Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Most wanted in Britain! Δείτε τις ιατρικές ειδικότητες που ζητούνται σήμερα

  logo newsletter
 
 
 
 

Most wanted in Britain! Δείτε τις ιατρικές ειδικότητες που ζητούνται σήμερα

Ανανεώνονται διαρκώς οι θέσεις εργασίας που προσφέρονται από το εξωτερικό σε γιατρούς (ειδικευμένους και ανειδίκευτους) και άλλους επαγγελματίες υγείας, όπως είναι οι τεχνολόγοι ιατρικών εργαστηρίων, με σαφώς ανταγωνιστικά κίνητρα σε σχέση με εκείνα που προσφέρει η εργασία στην Ελλάδα, τόσο στη δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.
Περισσότερα

Εμπορική ονομασία και στις συνταγές για χρόνιες παθήσεις

Με μικρά, αλλά σταθερά βήματα, η εμπορική ονομασία συνεχίζει να ... «τρυπώνει» και να επεκτείνεται στη συνταγογράφηση.
Περισσότερα

ΚΥΑ για Ανασφάλιστους: Οι στόχοι και τα εμπόδια για τους συναρμόδιους υπουργούς

Σημαντικό στοίχημα για τα συναρμόδια Υπουργεία η εφαρμογή της νέας ΚΥΑ, με την οποία επιδιώκεται να καλυφθεί πλήρως η πρόσβαση και των ανασφαλίστων στο δημόσιο σύστημα υγείας. Ένα στοίχημα που κρύβει και μια επικίνδυνη παγίδα...
Περισσότερα

Ελληνικό Φάρμακο 2020: Στόχος η αύξηση των εξαγωγών και των επενδύσεων σε R&D

Ένας από τους πέντε σημαντικότερους βιομηχανικούς πυλώνες, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία θέτει φιλόδοξους στόχους για τα επόμενα χρόνια, όπως επισημάνθηκε στην εκδήλωση του ΣΕΒ για ένα νέο εθνικό επενδυτικό σχέδιο.
Περισσότερα

Έγκριση FDA στο εμβόλιο της Amgen κατά του καρκίνου

Το πράσινο φως για την έγκριση κυκλοφορίας του σκευάσματος της Amgen Inc για την θεραπεία του μελανώματος, έδωσε η συμβουλευτική επιτροπή του FDA, κρίνοντας πως είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στον στόχο της.
Περισσότερα

Ανοδικά αναθεωρεί η Bayer τις προβλέψεις για τις πωλήσεις του 2015

Ανοδικά αναθεώρησε τις προβλέψεις της για τις πωλήσεις στο σύνολο του έτους η Bayer AG, παρά την υποχώρηση στα καθαρά κέρδη του α΄ τριμήνου, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.
Περισσότερα

Εκτός εθνικού προγράμματος παραμένει το εμβόλιο για τη Μηνιγγίτιδα Β

Απόφαση του Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών αφήνει εκτός το εμβόλιο κατά του μηνιγγιτιδόκοκκου οροομάδας Β, το μοναδικό που καλύπτει αυτό τον τύπο της Μηνιγγιτιδοκικκής νόσου.
Περισσότερα

Σε δημόσια διαβούλευση η ΚΥΑ για τους ανασφάλιστους

Έτοιμο είναι το σχέδιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη διασφάλιστη των ανασφάλιστων στο δημόσιο σύστημα υγείας, η οποία τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.
Περισσότερα

Προληπτικό πρόγραμμα ελέγχου μαθητών της Λαυρεωτικής - Τι λένε τα ευρύματα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα συμπεράσματα των εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Λαυρεωτικής, που υποβλήθηκαν σε Προληπτικό υπερηχογραφικό έλεγχο θυρεοειδούς αδένα, Μέτρηση Δείκτη Μάζας Σώματος (ΒΜΙ) και Κλινική εξέταση ενδοκρινολόγου επιλεγμένων περιπτώσεων.
Περισσότερα

Υαλοειδοωχρική έλξη: Γεφυρώνοντας το θεραπευτικό κενό

Νέα βιολογική θεραπεία, που εγκρίθηκε πρόσφατα,  επιτρέπει την κάλυψη, σε πρώιμο στάδιο, του θεραπευτικού κενού μεταξύ διάγνωσης και χειρουργείου για την αποκατάσταση του συνδρόμου υαλοειδοωχρικής έλξης.
Περισσότερα

Βλασταράκος: Ανάγκη άμεσης πολιτικής πρωτοβουλίας για τον ΕΟΠΥΥ

Με «ωρολογιακή βόμβα» έτοιμη να σκάσει μοιάζει ο ΕΟΠΥΥ, του οποίου οι οφειλές προς τους παρόχους κάθε είδους υπερβαίνουν τα 2,2 δις ευρώ.
Περισσότερα

Ερυθρός Σταυρός: Έκκληση για το σεισμό στο Νεπάλ

Περισσότεροι από 1.800 εθελοντές και προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού του Νεπάλ εργάζονται αδιάκοπα για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό των 7.9 Ρίχτερ, σε τομείς όπως: διάσωση, πρώτες βοήθειες, ψυχολογική υποστήριξη, καταγραφή των αναγκών, παροχή υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας.
Περισσότερα

Ναυαγός στο νοσοκομείο

“Ξυπνάς το πρωί, έχεις χάσει τις μέρες και δεν ξέρεις αν ξύπνησες στο σπίτι σου ή στο νοσοκομείο...". Ένα άρθρο που συνοψίζει την καθημερινότητα των γιατρών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας
Περισσότερα

"Χρυσό" για τη Biosoft που "λύνει τα χέρια" στους επαγγελματίες υγείας

Με το βραβείο Best Business Productivity Application 2015 Gold Award τιμήθηκε η πρωτοποριακή διαδικτυακή εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στο γιατρό να διεκπεραιώσει με χαρακτηριστική ευκολία τις καθημερινές οργανωτικές ανάγκες του ιατρείου του ή μιας κλινικής, απ’ οπουδήποτε.
Περισσότερα

H ψηφιακή τεχνολογία και οι εφαρμογές στη διανομή της INTERAMERICAN: Διάκριση για το “ask me”

Μία ακόμη διάκριση στον τομέα των εφαρμογών ψηφιακής τεχνολογίας κατέκτησε πρόσφατα η Interamerican, που βραβεύτηκε στα AppsAwards 2015 για την αναβαθμισμένη της πλατφόρμας “ask me”, που αποτελεί ουσιαστικά το ηλεκτρονικό γραφείο των διαμεσολαβούντων συνεργατών, του εταιρικού δικτύου agency αλλά και των συνεργαζομένων πρακτόρων και μεσιτών. 
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: