Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                       


---

ALERT - 20χρονη μαθήτρια μαχαίρωσε τρεις συμμαθητές της στην τεχνική σχολή ΟΑΕΔ στο Ρέντη

Μαθήτρια σε κατάσταση αμόκ τραυμάτισε με μαχαίρι τρεις συμμαθητές της στην τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Read More

Ψευδοπατριάρχης Κιέβου: "Να σκοτώσετε όλους τους κατοίκους του Ντονέτσκ"

Ο μη αναγνωρισμένος και αυτοδιορισμένος "Πατριάρχης" του Κιέβου, Φιλάρετος, προέτρεψε τους Ουκρανούς πιστούς να σκοτώσουν τους κατοίκους του Ντονέτσκ (!), λέγοντάς τους ότι αυτό δεν είναι "αμαρτία".
Ζήτησε δηλαδή εθνοκάθαρση και να εξοντωθούν όλοι οι ρωσόφωνοι κάτοικοι.
Read More

Προκαλεί η Deutsche Welle για την Ελλάδα: Ας πουλήσει χρυσαφικά για να ξεχρεώσει, όπως η Κορέα!

«Μπορεί στην Ελλάδα να γίνει της Κορέας;», διερωτάται σημερινό άρθρο της Deutsche Welle.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα, το 1997, στον απόηχο της ασιατικής κρίσης, οι Κορεάτες δώρισαν χρυσά κοσμήματα αξίας αρκετών δισεκατομμυρίων ευρώ στο κράτος για να καταφέρει να πληρώσει το χρέος του προς το ΔΝΤ.
Read More

Υεμένη: Κινέζοι στρατιώτες αποβιβάστηκαν στο Άντεν

Ένα κινεζικό πλοίο εισήλθε στο λιμάνι του Άντεν, στη νότια Υεμένη, για να φυγαδεύσει 230 Άραβες υπηκόους άλλων αραβικών κρατών πριν η πόλη πέσει εντελώς στους Σιίτες αντάρτες Χούτι.
Read More

Εντοπίστηκε το δεύτερο μαύρο κουτί του αεροσκάφους της Germanwings

Έπειτα από εννέα ημέρες ερευνών από τα ειδικά συνεργία που επιχειρούν στο σημείο όπου συνετρίβη το αεροσκάφος της Germanwings, εντοπίστηκε το δεύτερο μαύρο κουτί.
Read More

Ντάισελμπλουμ: Η διαπραγμάτευση με την Ελλάδα βελτιώνεται συνεχώς, αλλά...

Η κατάσταση της διαπραγμάτευσης με την Ελλάδα «βελτιώνεται συνεχώς», όπως «ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος» να διανυθεί, δήλωσε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, στον απόηχο της κατάθεσης της νέας λίστας μεταρρυθμίσεων από την ελληνική κυβέρνηση.
Read More

Τουρκία: Δικαστική έρευνα σε βάρος τεσσάρων εφημερίδων που δημοσίευσαν την φωτογραφία της ομηρείας του εισαγγελέα

Η τουρκική δικαιοσύνη άρχισε έρευνα εναντίον τεσσάρων τουρκικών εφημερίδων που κατηγορούνται για "τρομοκρατική προπαγάνδα" επειδή δημοσίευσαν μια φωτογραφία του εισαγγελέα τραβηγμένη στη διάρκεια της ομηρείας που κατέληξε χθες στο θάνατο του ιδίου και των δύο απαγωγέων του.
Read More

Κύπρος: Καμία απόφαση για επιστροφή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Η Λευκωσία αναμένει να δει πώς θα εξελιχθεί το θέμα με την τουρκική NAVTEX (οδηγία προς ναυτιλλομένους), που λήγει στις 6 Απριλίου, και κατόπιν να τοποθετηθεί επί πραγματικών δεδομένων, καθώς θα ληφθεί συγκεκριμένη απόφαση αναφορικά με το θέμα επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Read More

Γ.Πατούλης:Με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο στη Νέα Υόρκη

H επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο στη Νέα Υόρκη, πραγματικό λειτουργό της Ορθοδοξίας και στυλοβάτη της Ελληνικής ομογένειας πέρα από σεβασμό, συγκίνηση και τιμή αποτελεί και μία ευκαιρία υπενθύμισης και ανάδειξης του σημαντικού πνευματικού, κοινωνικού και εθνικού ρόλου της Εκκλησίας.
Read More

Έρχεται ο ψηφιακός καθρέφτης! Θα δοκιμάζετε όσα ρούχα θέλετε χωρίς κόπο (Βίντεο)

Σιγά σιγά όλες οι ανάγκες του ανθρώπου περνούν στην ψηφιακή εποχή.
Τα πάντα γίνονται ψηφιακά. Η τεχνολογία είναι στο πλευρό του ανθρώπου για να τον βοηθήσει να κάνει τη ζωή του καλύτερη και πιο εύκολη.
Read More

Κούγιας για απόδραση Σταμάτη: Επίκαιρη η παραίτησή μου πριν από 15 μήνες

Δήλωση σχετικά με την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο έκανε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «με αφορμή την απόδραση της Βασιλικής Τσοχατζοπούλου – Σταμάτη σας αποστέλλω τη δήλωση παραίτησής μου από την υπεράσπισή της, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν 15 μήνες, συγκεκριμένα την 17/12/2013, και είναι ιδιαίτερα επίκαιρη λόγω της σημερινής της απόδρασης.
Read More

Σκάει η βόμβα με τα χρέη των ελληνικών ΜΜΕ

Πόσα χρωστούν τα ελληνικά ΜΜΕ (και είναι πολλά!), η κυβερνητική… αναδίπλωση αναφορικά με τις άδειες των καναλιών, ο έλεγχος των υπερχρεωμένων mediaκών επιχειρήσεων και το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ.
Read More

Επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα-Συναντήσεις με Πούτιν και Μεντβέντεφ

Επίσκεψη εργασίας στη Μόσχα θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στις 8 και 9 Απριλίου, μετά από πρόσκληση του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Read More

Επιμένουν οι Τούρκοι στη διεκδίκηση 16 ελληνικών νησιών

Η τουρκική προκλητικότητα τελικά δεν έχει κανέναν απολύτως φραγμό.
Ειδικά όταν η προπαγάνδα γίνεται να καλύψει την πολιτική αστάθεια στο εσωτερικό της γείτονος.
Read More

Βαλαβάνη σε Παραδιά: Δεν θα φορολογούνται τα ανείσπρακτα ενοίκια

Τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών, θα εξαιρεί από την φορολόγηση ιδιοκτήτες, που δεν έχουν εισπράξει ενοίκια από τους ενοικιαστές τους.
Read More

Πάσχα 2015: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Από τη Τετάρτη 1 Απριλίου ξεκίνησε το πασχαλινό εορταστικό ωράριο με τα καταστήματα να παραμένουν ανοικτά την ερχόμενη Κυριακή των Βαΐων ενώ τη Μ. Εβδομάδα θα ισχύσει το συνεχές και διευρυμένο ωράριο λειτουργίας.
Read More

Θεσσαλονίκη: Φωτιά στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης 2 Απριλίου στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου, χωρίς όμως να κινδυνεύσουν μαθητές ή εκπαιδευτικό προσωπικό.
Read More

Έκκληση Άκη στη Βίκυ: Σε παρακαλώ γύρνα πίσω

Συντετριμμένος και ιδιαίτερα ανήσυχος είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος έπειτα από την κίνηση της συζύγου του να δραπετεύσει από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη. Ο πρώην υπουργός φοβάται ακόμα και για τη ζωή της καθώς η κατάστασή της υγείας της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.
Read More

Έγγραφο βόμβα για τους στρατιωτικούς από το υπουργείο Οικονομικών!

Έγγραφο-βόμβα του υπουργείου Οικονομικών προς το Συμβούλιο της Επικρατείας για την αποκατάσταση των αποδοχών των στρατιωτικών.
Τι λέει με δυο λόγια; “Ότι πήρατε…πήρατε”! Με το επιχείρημα ότι οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων θα “θέσει σε κίνδυνο την δημοσιονομική πολιτική της κυβέρνησης”, το υπουργείο Οικονομικών “ανάβει κόκκινο” στην επιστροφή του υπολοίπου 50% που οφείλει η Πολιτεία προς τους στρατιωτικούς με βάση απόφαση του ΣτΕ.
Read More

CNBC: Τι θα μπορούσε να πυροδοτήσει την ανάπτυξη στην Ευρώπη

Τι είναι αυτό που θα μπορούσε να δώσει αναπτυξιακή ώθηση στην οικονομία της Ευρώπης;
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: