Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                       


---

Μπουτάρης: «Με τους Τούρκους είμαστε αδέλφια και με τους Εβραίους είμαστε συνέταιροι»

«Υπάρχουν θερμοκέφαλοι που με φωνάζουν Τούρκο στο δρόμο», είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, στο πλαίσιο της χτεσινής συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία του τουρκικού γραφείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Αθήνας, αναφερόμενος στις προσπάθειες που επιχειρεί από το 2011 για διεύρυνση της συνεργασίας ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και πόλεις της Τουρκίας.
Read More

Πώς να κατακτήσετε μια όμορφη Ρωσίδα

Οι κοπέλες στη Ρωσία θεωρούνται πολύ όμορφες. Εκτός αυτού, είναι εξαιρετικές νοικοκυρές, στοργικές μητέρες και πιστές φίλες. Γι’ αυτό, δεν είναι καθόλου παράξενο ότι άντρες απ’ όλο τον κόσμο θέλουν να γνωριστούν με Ρωσίδες.
Όμως, όπως συμβαίνει και με οποιοδήποτε άλλο έθνος, ο κόσμος στη Ρωσία έχει και αυτός τις ιδιαιτερότητές του και αν δεν τις γνωρίζει κάποιος, μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις.
Read More

Βιετνάμ: Οι φωτογραφίες που άλλαξαν τη ζωή ενός βετεράνου

Σαράντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ. Ένας βετεράνος στρατιώτης, ο Christopher Gaynor έδωσε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει από την καθημερινότητα του στην στρατιωτική του βάση, οι οποίες, όπως λέει, του άλλαξαν πλήρως της ζωή.
Read More

Αν δείτε αυτή την γυναίκα ενημερώστε αμέσως την Αστυνομία!

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες εξαφάνισης της γυναίκας που βλέπετε...
Η 75χρονη Παναγιώτα Κώτση από την Αμάρυνθο αγνοείται από το πρωί της Τρίτης (28-04-2015). 
Read More

Οι Τσακαλώτοι! Ο θείος Θρασύβουλος κυνηγούσε κομμουνιστές και ο αριστερός ανηψιός Ευκλείδης

Ο θείος κυνηγούσε “τους κομμουνιστάς”. Και ο ανηψιός τα ΄φερε έτσι η ζωή να προσπαθεί να σώσει την χώρα από την οικονομική καραστροφή με κυβέρνηση της Αριστεράς.
Ο ένας είναι ο στρατηγός Θρασύβουλος Τσακαλώτος. Και ο άλλος υιος του αδελφού του στρατηγού, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, συντονιστής της διαπραγματευτικής ομάδας με τους δανειστές.
Read More

Θήβα: Οι ληστές τους έπιασαν στον ύπνο

Εφιαλτικές ζημιές έζησε τα ξημερώματα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο Πυρί Θηβών.
Συγκεκριμένα, οι δυο κουκουλοφόροι, στις 3:00΄ τα ξημερώματα, διέρρηξαν την πόρτα με λοστό και μπήκαν στο σπίτι.
Read More

Στρατούλης: Όταν λέμε ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις το εννοούμε

To τοπίο μετά τις διαρροές για υπαναχώρηση της κυβέρνησης στις κόκκινες γραμμές όσον αφορά στα εργασιακά και το ασφαλιστικό ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης.
Read More

Ρομπότ για τους ηλικιωμένους

Αν ανησυχείτε για τα γεράματά σας, οι Ιάπωνες φροντίζουν πριν από εσάς για σας.
Στα εργαστήρια της πόλης Nagoya δεκάδες ερευνητές δουλεύουν στο ίδιο project.
Read More

Ρεσιτάλ κινδυνολογίας από τον Άδωνι!

Τα δελτία ειδήσεων των 20:00 έχει βαλθεί να ξεπεράσει με την τρομολαγνεία και την κινδυνολογία του ο γνωστός και μη εξαιρετέος βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Read More

Μαία χτυπά νεογέννητο για να σταματήσει το κλάμα!(Βίντεο)


Τις τελευταίες ώρες σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη το βίντεο που έχει γίνει viral σε όλο το διαδίκτυο δείχνοντας μια μαία να χτυπά βάναυσα ένα νεογέννητο μωράκι.
Read More

Κόρινθος: Αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά

Δεκαέξι άτομα συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη (30/04) η Αστυνομία σε καταυλισμούς Ρομά, στο Κιάτο, την Πουλίτσα, το Βέλο και τις Κρήνες Κορινθίας.
Read More

Η ιστορία της εργατικής Πρωτομαγιάς

Η πρώτος νόμιμος εορτασμός της έγινε το Μάιο του 1975
Την Κυριακή 2 Μαΐου 1893 περίπου 2.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα και διαδήλωσαν, ζητώντας την καθιέρωση της οκτάωρης ημερήσιας εργασίας. Ήταν η Πρώτη «Εργατική Πρωτομαγιά» στην Ελλάδα. 
Read More

Απίστευτη τύχη: Βρήκε ένα μικρό θησαυρό κάνοντας βόλτα στο πάρκο (Φώτο)

«Μπορείς να με ευλογήσεις και να μου επιτρέψεις να βρω ένα διαμάντι σήμερα;», αυτή ήταν η προσευχή της Σούζι Κλαρκ από την ίδια πολιτεία, η οποία λίγες στιγμές αργότερα είδε κάτι να λάμπει στο χώμα!
Read More

«Είδα τον Χίτλερ σωριασμένο με το κεφάλι του στο τραπέζι»: 70 χρόνια από την αυτοκτονία του αιμοσταγή δικτάτορα

Στις 30 Απριλίου του 1945 ο Αδόλφος Χίτλερ αυτοπυροβολήθηκε, ενώ δίπλα του βρισκόταν η σύζυγος του, Εύα Μπράουν, που τον ακολούθησε στο θάνατο παίρνοντας δηλητηριώδη χάπια. Το ζευγάρι είχε μόλις τελέσει τον γάμο του τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας μέσα στο υπόγειο καταφύγιο, όπου αργότερα, όταν έφθασε ο Κόκκινος Στρατός βρήκε τα δύο πτώματα καμένα!
Read More

Μοσκοβισί: Η Ελλάδα έχει τα ίδια προβλήματα, με ή χωρίς τον Βαρουφάκη

Με ή χωρίς τον Γιάνη Βαρουφάκη, η Ελλάδα έχει τα ίδια προβλήματα, σύμφωνα με τον Πιέρ Μοσκοβισί ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα El Pais, απηύθυνε έκκληση στην Αθήνα να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της.
Read More

Ρωσία: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις για το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν δεν θα παραστεί τελικά στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο μήνα στη Μόσχα για το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
Read More

Bild: Τρεις άγγελοι έσωσαν τον Γιάνη στα Εξάρχεια

"Υπήρξε πανικός", γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild κάνοντας ένα εκτενές ρεπορτάζ για την επίθεση ομάδας αντιεξουσιαστών κατά του Γ. Βαρουφάκη στα Εξάρχεια. "Ευτυχώς, υπήρξαν οι τρεις άγγελοι του Γιάνη...", σχολιάζει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας.
Read More

Παγκόσμιο σοκ: Γάλλοι στρατιώτες κατηγορούνται ότι βίαζαν ανήλικους στην Αφρική


Μία εσωτερική έκθεση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που έχει ήδη διαβιβαστεί στις γαλλικές αρχές, αναφέρει ότι Γάλλοι στρατιώτες φέρονται να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά παιδιά στην Αφρική.
Read More

Περιμένουμε μεγάλο σεισμό αρχές Μαϊου

Αυτό δήλωσε πριν απο λίγο στην εκπομπή του Στέφανου Χίου «Μακελειό» ο ερευνητής-Γεωλόγος Ηλίας Τσιάπας.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, το μέγεθος του Σεισμού θα είναι περίπου στα 6 της κλίμακας ρίχτερ σε Κρήτη και νοτιοδυτική Πελοπόννησο.
Read More

Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος του πινγκ-πονγκ ασελγούσε σε ανήλικες


Δάσκαλος του πινγκ-πονγκ κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων μαθητριών του.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: