Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ

Μπήκαμε στην «τελική ευθεία», μένουν μόνο λίγα εικοσιτετράωρα για την εκδήλωση ΘΕΣΜΟ που πραγματοποιείται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ στα Νέα Μουδανιά και που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ΟΛΗΣ της Ελλάδας.
Η μέρα που θα πραγματοποιηθεί η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ, πλησιάζει, ΑΥΤΟ το Σάββατο, το αμφιθέατρο Μουδανιών θα γίνει για ακόμα μια φορά Κέντρο Αγάπης, Ελπίδας, Στοργής, για ακόμα μια χρονιά τα ΠΑΙΔΙΑ, θα παίξουν, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν, για τα ΠΑΙΔΙΑ με καρκίνο…

Οι μαθητές του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση, ετοιμάζονται για να μας παρουσιάσουν κάτι ΜΟΝΑΔΙΚΟ, για να διαλαλήσουν σε ΟΛΟ τον κόσμο πως ο Καρκίνος, όταν υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ και ΣΤΟΡΓΗ, μπορεί να νικηθεί, και φίλοι μου, να ξέρετε κάτι….
Όσο Υπάρχουν αυτά τα παιδιά που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, η ΕΛΠΙΔΑ και η ΣΤΟΡΓΗ, δεν πρόκειται να σβήσουν ΠΟΤΕ!
Όσο δύσκολοι και αν είναι οι καιροί, τα παιδιά αγωνίζονται για έναν ΙΕΡΟ σκοπό, και περιμένουν την ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ.
Παρακολουθώ τη συγκεκριμένη εκδήλωση, από την «γέννηση» της, και πραγματικά δεν έχει πέψη λεπτό να με συγκινεί η «υπευθυνότητα» και το ΜΕΡΑΚΙ των παιδιών της ΣΥΝΘΕΣΗΣ που αν και «ερασιτέχνες», βάζουν τα «γυαλιά» σε πολλούς επαγγελματίες.
Οι ΜΑΘΗΤΕΣ του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση, κάθε χρόνο, γίνονται ΔΑΣΚΑΛΟΙ των μεγάλων, διδάσκοντας μας πως με την ΘΕΛΗΣΗ και την ΑΓΑΠΗ, ΟΛΑ μπορούν να γίνουν.
ΑΥΤΟ το Σάββατο, 27 Ιουνίου, ΟΛΟΙ στο ανοικτό Θέατρο Μουδανιών για μια εκδήλωση ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, για να καμαρώσουμε τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ να τραγουδούν και να χορεύουν για την ΕΛΠΙΔΑ και την ΣΤΟΡΓΗ…. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Τέχνης Σύνθεση στο τηλέφωνο 2373024234.
Μη λείψει κανείς αυτό το Σάββατο από την εκδήλωση ΘΕΣΜΟ.

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: