Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                       


---

Κυβέρνηση: Δεν πρόκειται να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε το χρέος αν δεν εκταμιευθούν οι δόσεις

Σε απολογισμό της κυβέρνησης σε 11 σημεία προχώρησε το Μέγαρο Μαξίμου σήμερα, που συμπληρώνονται δύο μήνες από τη συγκρότησή της.
Στη σχετική άτυπη ενημέρωση οι συνεργάτες του πρωθυπουργού στέκονται, κατ' αρχήν, στην προετοιμασία που είχε γίνει από τον ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές και στο συντονισμό των ενεργειών που έγιναν αμέσως μετά.
Read More

Αν δω ένα παιδί να προσεύχεται...

Αν δω ένα παιδάκι να γονατίζει και να προσεύχεται, μας λέει η Παναγία, στέκομαι κι εγώ δίπλα του.
Γονατίζω μαζί του και το παίρνω μέσα στην αγκαλιά μου, όπως έπαιρνα παλιά το μικρό μου Βρέφος, Ιησού.
Τον έσφιγγα στην αγκαλιά μου, τον ζέσταινα με τα χάδια και τα φιλιά μου, ένωνα τα χεράκια του με τα δικά μου μπροστά στο στήθος του και μιλούσαμε μαζί στον ουράνιό μας Πατέρα. Έτσι και τώρα κάνω με τα παιδάκια αυτά, όπως έκανα και με τον μονάκριβό μου Γιό. 
Read More

Η Google πατεντάρει βραχιόλι κατά του καρκίνου

Ισως έχετε διαβάσει πολλά για τον καρκίνο και οι προσπάθειες που γίνονται για την πρόληψή του ή την καταπολέμησή του δεν σας εντυπωσιάζουν πλέον.
Διαβάστε όμως παρακάτω γιατί όταν η Google αποφασίζει με την επάρατο νόσο, κάτι διαφορετικό συμβαίνει.
Read More

Το σχολείο των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας καταγγέλλει χρηματισμό μαθητών από δημοσιογράφους

Σαν να μην ήταν αρκετός ο πόνος των μαθητών και καθηγητών του σχολείου Joseph-Koenig στο Χάλτερν της Γερμανίας, μετά τον τραγικό θάνατο 16 παιδιών και δύο καθηγητών που επέβαιναν στο μοιραίο αεροσκάφος της Germanwings, ένα ακόμα στοιχείο που προκύπτει προκαλεί αποτροπιασμό.
Read More

Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Σαγματά (ΦΩΤΟ)

Χτισμένη στην άκρη μίας απότομης χαράδρας, σε υψόμετρο 747 μ., βρίσκεται η ιστορική Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως. Βρίσκεται 30 χλμ. ανατολικά της Θήβας και έχει υπέροχη θέα στην πεδιάδα της πόλης.
Ονομάζεται «Σαγματά» ίσως από το σχήμα του Υπατίου (ή Σαγματίου) όρους, που μοιάζει με σαμάρι, ή από την κατασκευή σαγμάτων (σαμαριών) από μοναχό της μονής.
Read More

Νιγηρία: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι ανακατέλαβε προπύργιο της Μπόκο Χαράμ

Ο στρατός της Νιγηρίας ανακοίνωσε ότι κατέλαβε σήμερα την πόλη Γκουόζα στα βορειοανατολικά, απ’ όπου η ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ είχε κηρύξει την ίδρυση του χαλιφάτου της πέρυσι.
«Ο στρατός κατέλαβε τη Γκουόζα σήμερα το πρωί, καταστρέφοντας το αρχηγείο του αποκαλούμενου χαλιφάτου των τρομοκρατών», ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Νιγηρίας στον λογαριασμό του στο Twitter.
Read More

Νέο κρούσμα bullying; Ξυλοδαρμός μαθητή από αγνώστους στα Ιωάννινα

Επίθεση από τρεις αγνώστους δέχθηκε μαθητής στα Ιωάννινα έξω από το τρίτο ΕΠΑΛ της πόλης στον απόηχο των τραγικών γεγονότων που οδήγησαν στο χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Ο μαθητής δέχτηκε άγρια επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές, από τα τρία άτομα, και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, και νοσηλεύεται με τραύματα, εκτός κίνδυνου.
Read More

Καταγγελία από την Ντόρα Μπακογιάννη: "Μέλη της κυβέρνησης έχουν επαφές με τρομοκράτες της 17Ν"!

Επαφές της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλικής Λέβα με τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη καταγγέλει η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο.
Read More

Αυτοκτόνησε γνωστός πολιτικός μηχανικός

Σήμερα το πρωΐ, έδωσε τέλος στην ζωή του 49χρονος γνωστός πολιτικός μηχανικός της πόλης της Χαλκίδας με τραγικό τρόπο και όλος ο κόσμος έχει συγκλονιστεί από αυτό το γεγονός.
Read More

Το ΙΚΑ απομακρύνει όσους γιατρούς εμπλέκονται στην απάτη με τις αναπηρικές συντάξεις

Την άμεση απομάκρυνση των γιατρών των υγειονομικών επιτροπών, οι οποίοι εμπλέκονται, στην υπόθεση της χορήγησης αναπηρικών συντάξεων και επιδομάτων με τη χρήση πλαστών ιατρικών εξετάσεων, προχώρησε η διοίκηση του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ ΕΤΑΜ). Πρόκειται για μέλη κυκλώματος, το οποίο εξαρθρώθηκε από την Οικονομική Αστυνομία.
Read More

Ως το βράδυ θα σταλεί η λίστα των μεταρρυθμίσεων στις Βρυξέλλες

Η σύνταξη της λίστας μεταρρυθμίσεων ολοκληρώθηκε, δεν περιλαμβάνει υφεσιακά μέτρα, αναμένονται έσοδα ύψους 3 δισ. ευρώ μέσα στο 2015 και θα παραδοθεί εντός της ημέρας στο Brussels Group που αναμένεται να συνεδριάσει πιθανότατα μέσω τηλεδιάσκεψης.
Read More

Τα πρώτα πλάνα από τα συντρίμμια του Airbus στο έδαφος (Βίντεο)

Το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες που μαγνητοσκοπήθηκαν στο σημείο της συντριβής του Boeing Α320 της Germanwings, στην Alpes-de-Haute-Provence.
Read More

ΟΥΚ (Ορυμαγδός Υστερικών Κατηγόρων) εναντίον ΟΥΚ (Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών)

Του Μάνου Χατζηγιάννη
Όταν έχεις συνηθίσει στο “εμπρός της γης κολασμένοι” δεν μπορείς να μεταπηδήσεις το “ίτε παίδες Ελλήνων”... Και για αυτό βλέπεις φαντάσματα που δήθεν απειλούν τη δημοκρατία. Ότι μέσα στην αριστερόστροφη- και ουχί αριστερή- κυβέρνηση βρίθουν και θολοκουλτουριάρηδες και ψευτοπροοδευτικοί το γνωρίζαμε καλά. Αλλά η στάση στελεχών του κόμματος και των συν αυτώ κοντυλοφόρων “της αριστεράς και της προοδού” είναι τραγελαφική.
Read More

Σταθάκης: Έτοιμο για κατάθεση το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς

Το νομοσχέδιο για την παράταση της υφιστάμενου καθεστώτος σχετικά με τους πλειστηριασμούς είναι έτοιμο για να κατατεθεί στη Βουλή, επανέλαβε σήμερα από το βήμα του συνεδρίου Banking & Insurance Forum, με τίτλο «Τραπεζικό Σύστημα και Ιδιωτική Ασφάλιση: η επόμενη μέρα» ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης και συμπλήρωσε "αυτό δεν αποτελεί μονομερή ενέργεια είναι αποτέλεσμα διαλόγου με όλους τους φορείς και στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών».
Read More

Ποιο είναι το φυτό που μπόρεσε να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα

Η μελέτη των επιστημόνων δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Life Sciences, και είναι άκρως ενθαρρυντική για τη μάχη και την καταπολέμηση του καρκίνου.
Read More

«Όχι» στις γερμανικές αποζημιώσεις λέει το 78% των Γερμανών

Αρνητικό στο ενδεχόμενο καταβολής των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων δηλώνει το μεγαλύτερο ποσοστό των Γερμανών σύμφωνα με δημοσκόπηση του καναλιού ZDF.
Read More

Η Bild λέει ότι παραιτείται ο Βαρουφάκης – Διαψεύδει η κυβέρνηση

Θέμα χρόνου είναι η αποχώρηση του Γ. Βαρουφάκη από την κυβέρνηση, γράφει σήμερα η γερμανική εφημερίδα Bild. Με πικρόχολα σχόλια και επικαλούμενη κυβερνητική πηγή που δεν κατονομάζεται, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία της Γερμανίας υποστηρίζει ότι είναι θέμα χρόνου ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας να αποχωρήσει από τα καθήκοντά του.
Read More

Αυτά προσέφεραν οι Έλληνες στην ανθρωπότητα

Είστε ανεύθυνος λαός», «Δεν πληρώνετε τους φόρους σας», «Είστε βολεμένοι», «Λειτουργείτε με ωχαδελφισμό», «Είστε τεμπέληδες»
Είναι μερικές μόνο από τις φράσεις που χρησιμοποιούν σήμερα οι περισσότεροι Ευρωπαίοι -πολιτικοί και απλός λαός- για να μας χαρακτηρίσουν!
Η κρίση μπορεί να έφερε τα πάνω-κάτω, όμως κανείς από αυτούς δεν πρέπει να ξεχνάει! Τι; Αυτά που η Ελλάδα έκανε για τον κόσμο ολόκληρο, προσφέροντας βασικά στοιχεία πολιτισμού και ανθρωπισμού.
Read More

Eπιστολή μαθητών σε Τσίπρα: Λεφτά για παρελάσεις, αλλά όχι για εμάς...

«Λεφτά υπάρχουν μόνο για παρελάσεις! Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να αρνηθεί την συμμετοχή της Ελλάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μαθητών Λυκείου που θα διεξαχθεί στην Γουατεμάλα, λόγω έλλειψης κονδυλίων.
Read More

Κατέγραφε την ερωμένη του σε φωτογραφίες και τώρα εκτίθενται σε γκαλερί

Σύμφωνα με τα ευρήματα που τώρα μετατράπηκαν σε μια έκθεση σε γκαλερί στη Νέα Υόρκη, ο άνδρας είχε την σχέση με την επίσης παντρεμένη 24χρονη γραμματέα του Marget K. για αρκετά χρόνια μεταξύ 1965 και τα μέσα της δεκαετίας του '70. Η σύντροφος του εμφανίζεται να ποζάρει σε δωμάτια ξενοδοχείων και σκοτεινούς διαδρόμους.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: