού;» αναρωτιέται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γκίκα Χαρδούβελη ότι φοβήθηκε και έβγαζε λεφτά στο εξωτερικό το 2012, τον Μάιο και τον Ιούνιο.
«Ο κ. Χαρδούβελης προσπάθησε να δώσει απαντήσεις αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να δημιουργήσει περισσότερα ερωτήματα», λέει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και επισημαίνει ότι η «κυβέρνηση δεν επιθυμεί να ρίξει λάσπη στον κ. Χαρδούβελη, ούτε και να ενθαρρύνει λογικές ανθρωποφαγίας».
Read More

Μονή της Παναγίας Αναφωνήτριας στη Ζάκυνθο (ΦΩΤΟ)

Το μοναστήρι της Παναγίας Αναφωνήτριας είναι κτισμένο μέσα σε ένα απέραντο πευκόδασος στη βορειοδυτική Ζάκυνθο. Αποτελεί τόπο προσκύνησης χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο για δύο λόγους.
Ο πρώτος είναι η εικόνα της Θεοτόκου που ήρθε με θαυματουργικό τρόπο από την Κωνσταντινούπολη και ο δεύτερος διότι συνδέεται με το βίο του προστάτη του νησιού Αγίου Διονυσίου.
Read More

Χάρτης ΣΟΚ! Το Ισλαμικό Κράτος θα εισβάλει στην Ελλάδα

Τις προειδοποιήσεις του ινστιτούτου Quilliam, ότι το Ισλαμικό Κράτος θα εισβάλει στην Ευρώπη από Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα έχει λάβει σοβαρά η νέα ελληνική κυβέρνηση.
Τόσο ο Νίκος Κοτζιάς όσο και ο Πάνος Καμμένος έχουν σηκώσει το θέμα ψηλά και το έχουν θέσει με επίσημες δηλώσεις τους στην παγκόσμια κοινή γνώμη. Μόνο χυδαίες γερμανικές εφημερίδες, όπως η Bild, ειρωνεύονται αυτό που τώρα μεταδίδουν και τα αμερικανικά Μέσα.
Read More

Στο νοσοκομείο με πνευμονία η Νάντια Βαλαβάνη

Σε νοσοκομείο της Αθήνας νοσηλεύεται από χθες (08/03/2015)  η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη,
Read More

Νηστίσιμη μηλόπιτα

Ποιος είπε ότι τα νηστίσιμα δεν είναι και νόστιμα; Μάλλον όσοι δεν έχουν δοκιμάσει! 
Read More

«10η Εντολή»: Κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και μπλοκάρουν τη σειρά

Συγγενείς μόλις ενημερώθηκαν ότι η σειρά «10 εντολή» θα ασχοληθεί με τη δολοφονία της 24χρονης δασκάλας Αδαμαντίας Καρκαλή
που αποκεφαλίστηκε από τον σύζυγό της Αθανάσιο Αρβανίτη στις 4 Αυγούστου 2008 στη Σαντορίνη, ζήτησαν να απαγορευτεί η προβολή του επίμαχου επεισοδίου.
Read More

Θρίλερ με αγνοούμενο Έλληνα ναυτικό στη Βομβάη

Αναζητείται από τα ξημερώματα της Δευτέρας (09/03/2015) Έλληνας ναυτικός δεξαμενόπλοιου που πραγματοποιούσε δρομολόγιο από τη Βενεζουέλα προς την Ινδία.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: