Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                        


---

Η μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση ΗΠΑ στον Ειρηνικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ματιά στις καλύτερες και πολυ πιθανόν στις πιο δύσκολες στιγμές της μακροβιότερης αμερικανικής στρατιωτικής άσκησης στην περιοχή του Ειρηνικού.
Η άσκηση Cobra Gold είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού και διεξάγεται στην Ταϊλάνδη κάθε χρόνο από το 1982, ως μια διμερής άσκηση μεταξύ των ΗΠΑ και της Ταϊλάνδης.
Read More

Συνάντηση Παππά με τον πρέσβη των ΗΠΑ με μενού… Ξηρό

Συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ Ντέιβιντ Πιρς είχε στο Μαξίμου ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, στον απόηχο των αντιδράσεων για το ενδεχόμενο αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας.
Read More

Ελεύθερος αφέθηκε ο Μπόμπολας!

Ελεύθερος αφέθηκε ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας ο οποίος συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία για φοροδιαφυγή.
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΛΑΚΤΩΡ αφέθηκε ελεύθερος, αφού προηγουμένως κατέβαλε το ποσό του 1,8 εκατομμυρίων ευρώ στα δημόσια ταμεία και πριν ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του.
Read More

Όταν οι Έλληνες είμασταν πρόσφυγες στη Συρία! Για να μην ξεχνάμε

Όσοι λίγοι ελπίζουμε έχουν την άποψη ότι όλοι οι μετανάστες που θαλασσοπνίγονται στο Αιγαίο είναι… τζιχαντιστές και γι΄ αυτό θα πρέπει να βυθίζουμε κι όχι να αποτρέπουμε τα δουλεμπορικά καλό θα είναι να διαβάσουν όσα είχε γράψει ένας Ιρλανδός ο οποίος ζει στην Ελλάδα από το 2004.
Read More

Γαλλία: Το Παρίσι ανακοίνωσε ότι απέτρεψε τρομοκρατική επίθεση

Ένας 24χρονος Γαλλο-αλγερινός, που κατηγορείται ότι σχεδίαζε επίθεση που θα πραγματοποιούσε άμεσα εναντίον "μίας ή δύο εκκλησιών", συνελήφθη την Κυριακή στο Παρίσι, ανακοίνωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Μπερνάρ Καζνέβ, υπογραμμίζοντας ότι παραμένει η τρομοκρατική απειλή τρεις μήνες και πλέον μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι.
Read More

Γκάμπριελ: Απειλή η Ελλάδα για τη γερμανική οικονομίας

Σοβαρούς κινδύνους για τη γερμανική ανάπτυξη της οικονομίας εγκυμονούν η ελληνική κρίση και η ασθενής ανάπτυξη στην ευρωζώνη, υποστήριξε μιλώντας σε συνέδριο στο Βερολίνο, ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
Read More

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στην Εφορία που ελέγχει τον μεγάλο πλούτο!

Πρωτοφανές! Η ΔΕΗ, λες και δεν είναι Δημόσια Επιχείριση αλλά «αυτόνομο δοβλέτι», πήγε και έκοψε το ρεύμα στην Εφορία που ελέγχει τον Μεγάλο Πλούτο – Λίστα Λαγκάρντ.
Read More

Τέλος συναγερμού, τα βρήκε ο Μάρδας τα 400 εκ. που έψαχνε!

Σε αναδίπλωση προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρωινή του δήλωσή του ότι «λείπουν 400 εκατ. για να καλυφθούν οι ανάγκες του κράτους», μεταξύ των οποίων μισθοί – συντάξεις και λειτουργικές δαπάνες.
Read More

Ευανθία Γαλάνη: Η Ελληνίδα γιατρός που "σκοτώνει" τον καρκίνο με ιούς

Μία πρωτοποριακή μέθοδο έχει αναπτύξει Ελληνίδα γιατρός που διαπρέπει στο εξωτερικό ως μέρος μίας ομάδας που καταπολεμά τον καρκίνο με τη χρήση του ιού της ιλαράς.
Read More

FT: Οι έξι μύθοι που εμποδίζουν τη συμφωνία για την Ελλάδα

Το ελληνικό έπος συνεχίζεται. Δεν θα έχει ευχάριστο τέλος αν οι άνθρωποι που εμπλέκονται δεν αναγνωρίσουν πως είναι προσκολλημένοι σε μύθους.
Παρουσιάζω έξι από αυτούς, κάθε ένας εκ των οποίων δημιουργεί διανοητικά και συναισθηματικά εμπόδια για την επίτευξη συμφωνίας γράφει για τους Financial Times ο Michael Wolf.
Read More

Ραχήλ: Πάω στο Πεντάγωνο να μου πει ο Καμμένος για την προμήθεια των 500 εκατ. δολαρίων

Παρά τις έντονες πολιτικές αντιδράσεις από Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ που ζητούν απαντήσεις για την εν κρυπτώ απόφαση να εκταμιευθούν 500 εκατ.δολάρια προκειμένου να ανακατασκευαστούν αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας ηλικίας 50 ετών, η κυβέρνηση σιωπά αποφεύγοντας να απαντήσει στις νέες αποκαλύψεις από το ΘΕΜΑ ότι η ίδια η Lockheed, εταιρεία που είχε κατασκευάσει τα P-3B και ανέλαβε το συμβόλαιο του μισού δισ. δολαρίων, προειδοποιούσε από το 2013 ότι ο εκσυγχρονισμός των αεροσκαφών είναι λανθασμένος και δεν αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή χαμηλού κόστους...
Read More

Συνελήφθη ο Λεωνίδας Μπόμπολας για φοροδιαφυγή

Για φοροδιαφυγή συνελήφθη ο ισχυρός άνδρας της κατασκευαστικής εταιρείας και αδερφός του εκδότη, Φώτη, Λεωνίδας Μπόμπολας.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η σύλληψη αφορά στη λίστα Λαγκάρντ.
Read More

Ποιος ξηρός καρπός παρέχει τον περισσότερο σίδηρο;

Μια χούφτα ξηροί καρποί είναι το ιδανικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας, καθώς παρέχουν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά όπως σελήνιο, ασβέστιο, βιταμίνη Ε, φυτικές ίνες και Ω-3 λιπαρά οξέα.
Read More

Τυλίγει κουβέρτες γύρω από ένα νεογέννητο. Γιατί; Όλοι οι γονείς πρέπει να το δουν αυτό!(ΒΙΝΤΕΟ)

Οι νέοι γονείς συχνά μαθαίνουν πώς να τυλίγουν με την κουβέρτα τα βρέφη τους από τις νοσοκόμες.
Read More

Όταν ο Άγιος Παντελεήμονας εμφανίστηκε στον Όσιο Παΐσιο

Το 1979 ο Γέροντας Παϊσιος μετακόμισε από τον Τίμιο Σταυρό στο κουτλουμουσιανό κελί της Παναγούδας.
Read More

Ποιο είναι το παρασκήνιο της νέας συνάντησης Τσίπρα – Μέρκελ

Το παρασκήνιο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με την Αγκελα Μέρκελ στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής, προσπαθεί να δώσει η Ελένη Καλογεροπούλου στα Παραπολιτικά, γράφοντας ότι πρόκειται για μια συνάντηση που ζήτησε η Γερμανίδα Καγκελάριος, ενώ ο γερμανικός Τύπος υποστηρίζει το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή τη ζήτησε ο Έλληνας πρωθυπουργός.
Read More

Διαζύγιο «βόμβα»: Χωρίζει ο Γιώργος Παπανδρέου από την Άντα ύστερα από 26 χρόνια γάμου

Ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Άντα –διατηρούσε πάντα ένα χαμηλό προφίλ στο πλευρό του- μετά από 26 χρόνια κοινής ζωής, αποφάσισαν να χωρίσουν.
Read More

Εκδήλωση Αλληλεγγύης στην Ελλάδα στην Αυστραλία – Τι είπε ο Βαρουφάκης

«Εξουθενωτικές» χαρακτήρισε τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς (Τρόικα – Δανειστές) o Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που μεταδόθηκε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης προς την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Μελβούρνη από ομογενείς και άλλους Αυστραλούς πολίτες.
Read More

Die Welt: Η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει στο ευρώ, παρά τη χρεοκοπία

«Η Ελλάδα θα μπορούσε να παραμείνει στο ευρώ, παρά τη χρεοκοπία» επιγράφεται άρθρο της εφημερίδας Die Welt του Βερολίνου, το οποίο ωστόσο, στην ανάλυσή του, αφήνει να εννοηθεί ότι η παραμονή στο ευρώ δεν θα είναι τόσο εύκολη σε αυτήν την περίπτωση.
Read More

«Ηφαίστειο» στο κρεβάτι 80χρονος έστειλε στο θάνατο 50χρονη γυναίκα

Τραγική κατάληξη είχε η ερωτική σχέση που είχε μια 50χρονη γυναίκα από τη Μολδαβία με 80χρονο άνδρα, τον οποίο πρόσεχε.
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο η 50χρονη υπέστη καρδιακό επεισόδιο, έπειτα από μία νύχτα πάθους με τον ηλικιωμένο στην κρεβατοκάμαρα της κατοικίας του στην Πάντοβα της Ιταλίας.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: