Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                      


---

Τι έγραψε η Ραχήλ Μακρή για τη Βίκυ Σταμάτη (Φώτο)

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Βίκυς Σταμάτη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή έκανε στο Facebook την παρακάτω ανάρτηση:
Read More

Ο κουρέας και ο Θεός!(Βίντεο)

Μια φορά πήγε ένας άντρας στο κουρείο για το καθιερωμένο κούρεμα και ξύρισμα.
Καθώς ο κουρέας άρχισε να δουλεύει, άρχισαν να συζητάνε. Μίλησαν για τόσα πολλά πράγματα και πάρα πολλά θέματα όταν τελικά άγγιξαν το θέμα της θρησκείας και του Θεού.
Read More

Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι κλείνουν για τον μαραθώνιο

Ο 10ος Διεθνής Μαραθώνιος δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος» διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα η Τροχαία να προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διεξαγωγή του.
Read More

Πρόταση-βόμβα Γκάμπριελ: Πανευρωπαϊκή δέσμευση καταθέσεων για τους Έλληνες φοροφυγάδες!

Ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Sigmar Gabriel σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Rheinische Post αναφέρθηκε σε σωτήρια λύση για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας
.Επίσης αναφέρθηκε και στις συνομιλίες Ελλάδας Μόσχας. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Προσφερθήκαμε, στον κ. Τσίπρα, να παγώσουμε τους λογαριασμούς των ευκατάστατων Ελλήνων πολιτών που χρωστούν φόρους στην πατρίδα τους.Η προσφορά εξακολουθεί να ισχύει, αλλά θα πρέπει πρώτα να δραστηριοποιηθούν οι ίδιες οι ελληνικές αρχές προς αυτό το στόχο»
Read More

Πορεία για τα θύματα του ναυαγίου μέχρι τη Σεούλ

Με το κεφάλι τους ξυρισμένο και φορώντας λευκά ρούχα του πένθους, γονείς επιβατών που έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο ενός νοτιοκορεατικού οχηματαγωγού τον Απρίλιο του 2014 άρχισαν σήμερα μια μεγάλη πορεία ζητώντας να διεξαχθεί ανεξάρτητη έρευνα.
Read More

ACE TEST: Το τεστ που φανερώνει αν είχατε τραυματική παιδική ηλικία

Τη δυνατότητα να διαπιστώσετε αν ως ανήλικος βιώσατε τραυματικές εμπειρίες που μπορεί να έχουν επηρεάσει τη σωματική και ψυχική σας υγεία, δίνει το ACE Test.
Πρόκειται για το Τεστ Δυσμενών Εμπειριών της Παιδικής Ηλικίας (Adverse Childhood Experiences Test – ACE Test) που σχεδίασαν ο Δρ Vincent Felitti και ο συνεργάτης του Δρ Robert Anda και αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο, τα αποτελέσματα του οποίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόγνωση διαφόρων προβλημάτων υγείας σε ενήλικες, από παχυσαρκία και διαταραχές του θυρεοειδούς έως καρκίνο.
Read More

Εικόνες Ντροπής:Πενταμελής οικογένεια ζει σε πυλωτή! (φώτο)

Εδώ και 5 ημέρες ένας 42χρονος πατέρας με την 32χρονη σύζυγο του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους -ηλικίας 15, 8 και 4,5 ετών- κοιμούνται στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Νέα Χώρα στα Χανιά.
Για κρεβάτι έχουν χαρτόνια κι ένα πάπλωμα ενώ όλα τους τα υπάρχοντα βρίσονται μέσα σε νάιλον τσάντες.
Read More

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά (Φώτο)

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις οκτώ το πρωί του Σαββάτου στην Κεφαλονιά.
Read More

Νέο ρεσιτάλ από το ZDF: Οι Ελληνες πληρώνουν, ενώ εμείς τους βρίζουμε (Βίντεο)

Το γερμανικό κρατικό κανάλι, ZDF, ξαναχτύπησε μέσω της σατιρικής εκπομπής, «Die Anstalt».
Με σκετς, που παρουσίασαν οι παρουσιαστές, δίνουν μάθημα οικονομίας και τρόπου λειτουργίας των διεθνών αγορών, τονίζοντας πως η Γερμανία έχει κερδίσει από την κρίση και τα μνημόνια 80 δισ. ευρώ.
Read More

Είδε και άγγιξε το Πανάγιο Αίμα του Κυρίου

Άλλη μία συγκλονιστική εμφάνιση του Κυρίου μας, στον Μακαριστό Γέροντα Ιάκωβο Τσαλίκη.
Διαβάστε παρακάτω, πώς ο Γέροντας Ιάκωβος βίωσε αυτό το Θαύμα:
Read More

Ασφαλιστικό στρατιωτικών: Άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε στην Βουλή

Απάντηση του ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχου στη Βουλή για το θέμα του ασφαλιστικού των στρατιωτικών που κατετάγησαν το 1990-92 χωρίς όμως να δίνει λύση.
Read More

Στο Δρομοκαΐτειο επιστρέφει και πάλι η Βίκυ Σταμάτη

Στο Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο οδηγείται και πάλι η Βίκυ Σταμάτη, μετά την πολύωρη εξέτασή της από τους Εισαγγελείς στη ΓΑΔΑ που διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες απέδρασε χθες τα ξημερώματα.
Read More

Πολιτικά λαμόγια με ονοματεπώνυμο έκαναν τους συμψηφισμούς – Τι ισχυρίζονται τα κανάλια

Σε νέο σκάνδαλο εξελίσσεται η υπόθεση των χρεών που έχουν τα κανάλια στο ελληνικό δημόσιο.
Μάλιστα σε ένα σκάνδαλο που θα έχει ονοματεπώνυμο και θα ανοίξει νέο κύκλο διώξεων.Η υπόθεση τελικά φαίνεται πως είναι εξαιρετικά περίπλοκη.
Read More

Εορτή της Αναστάσεως του Αγίου Λαζάρου

Την Ανάσταση του Αγίου Λαζάρου εορτάζει σήμερα, 4 Μαρτίου, η Εκκλησία μας.
Ο Λάζαρος ήταν φίλος του Χριστού και οι αδελφές του Μάρθα και Μαρία τον φιλοξένησαν πολλές φορές (Λουκ.ι΄, 38-40, Ιωαν.ιβ΄, 1-3) στη Βηθανία κοντά στα Ιεροσόλυμα. Λίγες μέρες πρό του πάθους του Κυρίου ασθένησε ο Λάζαρος και οι αδελφές του ενημέρωσαν σχετικά τον Ιησού που τότε ήταν στη Γαλιλαία να τον επισκεφθεί.
Read More

Ο Νίκος Κοτζιάς εξηγεί τι πάει να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στη Μόσχα

Στην επικείμενη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Ρωσία, τις επαφές της ελληνικής κυβέρνησης με Πεκίνο και Μόσχα, τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, αλλά και τις ελληνογερμανικές σχέσεις, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σε μια συνέντευξη «εφ΄όλης της ύλης» στην ειδησεογραφική πύλη Huffington Post Italia.
Read More

Αυτή είναι η μαθήτρια που μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της στο Ρέντη

Στα δικαστήρια Πειραιά βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η 22χρονη που μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της σε τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη το απόγευμα της Πέμπτης.
Η σπουδάστρια τελικά αφέθηκε ελεύθερη με απόφαση εισαγγελέα και μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας ώστε να εξεταστεί από ψυχολόγο.
Read More

Δείτε πώς κατέρρευσε η προβοκάτσια Ευαγγελάτου – Τρέμη στη Ραχήλ Μακρή

Με στημένο «κοινό» και θεματολογία Grexit υποδέχθηκαν η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Ευαγγελάτος τη Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή τους, το βράδυ της Τετάρτης.
Το «δίδυμο» παρουσίασε ένα υποτιθέμενο σενάριο «εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ», στο οποίο μας «ενημέρωσαν» για μια ακόμη φορά ότι δεν θα έχουμε… σιτάρι, κρέας, ρεύμα και πάνες.
Read More

Θύμα των Anonymous ο Ιβάν Σαββίδης

Στο επίκεντρο μεγάλης υπόθεσης υποκλοπής, που κινητοποίησε τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης.
Το αφεντικό του ΠΑΟΚ έπεσε θύμα των “Anonymous”, οι οποίοι «χάκαραν» το περιεχόμενο 12.000 συνομιλιών που έκανε μέσω του προσωπικού του e-mail κατά την περίοδο 2009-2015.
Read More

Η γιαγιά-τροχονόμος έπιασε δουλειά στους δρόμους της Αθήνας (ΦΩΤΟ)

Τι μπορεί να κάνει μια γιαγιά στους μεγάλους δρόμους της Αθήνας;
Σίγουρα αυτό δεν το περιμένετε…
Read More

Πώς να επιβιώσετε από καρδιακή προσβολή όταν είστε μόνοι; Κοινοποιήστε το παντού θα σώσετε ζωές...

Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι είναι μόνοι όταν υποστούν καρδιακή προσβολή χωρίς βοήθεια, το πρόσωπο του οποίου η καρδιά δεν χτυπάει σωστά και που αρχίζει να αισθάνεται λιποθυμία έχει μόνο περίπου 10 δευτερόλεπτα ακόμα πριν από την απώλεια συνείδησης.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: