Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Δείτε τις νέες μας κυκλοφορίες

Σύγχρονη Ξένη Λογοτεχνία
Ντέιβιντ Νίκολς Εμείς
Ο συγγραφέας του παγκόσμιου best seller Μια Ημέρα επιστρέφει με το νέο του βιβλίο Εμείς, μια υπέροχη αλλά και συγκινητική ιστορία αγάπης.

Το Εμείς είναι ένα πανέξυπνο μυθιστόρημα, γεμάτο συναίσθημα και ειλικρίνεια, που μιλάει για ό,τι μας συγκινεί και μας προβληματίζει, αφήνοντάς μας το ανεξίτηλο σημάδι του. Ο Ντέιβιντ Νίκολς ταξιδεύει τον αναγνώστη σε επτά χώρες, καλύπτοντας την ιστορία ενός γάμου είκοσι εννέα χρόνων. Το βιβλίο αυτό είναι ταυτόχρονα επικό και προσωπικό, κωμικό και συνάμα σπαρακτικό.
ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ MAN BOOKER 2014

Για την εβδομάδα 2-8 Μαρτίου στη θέση 7 των ευπωλήτων
του βιβλιοπωλείου Cosmote Books.
Για την εβδομάδα 16-21 Μαρτίου στη θέση 10
των ευπωλήτων των  βιβλιοπωλείων Public.
Σελίδες: 592 |  Τιμή: 18,50 €
Στον κατάμεστο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του Public στο Σύνταγμα οι θαυμαστές του Βρετανού συγγραφέα Ντέιβιντ Νίκολς είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά στις 12 Μαρτίου, με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Εμείς.
Ο συγγραφέας επισκέφθηκε την Ελλάδα αποδεχόμενος την πρόσκληση των καταστημάτων Public. Στο πάνελ της εκδήλωσης συμμετείχαν η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Τσόλκα, η μεταφράστρια του βιβλίου του Έφη Φρυδά και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των εκδόσεων Μίνωας, Γιάννης Κωνστανταρόπουλος.
Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Χριστίνα Πομόνη Σιωπή σαν όρκος Ένα ανείπωτο μυστικό
και ένα παρελθόν που
δεν μπορεί να μείνει κρυφό.
Το συγγραφικό ντεμπούτο της Χριστίνας Πομόνη θα ενθουσιάσει τον αναγνώστη. Η πλοκή κορυφώνεται με την αποκάλυψη ενός μυστικού που είχε σφραγιστεί με όρκους αιώνιας σιωπής…
Σελίδες: 304 |  Τιμή: 14,50 €

Ξένη Κλασική Λογοτεχνία

Φραντς Κάφκα

Η δίκη
Η δίκη, το αριστούργημα του Φραντς Κάφκα, μπορεί να διαβαστεί ως μια αναζήτηση για το νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης, ως μια παραβολή που εκφράζει την αγωνία και την αποξένωση του σύγχρονου ανθρώπου ή ως μια προφητεία των υπερβολών της σύγχρονης γραφειοκρατίας και του παραλογισμού των ολοκληρωτικών καθεστώτων.

 
Σελίδες: 368 |  Τιμή: 14,00 €

Παιδική Λογοτεχνία (ηλικία: 9+)

Μαρία Δασκαλάκη

Μυστική αποστολή: Το ξεχασμένο μήνυμα της Καλυδώνας
Η νέα ιστορία της Μυστικής Αποστολής διαδραματίζεται στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Τρεις φίλοι θα φτάσουν μέχρι τη Σπιναλόγκα, προκειμένου να εξιχνιάσουν το μυστήριο ενός μυστικού μηνύματος που έφτασε τυχαία στα χέρια τους.
Κάθε ιστορία της σειράς Λογοτεχνικές Εξερευνήσεις με θέμα
ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ διαδραματίζεται σε ένα διαφορετικό
μέρος της χώρας μας.
Στόχος είναι 
οι μικροί αναγνώστες να έρθουν
 σε επαφή με τις ομορφιές και τις ιδιαιτερότητες του τόπου μας,
αλλά και με την ιστορία του.
Σελίδες: 176 |  Τιμή: 7,20 €

Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία (ηλικία: 8+)

Τζον  Σέσκα

Φρανκ Αϊνστάιν και ο Κινητήρας Αντιύλης
Οι εκδόσεις Μίνωας υποδέχονται έναν ανατρεπτικό και απίθανο μικρό εφευρέτη που ακούει στο περίεργο όνομα… Φρανκ Αϊνστάιν.
Ο Τζον Σέσκα μέσα από το πρώτο βιβλίο της σειράς Φρανκ Αϊνστάιν συνδυάζει πετυχημένα πληροφορίες που αφορούν τις επιστήμες της χημείας και της φυσικής με τα ρομπότ και το χιούμορ, ενθουσιάζοντας τους μικρούς αναγνώστες
Σελίδες: 208 |  Τιμή: 11,50 €
Βιβλίο Γνώσεων (ηλικία: 8+)

Ορντάνς ντε Σαμπανέ

Το βιβλίο των Πώς
  Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας Το Βιβλίο των Πώς,  άλλο ένα βιβλίο της επιτυχημένης σειράς γνώσεων που δίνει τις κατάλληλες απαντήσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες και απρόσμενες απορίες των μικρών!
Απαραίτητο εργαλείο
για τους γονείς που έρχονται αντιμέτωποι
με τις δύσκολες ερωτήσεις των παιδιών!
Σελίδες: 96 |  Τιμή: 13,50 €

Βιβλίο Δραστηριοτήτων με Aυτοκόλλητα (ηλικία: 6+)

Ευγένιος Τριβιζάς


Ο Άρης ο τσαγκάρης
(Πρόσθεση - Αφαίρεση)
 
 
Κυκλοφορεί εμπλουτισμένο με σπαρταριστά επεισόδια και νέα απολαυστική εικονογράφηση το δημοφιλές παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Ο Άρης ο τσαγκάρης» στη σειρά «Τα παραμύθια με τους αριθμούς».
Η έκδοση συνοδεύεται από δραστηριότητες και αυτοκόλλητα.
Πάνω από 59.000 πωληθέντα αντίτυπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: