Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Εφημερίες χρόνος μηδέν

  logo newsletter
 
 
 

Εφημερίες χρόνος μηδέν

Με καθυστέρηση σχεδόν 5 μηνών πιστώνονται στους λογαριασμούς των νοσοκομειακών γιατρών, σήμερα Δευτέρα 27 Απρίλη, τα χρήματα για τις εφημερίες που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβρη, καθώς και ορισμένα υπόλοιπα παλαιότερων ετών.
Περισσότερα

Βουλιάζει ο ΕΟΠΥΥ - S.O.S εκπέμπουν οι Γιατροί

«Πορεία προς το γκρεμό» μοιάζει να ακολουθεί ο ΕΟΠΥΥ, με τα χρέη του προς τους παρόχους διαρκώς να γιγαντώνονται και τον κίνδυνο. Σήμα κινδύνου κρούει ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών, με επιστολή του στον Υπουργό Υγείας.
Περισσότερα

ΠΑΣΙΔΙΚ: Αυτά θα έπρεπε να γίνουν στον ΕΟΠΥΥ για εξοικονόμηση χωρίς στρεβλώσεις

Την άποψη πως η επιχειρούμενη ανακοστολόγηση των διαγνωστικών εξετάσεων, είναι αντιεπιστημονική, οριζόντια και αποσπασματική, εκφράζει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ). Επιπλέον, επισημαίνει πως η επιβολή (όπως το 2013 και 2014) μέτρων εκ των υστέρων, στερεί κάθε δυνατότητα προγραμματισμού στους παρόχους.
Περισσότερα

Ζοφερό το παρόν και το μέλλον των γιατρών στην Ελλάδα - Αυξάνεται η ζήτηση από το εξωτερικό

Όλο και μικρότερος είναι ο αριθμός των νέων που επιλέγουν να γίνουν γιατροί στις αναπτυγμένες χώρες της Δύσης, θεωρώντας ότι δεν τους συμφέρει για μία σειρά λόγους. Την ίδια στιγμή, οι όροι εργασίας και αμοιβής των γιατρών στη χώρα μας αποτελούν αντικίνητρο για την παραμονή τους σε αυτήν.
Περισσότερα

OTCs & Cosmetics Conference 2015

Τις στρεβλώσεις, τα οφέλη και τις προοπτικές της αυτοφροντίδας στην Ελλάδα, εξετάζει το OTCs & Cosmetics Conference 2015, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής.
Περισσότερα

Περίπου 275 θέσεις εργασίας κινδυνεύουν στην GSK

Περίπου 275 υπάλληλοι της επιχείρησης GlaxoSmithKline κινδυνεύουν να βρ&epsiepsilon;θούν εκτός εργασίας από την φαρμακευτική, μετά την απόφαση της να κλείσει το γραφείο στο Πίτσμπουργκ, ως απόρροια της ανταλλαγής των περιουσιακών στοιχείων με την Novartis.
Περισσότερα

Πιλοτικό πρόγραμμα εξάλειψη της ηπατίτιδας C με δωρεάν φάρμακα από την Gilead

Σε μια προσπάθεια της η Gilead Science να πείσει τις κυβερνήσεις και σχετικούς οργανισμούς διεθνώς ότι η ηπατίτιδα C μπορεί να εξαλείφει, παρουσιάζει ένα πιλοτικό πρόγραμμα στην Γεωργία όπου θα προσφέρει δωρεάν φάρμακα σε όλους εκείνους που τα έχουν ανάγκη.
Περισσότερα

Το υψηλό ποσοστό φυτοφαρμάκων σχετίζεται με πιο "φτωχό" σπέρμα

Μικρότερη ποσότητα και χειρότερη ποιότητα σπέρματος κι επομένως ίσως και μειωμένη ικανότητα αναπαραγωγής, έχουν οι άντρες που τρώνε συχνά φρούτα και λαχανικά τα οποία περιέχουν υψηλά επίπεδα ζιζανιοκτόνων, παρασιτοκτόνων και άλλων φυτοφαρμάκων, σύμφωνα με νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.
Περισσότερα

Επίσημος υποστηρικτής του ΣΕΓΑΣ η Εκστρατεία "Αναπνέω"

Η καμπάνια, που συνεχίζεται για 2η χρονιά σε όλη την Ελλάδα μαζί με Κοινωνικό Πρόγραμμα δωρεάν σπιρομετρήσεων, τονίζει τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και της σωστής αγωγής από εξειδικευμένους πνευμονολόγους, της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ).
Περισσότερα

Γενετική τροποποίηση σε ανθρώπινα έμβρυα για πρώτη φορά

Γενετικά τα γονιδιώματα ανθρώπινων εμβρύων τροποποίησαν για πρώτη φορά κινέζοι επιστήμονες, αν και όχι με ιδιαίτερη επιτυχία.
Περισσότερα

Πάνω από 26.000 άνθρωποι έχουν μολυνθεί από Έμπολα

Πάνω από 26.000 έχουν μολυνθεί από τον ιό Έμπολα μετά το ξέσπασμα της επιδημίας και οι 10.823 εξ αυτών απεβίωσαν, όπως ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).
Περισσότερα


Δεν υπάρχουν σχόλια: