Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Αργεί η "Ανάσταση" στην Υγεία

  logo newsletter
  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
 

Αργεί η "Ανάσταση" στην Υγεία

Εξελίξεις αναμένονται στο χώρο της Υγείας μέσα στον Απρίλιο, με τον πρωθυπουργό να θέτει εαυτόν στην προσπάθεια για την ανάκαμψη του συστήματος ενόψει της κατάθεσης του α’ νομοσχεδίου της κυβέρνησης για την Υγεία. Την ίδια ώρα ο αρμόδιος Υπουργός κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια να δώσει ορισμένα πρώτα δείγματα γραφής, καταργώντας για παράδειγμα το εισιτήριο στο ΕΣΥ, αλλά η υπομονή σιγά σιγά στερεύει…
Περισσότερα

Η νέα επικεφαλής της Roche Hellas

Το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει το τιμόνι της Roche Hellas είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Virus, μια Βελγίδα με μακρά εμπειρία στη Φαρμακευτική αγορά.
Περισσότερα

Επείγουσα έκκληση για τους πρόσφυγες της Γαύδου

Στην τύχη τους έχουν αφεθεί οι περίπου 200 μετανάστες από τη Λιβύη, που βγήκαν στις ακτές της Γαύδου, χθες Μ. Πέμπτη, τα ξημερώματα, όπως καταγγέλλουν οι γιατροί.
Περισσότερα

Τροπολογία για το χρονοεπίδομα των γιατρών

Νομοθετική ρύθμιση με την οποία αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία των γιατρών και υπολογίζεται το χρονοεπίδομα, ετοιμάζει το Υπουργείο Υγείας, ώστε να γίνει το ταχύτερο δυνατό η πλήρης μισθολογική ένταξη των ιατρών ΠΑΑ.
Περισσότερα

Επίσημη έγκριση έλαβε από την Ε.Ε. το Avastin της Roche

Την τελική έγκριση έδωσε η ΕΕ για το Avastin της Roche, στη θεραπεία του προχωρημένου καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, σε συνδυασμό με χημειοθεραπεία.
Περισσότερα

Αναγεννήθηκαν κύτταρα του μυοκαρδίου ύστερα από έμφραγμα

Να αναγεννήσουν κύτταρα του μυοκαρδίου κατάφεραν Ισραηλινοί και Αυστραλοί επιστήμονες σε πειραματόζωα, πράγμα που, αν καταστεί εφικτό και στους ανθρώπους κάποια στιγμή, τότε θα υπάρξει θεαματική βελτίωση ή και πλήρης αποκατάσταση στις περιπτώσεις ανθρώπων που παθαίνουν έμφραγμα.
Περισσότερα

Μόλις 2,5 χρόνια φυλακή για το διατροφικό σκάνδαλο με κρέας αλόγου

Σε ποινή φυλάκισης δυόμισι ετών καταδικάστηκε ο Ολλανδός επιχειρηματίας ο οποίος προκάλεσε διατροφικό σκάνδαλο στην Ευρώπη καθώς προώθησε στην αγορά εκατοντάδες τόνους αλογίσιου κρέατος ως βοδινό.
Περισσότερα

Ακόμη και η λίγη άσκηση χαρίζει χρόνια ζωής

Όσοι κάνουν κατά διαστήματα έντονη σωματική άσκηση, όπως τζόκινγκ, ποδήλατο ή αεροβική γυμναστική, ζουν κατά μέσο όρο περισσότερο χρόνια, σε σχέση με όσους ασκούνται λιγότερο χρόνο και πιο ήπια.
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: