Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                     


---

Δεν υπήρξε καμία "εισβολή" στη Βουλή, λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Ουδεμία "εισβολή" σημειώθηκε στη Βουλή», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την γραφείο τύπου της Βουλής για την είσοδο αντιεξουσιαστών και ανάρτηση πανό στο προαύλιο της Βουλής
«Οι πολίτες δεν επιχείρησαν να εισέλθουν στο εσωτερικό του Κοινοβουλίου, ούτε και θα είχαν τέτοια δυνατότητα, αφού ελήφθησαν προληπτικά από τη Φρουρά της Βουλής όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία του κτηρίου και των ευρισκομένων εντός του», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Read More

Ιερά Μονή του Οσίου Δαυίδ του Γέροντος στην Εύβοια (ΦΩΤΟ)

Πασίγνωστη στην Εύβοια, αλλά και στο πανελλήνιο είναι η Ιερά Μονή του Οσίου Δαυίδ του Γέροντος.
Ειδικά μετά το τέλος της επίγειας πορείας, του για πολλά χρόνια χαρισματικού ηγουμένου της, γέροντος Ιακώβου (Τσαλίκη), ο τάφος του οποίου σήμερα βρίσκεται έξω από το Καθολικό της μονής.
Read More

ΠΑΣΟΚ: Θα ζητήσει για μάρτυρες στην Εξεταστική τους Γιούνκερ, Ντράγκι και Λαγκάρντ!

Τους μάρτυρες που θα καλέσει στην εξεταστική επιτροπή για το Μνημόνιο γνωστοποίησε το ΠΑΣΟΚ σε σχετική άτυπη ενημέρωση.
Με μια δόση χιούμορ στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν πως, για να διευρευνηθεί βαθύτερα το πώς μπήκε η χώρα στο μηχανισμό στήριξης, θα πρέπει να κληθούν όχι μόνο Έλληνες πολιτικοί, αλλά και αξιωματούχοι άλλων χωρών, που ήταν επικεφαλής θεσμών.
Read More

«Νέα» Λαμπεντούζα η Μυτιλήνη: 3.000 παράνομοι μετανάστες σε ένα μήνα

Τι Λαμπεντούζα, τι... Μυτιλήνη! Το ελληνικό νησί, σύμφωνα με περιγραφές αξιωματικών του Λιμενικού, «κατακλύζεται» τις τελευταίες ημέρες από αλλοδαπούς, που συρρέουν εκεί, επειδή φέρονται να έμαθαν ότι η Ελλάδα... άνοιξε τα σύνορά της!
Read More

Κατέβασαν ελληνικές σημαίες από σπίτια σε χωριό κοντά στη Λευκωσία

Επιδρομή σε σπίτια του χωριού Αρεδιού στην επαρχία Λευκωσίας στη Κύπρο, έκαναν άγνωστοι χθες το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα.
Λόγω της επετείου της 1ης Απριλίου 1955 για την έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, τα σπίτια ήταν σημαιοστολισμένα με ελληνικές σημαίες.
Read More

Συρία: Οι τζιχαντιστές κατέλαβαν τον παλαιστινιακό καταυλισμό Γιάρμουκ

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους κατέλαβαν σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του παλαιστινιακού προσφυγικού καταυλισμού του Γιάρμουκ, στα νότια της Δαμασκού, υποστήριξε ο Άνουαρ Άμπντελ Χάντι, ο διευθυντής των πολιτικών υποθέσεων της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (ΟΑΠ) στη Συρία.
Read More

Η Ελενα Ακρίτα πήγε στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, μόλις πριν από λίγη ώρα, η Έλενα Ακρίτα αποκάλυψε ότι σήμερα κατέθεσε στην ΓΑΔΑ για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος:
Read More

Πως τo Facebook παρακολουθεί τους πάντες. Ναι, και εσένα που δεν έχεις λογαριασμό

Το facebook μας φέρνει πιο κοντά... με τις επιχειρήσεις!
Μπορεί να ονομάζονται μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως φαίνεται όμως το μόνο που έχει σημασία για τους υπεύθυνους του, αλλά και τις εκατομμύρια εταιρείες που κάνουν χρήση των υπηρεσιών τους, είναι η δημιουργία στοχευμένων καταναλωτικών κοινών, τα οποία θα βομβαρδίζονται με πληροφορίες, προσφορές, προϊόντα και υπηρεσίες που ταιριάζουν γάντι με τα ενδιαφέροντα του καθενός.
Read More

Πάστα Φλόρα νηστίσιμη

Πιθανόν η πιο αγαπητή τάρτα, η πάστα Φλώρα, στα καλύτερα της με μαρμελάδα της επιλογής σας!
Read More

Τουλάχιστον εννέα νεκροί από την κακοκαιρία στην κεντρική Ευρώπη

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Τρίτη στην κεντρική Ευρώπη από την καταιγίδα «Νίκλας», η οποία εκδηλώθηκε τοπικά ως κυκλώνας προκαλώντας ζημιές και αναστάτωση στην κυκλοφορία, σύμφωνα με απολογισμό που ανακοινώθηκε από τις αρχές.
Read More

Αργολίδα: Συλλήψεις για μαστροπεία

Χειροπέδες σε τρεις πέρασε η Αστυνομία στο Κρανίδι Αργολίδας, με την κατηγορία της μαστροπείας.
Read More

Σακελλαρίδης: «Προκλητική και ακατανόητη» η εισβολή αντιεξουσιαστών στη Βουλή

«Είναι προκλητική και ακατανόητη η σημερινή ενέργεια ομάδας αντιεξουσιαστών να εισβάλουν στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου.
Σειρά τέτοιων ενεργειών δίνουν επιχειρήματα σε όσους δεν θέλουν τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος. Η εισβολή αυτή λειτουργεί σε βάρος της απόφασης της κυβέρνησης να ξηλωθούν τα κάγκελα της ντροπής από τον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου. 
Read More

Ο Καραγκούνης κατηγορεί την κυβέρνηση για τους αντιεξουσιαστές στη Βουλή

Τα πυρά του εκπροσώπου της Ν.Δ. Κώστα Καραγκούνη δέχθηκε η κυβέρνηση με αφορμή την εισβολή αντιεξουσιαστών στον προαύλιο χώρο της Βουλής.
Read More

Η πρωταπριλιάτικη ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Γιώργο Παπαδάκη

Το έθιμο της Πρωταπριλιάς τήρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία είδηση που αφορά τον ίδιο και τον Γιώργο Παπαδάκη, αντιμετωπίζοντας με χιούμορ την πρόσφατη κόντρα του με τον παρουσιαστή.
Read More

«Έγραψε» ο Πατούλης! Στην Αμερική με γραβάτα αμερικανική σημαία

Ειλικρινά δεν το είχαμε παρατηρήσει, αν και είχαμε δημοσιεύσει τη φωτογραφία. Το είδαν όμως χρήστες των social media και από εκεί «φωτιστήκαμε» και εμείς.
Read More

Προς τι τόση ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ στους μπαχαλάκηδες;

Του Μάνου Χατζηγιάννη 
Όταν έφυγαν τα κάγκελα έξω από τη Βουλή, αλλά και στο χώρο των παρελάσεων όλοι χειροκροτήσαμε. Όταν είδαμε διαδηλώσεις χωρίς ξύλο και δακρυγόνα ανακουφιστήκαμε. Όταν πάλι είδαμε διαδηλωτές να γράφουν συνθήματα σε κλούβα των ΜΑΤ και να μην αντιδράει κανένας προβληματιστήκαμε. Σήμερα, πριν από λίγο, ομάδα αντιεξουσιαστών μπούκαρe κυριολεκτικά στον προαύλιο χώρο της Βουλής ζητώντας....απλά πράγματα, δημοκρατικα.... Απελευθέρωση του Σ. Ξηρού για λόγους υγειας, η κατάργηση του λεγόμενου "τρομονόμου" και των φυλακών τύπου Γ.
Read More

Η Κύπρος και ο Τσόρτσιλ

Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου

Την 1η Απριλίου συμπληρώνονται εξήντα χρόνια από την έναρξη του Αγώνα της ΕΟΚΑ για Αυτοδιάθεση και Ένωση της Κύπρου με την ελεύθερη Ελλάδα.
Την 6η Απριλίου συμπληρώνονται επίσης εξήντα χρόνια από την ανάληψη της πρωθυπουργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Άντονι Ίντεν, έως τότε υπουργό των Εξωτερικών, σε διαδοχή του παραιτηθέντος Ουίνστον Τσόρτσιλ. Ακόμη φέτος συμπληρώθηκαν πενήντα χρόνια από τον θάνατο του Τσόρτσιλ (30 Νοεμβρίου 1874 – 24 Ιανουαρίου 1965).
Read More

Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος, Παπαντωνίου καλούνται στη δίκη του Άκη

Τα πρώην μέλη του ΚΥΣΕΑ επί θητείας του κατηγορούμενου και άλλοτε υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχαζτόπουλου αποφάσισε να καλέσει στις 29 Απριλίου 2015 το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας, ενώπιον του οποίου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση για τις χρυσές μίζες.
Read More

Τι να αλλάξετε στο μαγείρεμα για πιο υγιεινά πιάτα;

Οι ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων στην υγεία του ανθρώπου έχουν επισημανθεί και επιβεβαιωθεί από πολλές επιστημονικές έρευνες.
Σχεδόν κάθε βότανο έχει τα δικά του πράγματα να προσφέρει στην διατροφή σας. Αλλά υπάρχουν μερικά βότανα που ξεχωρίζουν και τα οποία είναι σώφρον να τα αυξήσετε στον τρόπο που προετοιμάζετε καθημερινά τα γεύματά σας.
Read More

Θρίλερ με το βίντεο της τραγωδίας του Airbus

Ένα οπτικοακουστικό υλικό μέσα από αεροπλάνο ανέβασε χρήστης του διαδικτύου στο youtube, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για ντοκουμέντο από τα τελευταία λεπτά λίγο πριν από τη συντριβή του αεροσκάφους της Germanwings, την Τρίτη 24 Μαρτίου.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: