Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                       


---

Συγκλονιστική ομολογία-Ο Bono των U2 δηλώνει ξεκάθαρα την πίστη του και πως προσεύχεται στον Χριστό (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ότι ο τραγουδιστής των U2, ο Bono, είναι χριστιανός.
Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ online δημοσιεύει σήμερα όσα είπε ο γνωστός Ιρλανδός σούπερ στάρ της διεθνούς μουσικής σκηνής για τον Ιησού. Ακούστε τον και θα ζεστάνει την καρδιά σας!
Read More

ΠΡΟΣΟΧΗ – Ενδεχόμενος “στημένος” σεισμός στην Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί κάποιοι να φορούν "ποδίτσες" όταν κάνουν ακτιβισμό και να λένε για Γεωμηχανικές και κλιματικές αλλαγές, άλλοι όμως δεν μασούν τα λόγια τους και λένε την αλήθεια.
Και η αλήθεια είναι μια – δεν κόβεται, δεν ράβεται, δεν εφαρμόζεται στα γούστα και συμφέροντα του καθενός!
Read More

Η αμερικανική αστυνομία ευθύνεται για 400 "δικαιολογημένους φόνους" κάθε χρόνο

Η αμερικανική αστυνομία ευθύνεται κάθε χρόνο για 400 «δικαιολογημένους φόνους», σύμφωνα με το FBI. Και σ'αυτούς περιλαμβάνονται μόνο οι φόνοι όσων διαπράττουν ένα έγκλημα.
Read More

Τρόμος για επιβάτες της Aegean

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο ελέγχου του αεροδρομίου"Ελευθέριος Βενιζέλος", όταν κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός έκτακτης ανάγκης καθώς στην προγραμματισμένη πτήση της Aegean από Λήμνο προς Αθήνα, λίγο πριν από την προσγείωση, παρατηρήθηκε ράγισμα σε ένα από τα παράθυρα των επιβατών.
Read More

Ερχεται το πιο καυτό καλοκαίρι των τελευταίων 50 ετών

Μπορεί να είχαμε ένα βαρύ χειμώνα φέτος με πολλά χιόνια και βροχές αλλά και παγωνιά, ωστόσο το καλοκαίρι φέτος μάλλον θα παραείναι θερμό και ίσως το θερμότερο των τελευταίων 50 περίπου ετών όπως αναφέρει το Greek-Weather.Org!!!
Read More

Δείτε σε ποια νησιά απαγορεύονται πληρωμές με μετρητά άνω των 70 ευρώ

Την υποχρεωτική χρήση πλαστικού χρήματος για συναλλαγές άνω των 70 ευρώ στα νησιά με πληθυσμό άνω των 3.000 κατοίκων σκοπεύει να νομοθετήσει η κυβέρνηση για να βελτιώσει την εισπραξιμότητα του ΦΠΑ στους τουριστικούς προορισμούς.
Read More

Σημαία από το Ισλαμικό Κράτος ανάμεσα στους διαδηλωτές στη Βαλτιμόρη

Σημαία τζιχαντιστών και μάλιστα από το Ισλαμικό Κράτος ύψωσαν διαδηλωτές στη Βαλτιμόρη, κατά τη διάρκεια των βίαιων επεισοδίων.
Μάλιστα, η εικόνα της μαύρης σημαίας να ανεμίζει ανάμεσα στους διαδηλωτές διακινείται ευρέως στο Twitter μεταξύ των τζιχαντιστών.
Read More

Ισλαμιστές λιώνουν το κεφάλι γυναίκας με τσιμεντόλιθους

Ενα ιδιαίτερα σκληρό βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με το Sedaye America, που το ανάρτησε στο Facebook, δείχνει μια γυναίκα Γιαζίντι να λιθοβολείται φριχτά δημοσίως.
Read More

Σοκ : Εργάτης ψήθηκε ζωντανός επί δύο ώρες σε βιομηχανικό φούρνο

Κατηγορίες στην εταιρεία Bumble Bee Foods και σε δυο εργαζόμενους άσκησαν οι εισαγγελικές αρχές της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, για τον φρικτότατο θάνατο εργάτη ο οποίος ψήθηκε ζωντανός σε βιομηχανικό φούρνο μαζί με περίπου 5.400 κιλά τόνου.
Read More

Ιωάννινα: Κλοπή σε Ιερό Ναό

Τον δράστη ή τους δράστες της κλοπής αντικειμένων από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο χωριό Άνω Λαμψίστα Ιωαννίνων, αναζητά η Αστυνομία.
Read More

Ο ανιψιός του Σεργιανόπουλου «σπάει» τη σιωπή του και μιλάει για το φρικτό έγκλημα

Ο Γιώργος Παπαθεοδώρου, ανιψιός του αξέχαστου Νίκου Σεργιανόπουλου, είναι σήμερα ένας πετυχημένος χειρουργός γιατρός - ουρολόγος και μιλά πρώτη φορά για το φρικτό έγκλημα του θείου του.
Read More

Βαρουφάκης: «Με συγκίνησε η Δανάη - Θα ξαναπάω Εξάρχεια!»

«Ηταν συγκινητική η στάση της Δανάης χθες το βράδυ». Με αυτά τα λόγια μίλησε ο Γιάνης Βαρουφάκης σήμερα σε συνομιλητές του για το γεγονός ότι, χθες το βράδυ κατά τον προπηλακισμό του από αναρχικούς στα Εξάρχεια, η σύζυγός του τον αγκάλιασε για να τον προστατεύσει. Ο υπουργός δήλωσε ότι αυτοί που του επιτέθηκαν ήταν από 18 έως 30 ετών «παιδιά θυμωμένα, που νιώθουν την περιοχή δική τους και δεν θέλουν εκεί πολιτικούς
Read More

Υπόθεση Αννυ: Είδαν το παιδί μέσα σε ταξί;

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκαν με την διαδικασία του αυτοφώρου οι γονείς της 4χρονης εξαφανισμένης Άννυ και ο 70χρονος που τους φιλοξενούσε.
Read More

Αγωνία για την 17χρονη Κωνσταντίνα που εξαφανίστηκε

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ με την εξαφάνιση 17χρονης από την περιοχή Χαραυγή στη Λάρισα.
Read More

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την υποβολή του νομοσχεδίου στις Βρυξέλλες

Ανοικτές παραμένουν οι ημερομηνίες για την υποβολή στο Brussels Group του νομοσχεδίου, το οποίο καταρτίζει η κυβέρνηση στη βάση της «λίστας Βαρουφάκη» για την ενδιάμεση συμφωνία με τους θεσμούς.
Read More

Κλειστές οι εφορίες λόγω στάσης εργασίας

Κλείστες θα παραμείνουν αύριο από τις 11.30 το πρωί οι εφορίες Αττικής λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων: «Ο κλάδος των εφοριακών αγωνίζεται για την μισθολογική αποκατάσταση των νέων εφοριακών.
Read More

100 δόσεις: Παράταση έως τις 2 Ιουνίου για τη ρύθμιση οφειλών

Μέχρι 2 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων για τη ρύθμιση οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία.
Με τροπολογία που ψηφίστηκε χθες (28/04/2015) στη Βουλή, μετά από κατάθεση πρότασης του Αναπληρωτή Υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρη Στρατούλη, παρατείνεται η ρύθμιση οφειλών στους φορείς κοινωνικής ασφάλισης, αφενός για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όλοι οι οφειλέτες που ενδιαφέρονται να υπαχθούν στη ρύθμιση και αφετέρου για να μπουν στη ρύθμιση οφειλές που δημιουργήθηκαν το πρώτο δίμηνο του 2015.
Read More

Μαθητής έλυσε τον κύβο του Rubik σε 5,25 δευτερόλεπτα!(Βίντεο)

Ο 17χρονος Αμερικανός Collin Burns, που είναι μόλις 17 ετών, συμμετείχε σε έναν επίσημο διαγωνισμό επίλυσης του κύβου του Rubik.
Read More

Deutsche Welle: Οι πέντε λόγοι που η Ελλάδα δεν θα βγει από το ευρώ

Ο επικεφαλής ανταποκριτής της Deutsche Welle στις Βρυξέλλες Μαξ Χόφμαν παραθέτει τους πέντε λόγους για τους οποίους, κατά τη γνώμη του, δεν θα συμβεί τελικά ένα Grexit.
Read More

Μεταφορά στρατιωτικής μονάδας στην Θράκη - Ποιος το ζήτησε από τον Καμμένο και γιατί

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον Βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ και πρώην υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Συζήτησαν επί μακρόν θέματα που αφορούν τη Θράκη. Ο κ. Στυλιανίδης κατέθεσε πρόταση-επιστολή για τη Θράκη για τη δημιουργία ή τη μεταφορά Κέντρου Εκπαίδευσης στις Σάπες Ροδόπης, το οποίο όπως αναφέρεται στην επιστολή:
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: