Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                       


---

Ο Αντιναύαρχος Αποστολάκης στην εκδήλωση για τη βύθιση του «ΨΑΡΑ»

Στην εκδήλωση Μνήμης για τη βύθιση του αντιτορπιλικού «ΨΑΡΑ», του τότε Βασιλικού Ναυτικού, στη διάρκεια της γερμανικής επιθέσεως εναντίον της Ελλάδος τον Απρίλιο του 1941, παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, καθώς και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ.
Read More

Τζιχαντιστές τσιράκια της Τουρκίας έγδυσαν στρατιώτες της Συρίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι τζιχαντιστές της Αλ Νούσρα, δηλαδή της Αλ Κάιντα, και οι «μετριοπαθείς» ισλαμιστές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) κατέλαβαν το Σάββατο τη στρατηγική συριακή πόλη Τζισρ Αλ Σούγκουρ, στη βορειοδυτική Συρία, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.
Read More

Ο πρώην Καναδός υπουργός επιμένει: 80 είδη εξωγήινων βρίσκονται στη Γη (ΒΙΝΤΕΟ)

Να αποκαλύψουν οι κυβερνήσεις όσα γνωρίζουν για τους εξωγήινους προέτρεψε για μια ακόμα φορά ο πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά Πολ Χέλιερ.
«Θέλουμε την αλήθεια γιατί επηρεάζει τις ζωές μας», τόνισε χαρακτηριστικά σε ομιλία του στο πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι στον Καναδά, ο άνθρωπος που είχε διατελέσει υπουργός Άμυνας τη δεκαετία του ’60.
Read More

Γιατί ο Τσίπρας στηρίζει αλλά εξοστρακίζει όλο το σύστημα Βαρουφάκη

Μόνο ως κεραυνός εν αιθρία δεν μπορεί να εκληφθεί η στήριξη Τσίπρα αλλά ταυτόχρονη απομάκρυνση του Γιάνη Βαρουφάκη και του στενού του επιτελείου από τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.
Ο ανασχηματισμός που ανακοινώθηκε σήμερα στο οικονομικό επιτελείο και συγκεκριμένα τη διαπραγματευτική ομάδα που συνδιαλέγεται με τους ευρωπαίους εταίρους εχει ενα βασικό χαρακτηριστικό.
Read More

Καμμένος: "Ο Ντεληγιώργης είναι παράδειγμα για τις Ένοπλες Δυνάμεις"

Με το Μετάλλιο Εξόχου Πράξεως επιβράβευσε σήμερα το πρωί η Ελληνική Πολιτεία, δια του αρμοδίου Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου, τον ΕΠΟΠ Λοχία (ΠΖ) Αντώνιο Ντεληγιώργη, τον οποίο αποκάλεσε «παράδειγμα για τις Ένοπλες Δυνάμεις, για τις ενέργειές του προ ημερών στη διάσωση μεταναστών στο ναυάγιο ιστιοφόρου δουλεμπορικού σε ακτή της Ρόδου.
Read More

Λειβαδιά: Σταθερή η κατάσταση του 13χρονου που έπεσε σε φαράγγι

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, ο 13χρονος μαθητής που κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στη Λειβαδιά, γλίστρησε και έπεσε στο φαράγγι της Κρύας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.
Read More

Κάθε πόση ώρα εφαρμόζουμε πάγο και για πόσο μετά από τραυματισμό

Μετά από έναν τραυματισμό, συνήθως εμφανίζεται στο σημείο μώλωπας λόγω της αιμορραγίας στους ιστούς, ενώ εκδηλώνεται παράλληλα οίδημα (πρήξιμο) και ο πόνος.
Η εφαρμογή πάγου είναι συνήθως το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση των περισσότερων ήπιων τραυματισμών.
Ο πάγος βοηθά να περιοριστεί η αιμορραγία στους ιστούς, να προληφθεί ή να μειωθεί άμεσα το οίδημα και η φλεγμονή, να περιοριστούν οι μυϊκοί σπασμοί και να μειωθεί ο πόνος στο σημείο, χάρη στο μούδιασμα που επιφέρει.
Read More

Bullying και στο νηπιαγωγείο

Σχολικός εκφοβισμός (bullying) και στα νηπιαγωγεία; Ναι. Και στα νηπιαγωγεία!
Αυτό προκύπτει από έρευνα που έκανε η σχολική σύμβουλος στην περιφέρεια Αττικής και διδάκτορας ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Ελένη Δ. Τρίγκα. Συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο της«Ενδοσχολική Βία και σχολικός εκφοβισμός» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες από τις εκδόσεις "Παπαζήση".
Read More

Υπέκυψε ο τραυματίας της έκρηξης σε εργοστάσιο του Βόλου

Δεν άντεξε ο 27χρονος Βούλγαρος που είχε τραυματιστεί βαριά στην έκρηξη που σημειώθηκε την Πέμπτη (23/04) σε παλιό εργοστάσιο του Βόλου και άφησε την τελευταία του πνοή τέσσερις ημέρες μετά στο νοσοκομείο.
Read More

Ο Α/ ΓΕΕΘΑ Μ. Κωσταράκος στη λήξη της άσκησης «Μακεδονομάχος 2015» (Φώτο)

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, παρέστη στις 26 Απριλίου 2015, στην τελετή λήξης της διαγωνιστικής άσκησης εφέδρων με την επωνυμία «Μακεδονομάχος 2015», που πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «ΑΝΑΛΟΓΙΔΗ» στη Σταυρούπολη του Νομού Ξάνθης.
Read More

Την Κυριακή το μνημόσυνο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τη φρικτή εκείνη ημέρα ανακοίνωσης της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος σπούδαζε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων τα τελευταία δύο χρόνια.
Read More

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Αρώματα που μυρίζουν...νεκρά αγαπημένα πρόσωπα θα παράγει Γαλλίδα επιχειρηματίας

Σύμφωνα με έρευνες, η όσφρηση είναι η αίσθηση που συνδέεται πιο στενά με τη μνήμη. Μία οσμή μπορεί να μας μεταφέρει πίσω στην παιδική μας ηλικία, να μας θυμίσει τον πρώτο μας έρωτα ή να κρατήσει ζωντανή την ανάμνηση ενός αγαπημένου προσώπου που έχει πια χαθεί.
Read More

Ντενίση: Μήνυση στη Δούρου για το Πεδίον του Άρεως

Μήνυση κατά της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου προτίθεται να καταθέσει η γνωστή ηθοποιός Μιμή Ντενίση, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το Πεδίον του Άρεως, την ευθύνη του οποίου έχει η Περιφέρεια Αττικής.
Read More

Φρικαλέα προπαγάνδα του Ισλαμικού Κράτους με νεογέννητο πλάι σε όπλα-Δείτε την ανατριχιαστική φωτογραφία

Του Μάνου Χατζηγιάννη 
Φρίκη χωρίς τέλος από το Ισλαμικό Κράτος όχι μόνο σε επίπεδο εκτελέσεων, αλλά και σε επίπεδο επικοινωνίας. Ο μηχανισμός προπαγάνδας των φονταμενταλιστών τρομοκρατών λειτουργεί...άψογα. Για ακόμη μια φορά μετά τις αμέτρητες παιδικές φωτογραφίες, οι οποίες προβάλλουν αθώα αγόρια, σακατεμένα ψυχολογικά, να σημαδεύουν ομήρους ή να κρατούν κεφάλια θυμάτων, έρχεται κάτι ακόμη χειρότερο. Νεογέννητο βρέφος με πιστοποιητικό γέννησης πλάι σε όπλα "υπόσχεται" θάνατο! 
Read More

Η πυρκαγιά έβγαλε λαυράκι με 1 κιλό κοκαΐνη

«Λαυράκι» έβγαλε για την Ασφάλεια Αττικής, πυρκαγιά σε διαμέρισμα αλλοδαπού, χτες το μεσημέρι, στον Κολωνό.
Όπως διαπιστώθηκε, το διαμέρισμα ήταν κρυψώνα ναρκωτικών, όπου, εκτός των άλλων, βρέθηκε πάνω από ένα κιλό κοκαΐνη.
Read More

Το Bloomberg «βλέπει» να έρχεται η… Δευτέρα Παρουσία στην Ελλάδα!

Ως την ημέρα της «Δευτέρας Παρουσίας» χαρακτηρίζει το Bloomberg την πληρωμή μισθών και συντάξεων αυτή την εβδομάδα από την ελληνική κυβέρνηση.
Read More

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτά είναι τα αεροπλάνα που αφήνουν τις άσπρες γραμμές στον ουρανό της Ελλάδας!! (ΦΩΤΟ)

Ανέκαθεν κοιτώντας πάνω στον ουρανό αναρωτιέστε τι στο καλό ψεκάζουν… αυτά τα άσπρα αεροπλάνα; Το trikalaweb αποκαλύπτει την άτρακτο αυτών των αεροπλάνων με τα βαρέλια και τους ψεκαστήρες στα φτερά που ενδεχομένως να τρομάξουν τους πολίτες. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, αυτές οι γραμμές, μπορούν να χρησιμεύσουν στο μέλλον για υπερατλαντικά ταξίδια σε λίγα λεπτά της ώρας.
Read More

Cyber Alert: Απέτρεψε τις αυτοκτονίες 22χρονης και 15χρονου

Δύο περιπτώσεις αυτοκτονίας, οι οποίες εκδηλώθηκαν από άτομα νεαρής ηλικίας απέτρεψε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σην πρώτη περίπτωση, το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώθηκε μέσω του «CYBER ALERT», απογευματινές ώρες της 24.4.2015, ότι 22χρονη εκδήλωσε σε οικείο της πρόσωπο, την πρόθεσή της να αυτοκτονήσει με τη χρήση χαπιών και ναρκωτικών ουσιών.
Read More

ΔΕΗ: Από την 1η Μαΐου το μειωμένο οικιακό τιμολόγιο ρεύματος

Η ΔΕΗ Α.Ε. υπενθυμίζει στους πελάτες της που κάνουν χρήση του οικιακού τιμολογίου με χρονοχρέωση (μειωμένο - νυχτερινό) ότι, για την καλοκαιρινή περίοδο, από 1η Μαΐου έως και 31η Οκτωβρίου 2015, θα ισχύει το συνεχές ωράριο 23:00 έως 07:00, όπως κάθε χρόνο.
Read More

«Ο Τσίπρας παρακαλάει τη Μέρκελ για λεφτά» γράφουν γερμανικές εφημερίδες

Στην τηλεφωνική επικοινωνία Αλέξη Τσίπρα και Άνγκελας Μέρκελ την Κυριακή αναφέρονται δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου τη Δευτέρα, ορισμένα από αυτά ειρωνικά και υποτιμητικά προς την Ελλάδα.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: