Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                        


---

Η απόλυτη φρίκη: Ο πα-«τέρας» τεμάχισε και έβρασε την 4χρονη Άννυ

Όχι μόνο σκότωσε την 4χρονη Άννυ ο βιολογικός της πατέρας, όπως αποκαλύπτεται σήμερα και επισήμως από την Ελληνική Αστυνομία, αλλά το έγκλημά του είναι ακόμα πιο φρικαλέο, όπως λένε οι αστυνομικοί.
Read More

Αναπληρωτής υπουργός έβγαλε το Μάρτιο 80.000 ευρώ στο εξωτερικό

Την αποκάλυψη ότι αναπληρωτής υπουργός μετέφερε το Μάρτιο 80.000 ευρώ στο εξωτερικό κάνει σήμερα η εφημερίδα «Θεσσαλονίκη».
Read More

«Εξοπλισμένος» πάει στην Τουρκία ο Κοτζιάς

Σε θετικό κλίμα διεξήχθη η πρώτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ) σήμερα, υπό τη προεδρία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.
Ενός συμβουλίου που διαμορφώθηκε στη δεκαετία του 1990, όπως είπε ο κ. Κοτζιάς και ήταν μία από τις προτάσεις του, εκφράζοντας ικανοποίηση για τη «δημιουργική συζήτηση που έγινε με τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων, τους εμπειρογνώμονες και την ηγεσία του διοικητικού προσωπικού του Υπουργείου Εξωτερικών».
Read More

Ερώτηση στην Ευρωβουλή για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

Ερώτηση για τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου μουφτή σχετικά με μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, υπέβαλε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος προς την Ύπατη Εκπρόσωπο για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας.
Read More

Εφάπαξ στρατιωτικών μετά από το 2012 - Τι μπορούν να διεκδικήσουν; Αναλυτική ενημέρωση

Το υπόλοιπο 50% της αποκατάστασης των μισθών των στρατιωτικών ακόμη αναμένεται. Το ίδιο και τα αναδρομικά. Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
Είναι και το εφάπαξ για τους στρατιωτικούς που αποστρατεύθηκαν μετά από τη λαίλαπα των περικοπών. Πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται να προσφύγουν στα δικαστήρια ώστε να διεκδικήσουν σημαντικά ποσά που σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ δεν έπρεπε να είχαν περικοπεί.
Read More

Μας το λένε ευθέως οι Γερμανοί: Ή με το ευρώ και λιτότητα, ή χρεοκοπία και με δραχμή!

Οι εν εξελίξει διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, αλλά και η παρέμβαση του Γερμανού Προέδρου Γκάουκ για τις επανορθώσεις, βρίσκονται τη Δευτέρα στο επίκεντρο του γερμανικού Τύπου.
Τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις Ελλάδας – δανειστών σχολιάζει η Frankfurter Allgemeine Zeitung, σε άρθρο της υπό τον τίτλο «Το τέλος των ψευδαισθήσεων».
Read More

Έφυγε από τη ζωή ο 4χρονος «μαχητής»(Φώτο)

Σπάνιο σύνδρομο του προκαλούσε όγκους σε όλο το σώμα
Μόλις στα τέσσερα χρόνια του ο μικρός Aidan Jackowiak Smith από τη Βρετανία που έπασχε από μία από τις σπανιότερες διαταραχές στον κόσμο έφυγε από τη ζωή. Ο μικρός έπασχε από το Σύνδρομο Cloves με αποτέλεσμα το κορμί του να γεμίζει όγκους.
Read More

Συνελήφθη ο πατέρας της Άννυ ως ύποπτος για τη δολοφονία της

Ένταλμα σύλληψης για τον πατέρα της 4χρονης που αγνοείται από τις 21 Απριλίου, εξέδωσε η Αστυνομία.
Read More

Το ρόφημα που «δυναμιτίζει» τον εγκέφαλο!

Είναι απολαυστικό και υγιεινό, μπορούμε να το απολαύσουμε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και τώρα αποδεικνύεται ότι παρέχει και σημαντικά οφέλη για τον εγκέφαλό μας.
Read More

Πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να απαγάγει ένα παιδί; Η απάντηση σοκάρει! (Βίντεο)

Ένα κοινωνικό πείραμα το οποίο στην καλύτερη περίπτωση προβληματίζει, στη χειρότερη τρομοκρατεί μοιράστηκε μέσω βίντεο ένας χρήστης του Youtube.
Read More

Παρασκευόπουλος: Αύξηση προσωπικού στις φυλακές

Με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, προαναγγέλλει νομοθετικές και βελτιωτικές παρεμβάσεις για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό τόσο του σωφρονιστικού όσο και του ποινικού συστήματος.

Το έγγραφο διαβιβάστηκε στις 29 Απριλίου μετά από ερώτηση για τα σοβαρά προβλήματα στο Κατάστημα Κράτησης της Πάτρας, και όπως επισημαίνει ο υπουργός, με τον προσφάτως ψηφισθέντα νόμο «Μεταρρυθμίσεις ποινικών διατάξεων, κατάργηση καταστημάτων κράτησης Γ' Τύπου και άλλες διατάξεις» έχει προβλεφθεί η αύξηση των θέσεων του προσωπικού των καταστημάτων κράτησης της χώρας κατά 500, εκ των οποίων 340 θέσεις αφορούν αύξηση των θέσεων κλάδου ΔΕ Φύλαξης και 160 θέσεις αφορούν αύξηση των θέσεων κλάδου ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φύλαξης.
Read More

Η ΕΛΒΟ με τις μεγάλες οφειλές και τους υπέρογκους μισθούς εκπέμπει SOS (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Το μέλλον της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ) μοιάζει μαύρο.Ενάμιση χρόνο μετά την απόφαση να τεθεί η εταιρία σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, η εταιρία σε λίγες εβδομάδες θα μείνει χωρίς έργο.
Την ίδια στιγμή τα χρέη της είναι τεράστια και οι εργαζόμενοι λαμβάνουν εξωφρενικούς μισθούς. Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ σας παρουσιάζει έγγραφο ντοκουμέντο για το «αύριο» της εταιρίας.
Read More

Μέγιερι: Δύσκολο να αφήσεις φίλους(Φώτο)

Τα δάκρυα του Μπάλαζ Μέγιερι στη χθεσινή φιέστα του Ολυμπιακού πρόδιδαν πως ένιωθε ότι αυτή ήταν η τελευταία του με τα ερυθρόλευκα.
Ο κολλητός του, Νταβίντ Φουστέρ, που επίσης έχει αμφίβολο μέλλον, επιβεβαίωσε μετά το τέλος του αγώνα την αποχώρηση του Ούγγρου γκολκίπερ.
Read More

Πρέβεζα: Παρήγγειλαν φαγητό και λήστεψαν τον διανομέα!

Δρομολόγιο του τρόμου ήταν το τελευταίο ενός 35χρονου που βγάζει τα προς το ζην κάνοντας διανομές φαγητού για λογαριασμό γνωστού καταστήματος εστίασης της Πρέβεζας, καθώς δέχθηκε επίθεση από τους τσιγγάνους που έκαναν την παραγγελία!
Read More

Συμφωνία "πακέτο" για γερμανικές αποζημιώσεις με χρέος; Κρίσιμο ερώτημα το περιεχόμενό της

Σε συμφωνία-πακέτο, στην οποία ενδεχομένως να συμπεριληφθούν και οι γερμανικές αποζημιώσεις σε αντάλλαγμα μείωσης του δημοσίου χρέους, φαίνεται να στοχεύει η κυβέρνηση. Το βέβαιο είναι πως μπαίνει στην άκρη η «ενδιάμεση συμφωνία» και με διαπραγματεύσεις σε πολιτικό επίπεδο επιχειρείται εντός του Μαΐου ή το αργότερο μέσα στον Ιούνιο Ελλάδα και Ευρωπαίοι εταίροι να έχουν καταλήξει σε μία συμφωνία, η οποία θα παρέχει στη χώρα μας ρευστότητα μέχρι και το κρίσιμο 2016.
Read More

Οι Γερμανοί φόρτωσαν τη χώρα με χρέος 84 δισ. ευρώ την πενταετία Σημίτη

Το Βερολίνο τρέμει την εξεταστική για τα μνημόνια και την επιτροπή λογιστικού ελέγχους του χρέους.
Ο λόγος είναι απλός: Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για τη χρεοκοπία της χώρας το έχουν οι Γερμανοί εταίροι όπου σε αγαστή συνεργασία με τις εκσυγχρονιστικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ (1998-2003), αλλά και με τις μνημονιακές κυβερνήσεις (2010 – 2014) κατάφεραν να φορτώσουν τη χώρα και τους λαούς της Ευρώπης με χρέος και παράλληλα να ξεφορτωθούν όλη τη σαπίλα των εξοπλιστικών που πουλούσαν στην Ελλάδα.
Read More

Σκότωσαν οκτώ άλογα στην Κόρινθο - Σοκ από τις φωτογραφίες

Οργή και αγανάκτηση πλημμυρίζει τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, μετά την αποκάλυψη ενός αποτρόπαιου ομαδικού εγκλήματος με θύματα οκτώ πανέμορφα άλογα, που κάποιοι απάνθρωποι έκαναν στόχους σκοποβολής.
Read More

Κρήτη: Πέντε νύχτες ακολασίας για δεκάδες swingers - Όλες οι γαργαλιστικές λεπτομέρειες

Το πιο μεγάλο πάρτι ανταλλαγής συντρόφων διοργάνωσε ένα από τα διασημότερα swingers club της Ευρώπης το οποίο επέλεξε την Κρήτη για να γιορτάσει τα 15 χρόνια λειτουργίας του. 177 ζευγάρια πέρασαν πέντε νύχτες ακολασίας στο χλιδάτο «Cactus Royal Spa & Resort» στη Σταλίδα, το οποίο μετατράπηκε σε φρούριο από τις 28 Απριλίου έως και χθες, Κυριακή, οπότε και αναχώρησαν -όπως ήταν προγραμματισμένο- οι swingers.
Read More

Απίστευτο: Άδειασαν τα ΑΤΜ από λεφτά στο Βερολίνο!

Μια απροσδόκητη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους και τους τουρίστες στο Βερολίνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου. Όσοι επισκέφθηκαν ΑΤΜ διαπίστωσαν ότι δεν είχαν τη δυνατότητα να «σηκώσουν» ούτε 20 ευρώ!
Read More

ΟΑΕΔ: Εντός του μήνα οι αιτήσεις για 23.000 ανέργους σε τουρισμό, λιανεμπόριο

Εντός του μήνα θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για τα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ.
Τα συγκεκριμένα προγράμματα αφορούν 23.000 ανέργους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ ηλικίας από 18 – 29 ετών.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: