Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr


 

                                Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr


---
---

                                       

Βασιλιάς Ιορδανίας: Οι Εβραίοι φταίνε για τους τζιχαντιστές…

Ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα, δήλωσε στις 10 Μαρτίου ότι η ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση είναι ένας από τους παράγοντες που συμβάλλουν στην κινητοποίηση μιας τζιχάντ τρομοκρατικής οργάνωσης, όπως σημειώνει το ισραηλινό κανάλι «9».
Μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Αμπντάλα, πρόσθεσε ότι η συμφωνία μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων «είναι ζωτικής σημασίας για τον κατευνασμό των ακραίων ισλαμιστών».
Read More

Το μυστικό δείπνο που ο Παπαδήμος «έχρισε» τη Ντόρα νέα πρόεδρο της ΝΔ

Το ένα μετά το άλλο κατέφθαναν το βράδυ της Τρίτης τα αυτοκίνητα στην κατοικία του πρώην υπουργού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Πέτρου Δούκα, στη Γλυφάδα σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Παραπολιτικά.
Το κάλεσμα αφορούσε σε κορυφαία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς ομοτράπεζοί τους θα ήταν και πρώην πρωθυπουργοί, αλλά και επενδυτές από τη Μέση Ανατολή, όπου δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια ο κ. Δούκας ως σύμβουλος επιχειρήσεων, και όχι μόνο.
Read More

Και όμως, η Μέρκελ έχει ομολογήσει ότι πρέπει να καταβάλλει γερμανικές αποζημιώσεις

Μπορεί η Άνγκελα Μέρκελ να έχει παραδεχθεί την υποχρέωση της Γερμανίας να καταβάλλει αποζημιώσεις για τις θηριωδίες των ναζιστών προγόνων της; Όπως προκύπτει από μία πρώτη μόνο ανάγνωση κειμένου το οποίο είναι αναρτημένο στο επίσημο site του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, όχι μόνο μπορεί αλλά οι Γερμανοί το διατυμπανίζουν κιόλας.
Σε αυτό γίνεται εκτενής αναφορά στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και των «αδικιών» όπως περιγράφονται των εθνικοσοσιαλιστών, κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Read More

Καμμένος προς Άγκυρα: "Δεν θα παίρνουμε άδεια από κανένα για να δείξουμε την εθνική μας κυριαρχία”

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος απάντησε στις τουρκικές αντιδράσεις και ειδικά στην ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ για τις μετακινήσεις τους στις ακριτικές μονάδες της χώρας και ειδικά του Αιγαίου.
Απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση γιατί οι Τούρκοι αντιδρούν τόσο έντονα είπε:
Read More

Βίντεο-σοκ από τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης των ελικοπτέρων στην Αργεντινή (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο-σοκ που δείχνει τη στιγμή της σύγκρουσης των ελικοπτέρων στην Αργεντινή ανέβηκε πριν από λίγο στο Διαδίκτυο.
Στο βίντεο φαίνονται τα δύο ελικόπετρα να προσεγγίζουν επικίνδυνα το ένα το άλλο και να συγκρούονται με σφοδρότητα.
Read More

Μύλος με δημοσίευμα: Το Ευρωκοινοβούλιο ετοίμαζε σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ

Ερωτήματα και αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα του Europolitics, σύμφωνα με το οποίο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ετοίμαζε σχέδιο Grexit το οποίο ακύρωσε την τελευταία στιγμή ο Μάρτιν Σούλτς.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα της ΕΕ, η οποία επικαλείται υπαλλήλους και αξιωματικούς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο γενικός γραμματέας Κλάους Βέλε είχε ζητήσει την σύνταξη σχετικής έκθεσης.
Read More

Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος στο Παγγαίο (ΦΩΤΟ)

Η Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος, βρίσκεται στο Νομό Καβάλας, στην Επαρχία Παγγαίου και απέχει 20 χιλιόμετρα από την Καβάλα και οκτώ από την πλησιέστερη κωμόπολη, την Ελευθερούπολη.
Από την Θεσσαλονίκη η προσέλευση γίνεται από την Εγνατία οδό, μέχρι τη σήραγγα του Συμβόλου Όρους, μετά ακολουθούμε την παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στο χωριό Χρυσόκαστρο. Η ανάβαση γίνεται εύκολα με ασφαλτοστρωμένο δρόμο μέχρι την πύλη της Ιεράς Μονής.
Read More

Αμερικανικό περιοδικό κυκλοφορεί με ελληνική σημαία: Η Ελλάδα ορθώνει ανάστημα (ΦΩΤΟ)

Με διθυραμβικά σχόλια για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ελληνική σημαία και μία γροθιά και αναφορές στη διαφορετική πολιτική που ακολουθεί για την Ελλάδα και την αντιμετώπιση της κρίσης, το αμερικανικό περιοδικό The Nation κυκλοφορεί με τίτλο «Η Ελλάδα ορθώνει το ανάστημά της».
Read More

Νιώθετε έτοιμοι να κόψετε το κάπνισμα; Δοκιμάστε αυτή τη φυσική συνταγή

Για κάθε ένα τσιγάρο που καπνίζετε, περίπου 4.000 τοξικές χημικές ουσίες απελευθερώνονται και εισέρχονται στον οργανισμό σας. Οι περισσότερες από αυτές τις χημικές ουσίες έχουν συνδεθεί άμεσα με τον καρκίνο.
Από τις 4.000 χημικές ουσίες, οι 43 είναι γνωστές καρκινογόνες ενώσεις και οι άλλες 400 τοξίνες. Στα συστατικά αυτά περιλαμβάνονται:
Read More

«Μυστηριώδης» φωνή καλεί σε βοήθεια για να σωθεί μωρό από μισοβυθισμένο αυτοκίνητο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο σε θαύμα θα μπορούσαν να αποδώσουν οι τέσσερις αστυνομικοί που βρήκαν την 18 μηνών Λίλυ, το ότι εκείνη επέζησε, ενώ βρισκόταν επί 14 ώρες στα παγωμένα νερά του ποταμού της πόλης Spanish Fork, στην Γιούτα των ΗΠΑ.
Read More

Ιμάμης καλεί τους μουσουλμάνους να καταστρέψουν Σφίγγα και Πυραμίδες

Ένας ισλαμιστής Ιμάμης από το Κουβέιτ κάλεσε τους τζιχαντιστές και άλλους θρησκόληπτους παρανοϊκούς να καταστρέψουν τη Σφίγγα της Αιγύπτου και της Πυραμίδες, δηλώνοντας ότι ήρθε επιτέλους η ώρα για τους μουσουλμάνους να ισοπεδώσουν την κληρονομιά των Φαραώ.
Read More

Απίστευτο θαύμα στον Άγιο Ραφαήλ!

Ακόμη μια ιστορία που συγκλονίζει από το Ιερό Μοναστήρι!
Ο Άγιος Ραφαήλ είναι "γνωστός" για τα θαύματα και για την δύναμη της αγάπης που δείχνει στους πιστούς του! Ακόμη ένα από τα θα'υματά του έγινε γνωστό σε έναν συνάνθρωπο που τον είχε ανάγκη.
Read More

Στην Ράκα βρίσκονται οι 3 ανήλικες βρετανίδες τζιχαντίστριες

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι τρεις μουσουλμάνες Βρετανίδες μαθήτριες που το «έσκασαν» από τα σπίτια τους και πήγαν στη Συρία, για να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος, φιλοξενούνται σε ένα σπίτι στην πόλη Ράκα της Συρίας.
Η Σαμίμα Μπεγκούμ (Shamima Begum), 15 ετών, η Καντίζα Σουλτάνα (Kadiza Sultana), 16 ετών, και η 15χρονη Αμίρα Αμπάσε αγνοούνται εδώ και δύο εβδομάδες, αφότου πήραν την πτήση από τη Γκατγουίκ για την Κωνσταντινούπολη.
Read More

Κομοτηνή: Ένα μαγικό ασανσέρ σχεδίασαν μαθητές δημοτικού!

Ένα μαγικό ασανσέρ που λειτουργεί με «παλαμάκια» σχεδίασαν μαθητές της έκτης Δημοτικού από την Κομοτηνή.
Συγκεκριμένα, η ομάδα ρομποτικής «Robokom», του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, χρειάστηκε μόλις 20 ημέρες, για να συλλάβει και να υλοποιήσει την ιδέα δημιουργίας ενός ρομποτικού μοντέλου ανελκυστήρα, για να «απαντήσει» στο πρόβλημα εξυπηρέτησης ατόμων με κινητικά προβλήματα.
Read More

Ανυποχώρητος και προκλητικός Σόιμπλε: Λεφτά μόνο μετά τη συμφωνία

Τη σκληρή και ανυποχώρητη στάση της Γερμανίας στο ελληνικό ζήτημα, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, διαμηνύοντας πως δεν θα δοθεί άλλη βοήθεια στην Ελλάδα μέχρι οι διεθνείς πιστωτές της χώρας συμφωνήσουν ότι έχει εφαρμόσει τις δεσμεύσεις της για την προώθηση μεταρρυθμίσεων.
Read More

Καθηγητής ξυλοκόπησε 12χρονο μαθητή μέχρι θανάτου

Σοκαριστικό περιστατικό βίας σε σχολείο στο Κάιρο της Αιγύπτου, όπου ένας 12χρονος μαθητής πέθανε έπειτα από άγρια επίθεση που δέχθηκε από τον δάσκαλό του.
Σύμφωνα με το BBC, ο δάσκαλος τιμώρησε τον μαθητή Ισλάμ Σαρίφ, χτυπώντας τον επειδή ήταν αδιάβαστος.
Read More

Νέα υπόθεση παράνομης υιοθεσίας βρέφους το πούλησαν για 3.000 ευρώ

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση παράνομης υιοθεσίας βρέφους, με «πρωταγωνιστές» τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων μία γυναικολόγος και ένας συμβολαιογράφος.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, πίσω από την υπόθεση βρίσκονται δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία, ηλικίας 24 και 35 ετών, μία 56χρονη γυναικολόγος και ένας 35χρονος συμβολαιογράφος, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας (09/03/2015) στην Καλαμάτα.
Read More

Το δράμα του Πάγκαλου: δεν έχει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ!

Προκλητικά... αμετανόητος εμφανίστηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, καθώς όχι μόνο ισχυρίστηκε πως αγωνιά γιατί δεν έχει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ και χρωστά φόρους, αλλά ως εκπρόσωπος της μεσαίας τάξης βιάζεται να πουλήσει μερικά… ακίνητα!
Μιλώντας στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού «Βήμα Fm», ο άνθρωπος του... μαζί τα φάγαμε (αλλά έμειναν μόνο στην τσέπη του), τόνισε ότι έχει και αυτός ανάγκη από μια ελάφρυνση, ενώ δεν δίστασε να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της.
Read More

«Σάλταρε» πάλι η Bild με τον Βαρουφάκη!

Νέα επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε η γερμανική φυλλάδα BILD, επειδή «τόλμησε» να αποκαλέσει «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας τα δάνεια στην Ελλάδα».
Βλέπετε, οι Γερμανοί δεν αντέχουν κανέναν να σηκώνει κεφάλι ή να τους δυσαρεστεί με τα λόγια του, για αυτό η τσοντοφυλλάδα BILD αποκάλεσε τον Γιάνη Βαρουφάκη «ανυπόφορο».
Read More

Βρήκαν θησαυρό εποχής Μεγάλου Αλεξάνδρου σε σπηλιά στο Ισραήλ(Φώτο)

Εξερευνητές σπηλαίων στο Ισραήλ ανακάλυψαν έναν μικρό θησαυρό από νομίσματα και κοσμήματα της εποχής του Μεγάλου Αλεξάνδρου που, όπως πιστεύουν οι αρχαιολόγοι, πιθανότατα τα είχαν κρύψει εκεί άνθρωποι που εκτοπίστηκαν λόγω κάποιου πολέμου.
Ο θησαυρός, ηλικίας 2.300 ετών, είναι ο πρώτος του είδους του που εντοπίζεται στο Ισραήλ και ανάγεται στην περίοδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ανέφερε ο Άιταν Κλάιν, της Ισραηλινής Υπηρεσίας Αρχαιοτήτων.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: