Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                        


---

Βρέθηκε κοριός στο γραφείο του Τσίπρα!

Σοβαρό ζήτημα για την ασφάλεια των επικοινωνιών της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ανακύπτει καθώς εντοπίστηκε κοριός στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Read More

Πως θα είναι ο καιρός το προσεχές τριήμερο

Βελτίωση στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα παρουσιάσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο αναμένεται να είναι ανοιξιάτικος.
Κατά τόπους όμως, θα υπάρχουν βροχές και δυνατοί άνεμοι.
Read More

Νέα πειραματική θεραπεία για το AIDS δίνει ελπίδες

Η πρώτη κλινική δοκιμή σε ανθρώπους μιας πειραματικής θεραπείας αντισωμάτων κατά της νόσου του AIDS αφήνει πολλές υποσχέσεις, καθώς πέτυχε να καταστείλει τη λοίμωξη στους ασθενείς, τουλάχιστον προσωρινά.
Read More

Μεγάλη Παρασκευή (Το Μοιρολόι της Παναγίας)

Η εβδομάδα των παθών του Κυρίου έχει να προσφέρει πλούσιο λαογραφικό υλικό.
Μέσα σ’ αυτό περιλαμβάνεται το Μοιρολόγι της Παναγίας που τραγουδιέται από γυναίκες το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (μετά τα 12 Ευαγγέλια) ή το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής την ώρα που στολίζεται ο επιτάφιος.
Read More

Το Πάσχα και οι διατροφικοί του κίνδυνοι

Μπορεί η νηστεία να είναι πολύ υγιεινή και να αποτελεί για πολλούς μια φυσική αποτοξίνωση, ωστόσο η μετάβαση από αυτήν στα εορταστικά τραπέζια του Πάσχα μπορεί για κάποιους να κρύβει «κινδύνους», άλλοτε μικρούς και άλλοτε μεγάλους.
Read More

Ειρωνικά σχόλια από τα γερμανικά ΜΜΕ: «Διπλωματία με ροδάκινα» η επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα

«Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει από τη Μόσχα με μικρές αποσκευές» τιτλοφορεί ανταπόκρισή της από την Αθήνα η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt επισημαίνοντας:
«Γεγονός είναι ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός επέστρεψε από τη Ρωσία χωρίς απτά αποτελέσματα. Το ζήτημα χορήγησης πίστωσης δεν συζητήθηκε καν, διαβεβαιώνει ο Αλέξης Τσίπρας.
Read More

Η Φαϊρούζ ψάλλει στα ελληνικά το "Η ζωή εν Τάφω"

Η ντροπαλή, αποτραβηγμένη και συντηρητική προσωπικότητα της Φαΐρούζ έχει συζητηθεί συχνά από τους σχολιαστές. 
Read More

Ο Καμμένος πέταξε πάνω από τον Αη Στράτη - Γιατί το έκανε ποιον τίμησε! BINTEO

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος τίμησε τη μνήμη του ήρωα πιλότου Νικόλαου Σιαλμά που έπεσε στον Άι Στράτη προασπιζόμενος την Εθνική Κυριαρχία μας.
Read More

ΣΥΓΚΙΝΕΙ 5χρονη:«Μην στεναχωριέστε, αφού είμαι εγώ γενναία με τον καρκίνο, μπορείτε κι εσείς!»

Παράδειγμα θέλησης, θάρρους, δύναμης και ψυχής είναι ένα 5χρονο κοριτσάκι που διαγνώσθηκε με καρκίνο, η Χάνα Χίγκινς από το Σαν Ντιέγκο, η οποία στέλνει ένα μήνυμα συμπαράστασης σε όλα τα παιδιά με καρκίνο και προκαλεί μεγάλη συγκίνηση!
Read More

10.445 λαθρομετανάστες στο Αιγαίο το Α΄ Τρίμηνο του 2015 (2.863 ήταν πέρσι)

Συνθήκες έκτακτης ανάγκης διαμορφώνονται τις τελευταίες εβδομάδες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, εξαιτίας της πρωτοφανούς αύξησης του αριθμού λαθρομεταναστών από Μέση Ανατολή και Αφρική, δηλαδή από τα μέτωπα του τζιχάντ (ιερού πολέμου).
Read More

Φωτορεπορτάζ από την συνάντηση Τσίπρα - Ρώσου Πατριάρχη

Συναντήσεων συνέχεια για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στη Μόσχα. Σε θερμό κλίμα η συνάντηση με τον Πατριάρχη Μόσχας και πάσης Ρωσίας, Κύριλλο.
Read More

Έκλεψε την παράσταση στη Μόσχα η σύζυγος του πρωθυπουργού (φώτο)

Μπορεί την Μεγάλη Τετάρτη η σύντροφος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα, που τον συνοδεύει στο ταξίδι στη Μόσχα, να μην έκανε καμία δημόσια εμφάνιση, ωστόσο σήμερα βρέθηκε στο πλάι του και έκλεψε τις εντυπώσεις.
Read More

Τραπεζίτης της Goldman Sachs βίασε 20χρονη γιατί ήθελε να «γλεντήσει» τα γενέθλιά του!

Ξεκίνησε η εκδίκαση υπόθεσης βιασμού στη Νέα Υόρκη, με κατηγορούμενο έναν 37χρονο τραπεζίτη της Goldman Sachs ο οποίος φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά μία 20χρονη Ιρλανδή τουρίστρια στην εξοχική κατοικία του.
Read More

Αίσχος! Τζιχαντιστές «έπαιζαν μπάλα» με κομμένα κεφάλια Παλαιστινίων στο Γιάρμουκ

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες Παλαιστινίων αμάχων που κατάφεραν να βγουν από την παλαιστινιακή προσφυγική συνοικία Γιάρμουκ στη Δαμασκό, που καταλήφθηκε από το Ισλαμικό Κράτος.
Read More

Βόμβα των Times: Συντάσσουν μυστικά σχέδια στην ΕΕ για να πετάξουν την Ελλάδα από το ευρώ το Μάιο

Η κατάσταση για την Ελλάδα μοιάζει (κάτι παραπάνω από) οριακή. Η οικονομία της βρίσκεται στα χειρότερα της, ρευστό δεν υπάρχει για πληρωμές και τα εφιαλτικά σενάρια δίνουν και παίρνουν.
Read More

Γέροντας Παίσιος: «Την Μεγάλη Παρασκευή εάν θέλει κάποιος να νιώσει κάτι, δεν πρέπει να κάνει τίποτε άλλο εκτός από προσευχή»

- Γέροντα, πως μπορεί να ζήση κανείς πνευματικά τις γιορτές;

- Τις γιορτές για να τις ζήσουμε, πρέπει να έχουμε τον νού μας στις άγιες ημέρες και όχι στις δουλειές που έχουμε να κάνουμε για τις άγιες ημέρες. Να σκεφτώμαστε τα γεγονότα της κάθε άγιας ημέρας (Χριστούγεννα, Θεοφάνεια, Πάσχα κ.λπ.) και να λέμε την ευχή δοξολογώντας τον Θεό. Έτσι θα γιορτάζουμε με πολλή ευλάβεια κάθε γιορτή.
Read More

Δείτε πώς ένας φοιτητής από το Κιργιστάν άφησε άφωνο τον Τσίπρα (βίντεο)

Μεγάλη ήταν η έκπληξη του Αλέξη Τσίπρα αλλά και της συζύγου του όταν μπαίνοντας στο κτίριο του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας, άκουσαν τους φοιτητές να τους καλωσορίζουν στα ελληνικά.
Read More

Φτάνουν τα 8 - 9 μποφόρ Απαγορευτικό απόπλου λόγω υψηλών ανέμων

Aπαγορευτικό απόπλου εξακολουθεί να είναι σε ισχύ και σήμερα Μεγάλη Παρασκευή από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου για τις Κυκλάδες,τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. 
Read More

Μιχάλης Καρχιμάκης: Ο Βενιζέλος υπονόμευσε τον Γιώργο!

Στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής «φωτογραφίζοντας» πάλαι ποτέ παπανδρεϊκά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνα για την πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου,
απαντά «έξω από τα δόντια» ο τότε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και νυν υψηλόβαθμο στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Μιχάλης Καρχιμάκης.
Read More

Η τελευταία πράξη του δράματος στη Σαλαμίνα: Κηδεύτηκαν οι δύο εραστές

Γράφτηκε η τελευταία πράξη του διπλού φονικού της Σαλαμίνας μια και χθες, λίγο μετά τις 15:00, κηδεύτηκαν ο 35χρονος και η 44χρονη. Τραγικές φιγούρες στις δύο κηδείες, η σύζυγος του λιμενικού και ο άντρας της άτυχης γυναίκας με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: