Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                      


---

Ο Πούτιν, ο πιο σημαντικός άνθρωπος του πλανήτη για το «Time»

Νικητής στη δημοσκόπηση των αναγνωστών του περιοδικού «Time» αναδείχθηκε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.
Μάλιστα, κατάφερε να ξεπεράσει σε δημοτικότητα την την ράπερ - τραγουδίστρια CL, (του γυναικείου γκρουπ 2NE1 της Νότιας Κορέας), που διεκδικούσε μια θέση με 6,95% στην τελική κατάταξη, καθώς και τις ποπ σταρς, Lady Gaga, Rihanna και Taylor Swift, που βρίσκονται στην πεντάδα με 2,6%, 1,9% και 1,8% αντίστοιχα.
Read More

Ποια είναι η μυστική δύναμη που έχει συγκροτήσει το Ισλαμικό Κράτος για την Αποκάλυψη!

Ποιο είναι το «μυστικό όπλο» που έχει δημιουργήσει το Ισλαμικό Κράτος και δεν αποκαλύπτει παρά την ευρύτατη προπαγάνδα που διαχέει μέσω διαδικτύου;
Σύμφωνα με την ομάδα ακτιβιστών «Η Ράκα σφάζεται σιωπηλά», το μυστικό όπλο που κρατά μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας το Ισλαμικό Κράτος είναι οι ειδικές δυνάμεις που έχει συστήσει, οι αποκαλούμενες και ως «Στρατός του Χαλιφάτου», ή αλλιώς «Στρατός Νταμπέγκ».
Read More

Η λύση για τον πονόδοντο βρίσκεται... στην πατάτα

Τα καλύτερα φάρμακα λένε πως βρίσκονται στην φύση και δεν είναι ψέμματα.
Ένα καλό λοιπόν "φάρμακο" για τον πονόδοντο είναι και η πατάτα.
Read More

Νέο άνοιγμα Τσίπρα στην Κίνα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κινέζο ομόλογό του Λι Κετσιάνγκ είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Τσίπρας συζήτησε με τον κ. Κετσιάνγκ την «προοπτική περαιτέρω ενίσχυσης της πολυεπίπεδης συνεργασίας των δύο χωρών».
Read More

Διευκρινίσεις του ιατροδικαστή για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Διευκρινίσεις για την πολύκροτη υπόθεση του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο, δίνει ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Θόδωρος Βουγιουκλάκης, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Read More

Η Ιερά Μονή του Αγίου Ραφαήλ στο Ανω Σούλι Αττικής (ΦΩΤΟ)

Η Ιερά Μονή στο Άνω Σούλι Μαραθώνος έχει ως προστάτες και πολιούχους τους νεοφανείς και θαυματουργούς Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη.
Τους Αγίους Αυτούς έχει ως οδηγούς και φωτεινά πρότυπα πίστεως, ζωής, αυτοθυσίας, αλλά και φιλοπατρίας και, μετά Θεόν, Εκείνους ιδιαιτέρως ευλαβείται, τιμά, επικαλείται και διακονεί.
Read More

Τι θα προσέφερε μια νέα εκλογική αναμέτρηση εκτός από μια επικίνδυνη αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ;

Του Μάνου Χατζηγιάννη 
“Οι εκλογές είναι τσάμπα. Το αποτέλεσμά τους τα πληρώνουμε με δόσεις”. Αυτή η αν μη τι άλλο εμπνευσμένη κουβέντα του Αμερικανού ηθοποιού και αθλητικογράφου Μπιλ Στέρν θα πρέπει να απασχολήσει λίγο περισσότερο όλους εκείνους που ελαφρά τη καρδία ζητούν εκλογές στην Ελλάδα με δεδομένη την παρούσα κατάσταση. 
Read More

Κύπρος: Ποινική δίωξη κατά του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα για δωροδοκία

Την διάπραξη ποινικών αδικημάτων εκ μέρους του Κύπριου Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκου Ερωτοκρίτου, διαπιστώνει σε έκθεση του ο πρώην Δικαστής Παναγιώτης Καλλής ο οποίος διεξήγαγε ανεξάρτητη ποινική έρευνα μετά από καταγγελίες για δωροδοκία.
Read More

Δεν έχουν μαζέψει ακόμα τις σορούς των θυμάτων της πτήσης ΜΗ17 (Φώτο)

Εννέα μήνες μετά τη συντριβή της πτήσης MH17 και το σημείο αποπνέει ακόμα τη μυρωδιά του θανάτου, με απανθρακωμένα αντικείμενα των θυμάτων να βρίσκονται διάσπαρτα παντού.
Read More

Λένε κάποιοι Χριστιανοί: "Μα δεν έχω αμαρτίες! Δεν έχω κάνει τίποτα..."

Παρακαλεί ό υμνωδός να του ανοίξει ό Κύριος τίς πύλες της με­τανοίας…
Αλήθεια.Πόσο δύσκολα ανοίγουν οι πύλες της μετανοίας μας!
Read More

Π.Λαφαζάνης: "Μέσα στην εβδομάδα η υπογραφή για τον αγωγό - Άμεση χρηματοδότηση-ανάσα από τη Ρωσία"

Άμεσα προχωρά η Ελλάδα σε υπογραφή συμφωνίας με την Ρωσία για τον νέο αγωγό που θα φέρει το ρωσικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη από τη νότια διαδρομή, και φέρνοντας "ζεστό" ρωσικό χρήμα στην Αθήνα, πιθανότατα και μέσα στην εβδομάδα όπως προανήγγειλε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Read More

Στρατιωτική συμφωνία Τουρκίας- Σαουδικής Αραβίας για επίθεση στη Συρία

Τούρκικο δημοσίευμα που επικαλείται την Huffington Post, αναφέρει ότι η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία έχουν πραγματοποιήσει συναντήσεις υψηλού επιπέδου για την ανατροπή του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ.
Το δημοσίευμα επικαλείται πηγές που συμμετείχαν στις σχετικές συνομιλίες που έγιναν στο Κατάρ μεταξύ της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας.
Read More

Κικίλιας: Ο Πανούσης οφείλει να παραιτηθεί

Για τις καταλήψεις στα Πανεπιστήμια τοποθετήθηκε σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η ευθύνη προσωποποιείται».
Read More

Ποιο είναι το δημοφιλέστερο επίθετο στην Ελλάδα;


Τα πιο κοινά επώνυμα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι Σμιθ, Τζόνσον, Ουίλιαμς, Μπράουν, και Τζόουνς.
Για την Ευρώπη, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό τον χάρτη που δημιουργήθηκε από τον «Reddit» χρήστη της ιστοσελίδας «Teepr».
Read More

Το τοστ αλλιώς: Εύκολο γαλλικό τοστ γεμιστό με πραλίνα φουντουκιού

Αυτή είναι η γλυκιά εκδοχή του τοστ.
Εύκολη, γρήγορη και άκρως απολαυστική. Ακολούθησε τις οδηγίες και δε θα ξέρεις αν προτιμάς το γαλλικό τοστ με πραλίνα φουντουκιού ή το προφιτερόλ!
Read More

Πλοία του ρωσικού Βόρειου Στόλου εισήλθαν σήμερα στο Στενό της Μάγχης

Πλοία του ρωσικού Βόρειου Στόλου εισήλθαν σήμερα στο Στενό της Μάγχης και θα διεξαγάγουν αντιαεροπορικές και ανθυποβρυχιακές ασκήσεις στον βόρειο Ατλαντικό, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Read More

Τι συμβαίνει αν καταπιούμε τσίχλα;

Έχει συμβεί σε όλους μας να καταπιούμε τσίχλα. Αυτοί που ανησυχούν είναι κυρίως οι γονείς εάν το παιδί καταπιεί κατά λάθος τσίχλα.
Έχετε πιθανώς ακούσει ότι αν καταπιούμε τσίχλα αυτή «κολλάει» στο έντερο ή μπορεί να παραμείνει στο στομάχι έως και για επτά χρόνια.
Read More

Γεωργιάδης: Ανίκανος ο Τσίπρας! Ξενέρωσα όταν με αντικατέστησε ο Σαμαράς!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνάντησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε ένα Ougachallenge που είχε τολμηρές ερωτήσεις με αφοπλιστικά ειλικρινείς απαντήσεις.
Στο πολιτικό σκέλος της συζήτησης, ο Άδωνις παραδέχτηκε τη μεγάλη του ενόχληση με την αντικατάσταση του από τον Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Υγείας, ενώ χαρακτηρίζει "παντελώς ανίκανο" τον Αλέξη Τσίπρα όσον αφορά στη διαπραγμάτευση για το χρέος. 
Read More

2 εκατομμύρια μουσουλμάνοι αφήνουν το Ισλάμ και γίνονται χριστιανοί κάθε χρόνο στην Ινδονησία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα από βίντεο που έφτιαξαν μουσουλμάνοι στην Ινδονησία για ενημερώσουν για τον κίνδυνο από την ραγδαία εξάπλωση του χριστιανισμού στην πολυπληθέστερη μουσουλμανική χώρα του κόσμου
Read More

Βέροια: Μπαράζ διαρρήξεων το βράδυ της Ανάστασης

Δίδυμο ληστών κατηγορείται ότι άδειασαν οκτώ διαμερίσματα μέσα σε τέσσερις ώρες, με «λεία» πάνω από 62.000 ευρώ!
Οι ληστές εξαπέλυσαν την... επίθεσή τους, το βράδυ της Ανάστασης εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων στα οκτώ διαμερίσματα τα οποία διέρρηξαν.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: