Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ 2 ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος παρουσιάζει για το μήνα Απρίλιο Δύο πολύ σημαντικές εκθέσεις για τις οποίες θα βρείτε επισυναπτόμενα δελτία τύπου.
Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΘΕΣΗ εγκαινιάζεται στον χώρο της gallery μας, τον Τεχνοχώρο, την Δευτέρα 20 Απριλίου. H έκθεση έχει τίτλο «100 χρόνια μετά» και αναφέρεται στην ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ που έγινε το 1915, ένα μελανό σημείο στην Ιστορία της ανθρωπότητας. Πρόκειται όπως καταλαβαίνετε για μία επετειακή έκθεση στην οποία συμμετέχουν 12 ιδιαίτερα σημαντικοί και διεθνώς καταξιωμένοι Αρμένιοι εικαστικοί καλλιτέχνες. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Απριλίου.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ εγκαινιάζεται την Παρασκευή 24 Απριλίου, στον χώρο των εγκαταστάσεων του τυπογραφείου Φωτόλιο-Τύπικον, επί της Λ. Κηφισού στο ύψος του Αγ. Ι. Ρέντη.
Η έκθεση στο τυπογραφείο έχει τίτλο «Preadexhibition», και την επιμελείται η ιστορικός τέχνης Λουΐζα Καραπιδάκη. Πρόκειται για ομαδική έκθεση 39 Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, παλαιότερων αλλά και νεότερων και έχει ως θέμα, την σχέση Τέχνης, τυπογραφίας και γραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: