Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                     


---

Η Άννα Βαγενά εξηγεί γιατί «όρμησε» στον Ανδρέα Λοβέρδο!

Τους λόγους που την οδήγησαν παρ’ ολίγον να ορμήξει πάνω στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδο εξήγησε από το βήμα της Βουλής, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ), Άννα Βαγενά.
Read More

Δυνάμεις του Ιράν κατέλαβαν εμπορικό πλοίο στον Περσικό Κόλπο

Οι ένοπλες δυνάμεις του Ιράν κατέλαβαν εμπορικό πλοίο με 34 άτομα πλήρωμα στον Περσικό Κόλπο.
Συγκεχυμένες ήταν οι πρώτες πληροφορίες καθώς το δίκτυο Al Arabiya μετέδωσε πως το Ιράν κατέλαβε αμερικανικό πλοίο, πληροφορία που διέψευσε λίγη ώρα αργότερα το Πεντάγωνο των ΗΠΑ.
Read More

Π.Λαφαζάνης: Καταργεί με νόμο τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Για μέγα σκάνδαλο, απαράδεκτες μεθοδεύσεις και διαδικασίες σκοτεινού τύπου από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας κατά την προεκλογική περίοδο και σε πλήρη γνώση της προηγούμενης κυβέρνησης, έκανε λόγο στη Βουλή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά την παρέμβασή του στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη Δημόσια Τηλεόραση, όπου έχει συμπεριληφθεί και η τροπολογία του ΥΠΑΠΕΝ, με την οποία ακυρώνονται όλες οι αυξήσεις του Ειδικού Τέλους Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ) στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, που επέβαλε η ΡΑΕ για το 2015.
Read More

Η Μονή του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ στην Ρωσία (ΦΩΤΟ)

Το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος στο Ντιβέγεβο της Ρωσίας, είναι ευρέως γνωστό και ως Μονή του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ.
Βρίσκεται κοντά στα Ουράλια Ορη και τη πόλη Νίζνι. Η περιοχή θεωρείται από τους Ρώσους ως εξόχως σημαντική από πνευματική άποψη.
Read More

Βιετνάμ: Σαράντα χρόνια μετά το τέλος του πολέμου

Η πτώση του Ανόι στα χέρια των κομμουνιστών θα γιορταστεί με μεγάλες τιμές την Πέμπτη στη Σαΐγκόν, η οποία έχει μετονομαστεί σε Πόλη Χο Τσι Μινχ.
Σαράντα χρόνια μετά το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ, το κομμουνιστικό κόμμα παραμένει στην εξουσία σε μία χώρα διοικητικά ενωμένη, όμως η ιδεολογική του νίκη έχει χάσει τη λάμψη της.
Read More

Ηνίοχος 2015: "Φράγμα στον Ισλαμικό φονταμενταλισμό η Ελλάδα", λέει ο Καμμένος

Την τελική φάση της διακλαδικής άσκησης μεσαίας κλίμακας «Ηνίοχος 2015» παρακολούθησε σήμερα, στην 117 πτέρυγα μάχης στην Ανδραβίδα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Στην άσκηση συμμετείχαν δυνάμεις της αεροπορίας, του ναυτικού και του στρατού ξηράς, ενώ για πρώτη φορά έλαβαν μέρος δυνάμεις από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.
Read More

Κατάσκοποι και ψυχίατροι "διαβάζουν" τον Βαρουφάκη

Σε ακραίες μεθόδους φαίνεται ότι καταφεύγουν οι ξένοι επενδυτές στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν την τεράστια αβεβαιότητα γύρω από τις επόμενες εξελίξεις στην Ελλάδα.
Αντιμέτωποι με μία κατάσταση τόσο ρευστή, αβέβαιη αλλά και περίπλοκη, διαχειριστές hedge funds αλλά και θεσμικών επενδυτών κατέφυγαν ακόμα και σε… ψυχιάτρους, προκειμένου να αποφασίσουν πώς θα «παίξουν» την Ελλάδα.
Read More

Κρήτη: Καταδικάστηκε η 26χρονη που έπνιξε το μωρό που γέννησε

Άλλαξαν τα δεδομένα για την 26χρονη Βρετανίδα που πρωτόδικα είχε αθωωθεί, με οριακή πλειοψηφία 4-3, για την κατηγορία του πνιγμού του παιδιού της, μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου στα Μάλια, όπου το είχε γεννήσει, τον Αύγουστο του 2008. 
Read More

ΔΕΗ: Ποιες ώρες θα ισχύει το νυχτερινό τιμολόγιο

Με ανακοίνωσή της η ΔΕΗ ΑΕ υπενθυμίζει στους πελάτες της, που κάνουν χρήση του οικιακού τιμολογίου με χρονοχρέωση (μειωμένο – νυχτερινό), ότι για την καλοκαιρινή περίοδο, από 1ης Μαΐου 2015 έως 31ης Οκτωβρίου 2015, το συνεχές ωράριο θα ισχύει από 23:00 έως 07:00, όπως κάθε χρόνο.
Read More

Μεγάλη πυρκαγιά καίει στο Ρέθυμνο

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (28/04) μεγάλη πυρκαγιά στο νομό Ρεθύμνου, κοντά σε κατοικημένες περιοχές.
Read More

Πατέρας 4χρονης: Εγώ πήρα το παιδί

Συγκλονίζει η ομολογία του πατέρα της 4χρονης Άννυς που παραδέχθηκε στην Αστυνομία ότι εκείνος πήρε το παιδί του, που αγνοείται από τις 21 Απριλίου.
Read More

Ισλαμιστικές απειλές με φόντο το Κολοσσαίο


Απειλητικά μηνύματα της ισλαμιστικής τρομοκρατίας, γραμμένα σε κόλλες χαρτί σε φωτογραφίες με φόντο το Κολοσσαίο, τον καθεδρικό ναό του Μιλάνου και άλλα ιταλικά μνημεία, αναρτήθηκαν σήμερα σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Read More

Καμμένος: Νέα στοιχεία για τις οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα

Kαινούργια στοιχεία, και για την ελληνική δικονομία αλλά και για το διεθνές δίκαιο, που επιτρέπουν να ξεκινήσει η διαδικασία της διεκδίκησης των γερμανικών επανορθώσεων πάλι από την αρχή, διεμήνυσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος στέλνοντας μηνύματα σε κάθε κατεύθυνση ότι "δεν θα κάνουμε πίσω, θα θέσουμε το θέμα με όρους που ανταποκρίνονται στη λογική" και ότι δεν υπάρχει τίποτα κοινό με το θέμα του χρέους της Ελλάδας.
Read More

Πάτρα: Αγοράκι κατανάλωσε φυτοφάρμακο

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας διακομίστηκε νωρίτερα ένα αγοράκι το οποίο κατα τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να κατανάλωσε κάτω από άγνωστες συνθήκες ποσότητα φυτοφάρμακου.
Read More

Süddeutsche Zeitung: Το «Varoufexit» ήρθε, αλλά με καθυστέρηση

Η λύση για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της ήταν ένα... «Varoufexit», σύμφωνα με την Süddeutsche Zeitung η οποία σε σημερινό δημοσίευμά της για την χώρα μας, σχολιάζει τον ανασχηματισμό της διαπραγματευτικής ομάδας της Ελλάδας.
Read More

Η Άβα Γαλανοπούλου «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της: «Δεν ήθελα να ζω»

Η Άβα Γαλανοπούλου βρέθηκε στο πλατό της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Αντ1 και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά για πρώτη φορά σχετικά με την αποχή της –επί δύο χρόνια- από το χώρο της υποκριτικής, την απάτη που βίωσε από τον πρώην σύντροφό της και τη νευρική ανορεξία.
Read More

Η ζήτηση για το νέο Apple Watch ξεπερνά τον ρυθμό παραγωγής του!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ, δήλωσε σήμερα ότι η ζήτηση για το νέο ηλεκτρονικό ρολόι της εταιρείας, το Apple Watch, το οποίο κυκλοφόρησε στην αγορά νωρίτερα αυτό τον μήνα, συνεχίζει να ξεπερνά τον ρυθμό παραγωγής του.
Read More

Πόσο μπορούν να αντέξουν οι εγκλωβισμένοι κάτω από τα ερείπια;

Ενώ οι διασώστες συνεχίζουν τις απελπισμένες προσπάθειες να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους που βρίσκονται θαμμένοι κάτω από τα ερείπια, τρεις ημέρες μετά από τον καταστροφικό σεισμό στο Νεπάλ, το BBC News επιχειρεί σε άρθρο του να απαντήσει στα εξής ερωτήματα: Πόσο μπορούν να αντέξουν οι άνθρωποι υπό αυτές τις αντίξοες συνθήκες και ποιοι παράγοντες καθορίζουν τη διάρκεια των επιχειρήσεων διάσωσης;
Read More

Σε 18 χρόνια φυλάκισης δικάστηκε ο νοσοκόμος που βίαζε ασθενείς!

Ένοχος κρίθηκε ο 29χρονος νοσοκόμος Andrew Hutchinson και καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλάκισης για τον βιασμό δύο ασθενών, που βρίσκονταν σε κατάσταση νάρκωσης, το διάστημα μεταξύ 2011 και 2013.
Read More

Εικόνες που σοκάρουν: Καίνε τους νεκρούς στο Νεπάλ

Την ώρα που οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων εντείνονται προκειμένου να βρεθούν επιζώντες κάτω από τα συντρίμμια στο Κατμαντού, οι Νεπαλέζοι έχουν επιδοθεί στο θλιβερό έργο της καύσης των χιλιάδων νεκρών από το φονικό σεισμό που χτύπησε τη χώρα το Σάββατο.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: