Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                       


---

Ποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί θα υπάρχουν το Σεπτέμβρη και με ποιους ιδιοκτήτες;

«Παγωμένη» είναι όλη η τηλεοπτική αγορά ενόψει των αποφάσεων της κυβέρνησης για τις νέες άδειες, οι οποίες θα δοθούν με δημόσιο διαγωνισμό.
Κανείς ιδιοκτήτης καναλιού δεν φαίνεται διατεθειμένος να βάλει χρήματα έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Read More

Μετανάστες βάζουν τα παιδιά τους σε σκουπιδοτενεκέδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δράμα των μεταναστών δεν έχει τελειωμό…
Και δυστυχώς η πολιτεία, δεν δείχνει κανένα απολύτως ενδιαφέρον, για να δώσει ουσιαστικές λύσεις και γι αυτούς τους δυστυχισμένους ανθρώπους, αλλά και για τους κατοίκους της Λέσβου, που βιώνουν πλέον έναν εφιάλτη.
Read More

Τι απάντησε η εκπρόσωπος της Κομισιόν για την Ελλάδα

Την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ ελληνικών αρχών και θεσμών αποτίμησαν κατά τη χθεσινοβραδυνή συνάντησή τους στο Βερολίνο η Γερμανίδα Καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ, ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο Πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι και η Διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.
Read More

"Απέτυχε ο διεθνής συνασπισμός απέναντι στο Ισλαμικό Κράτος"

Ο πρωθυπουργός του Ιράκ Χαϊντέρ Αλ Αμπάντι κατήγγειλε την αποτυχία της διεθνούς κοινότητας στον αγώνα κατά της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και την έλλειψη υποστήριξης της χώρας του, η οποία αντιμετωπίζει την προέλαση των δυνάμεων των τζιχαντιστών.
Read More

Ερντογάν: Αν βρείτε έστω μία χρυσή λεκάνη, παραιτούμαι

Πυρ και μανία, ο Ταγίπ Ερντογάν έθεσε τις δικές του "κόκκινες γραμμές", μετά τις οποίες, παραιτείται, όπως δήλωσε.
Εξοργισμένος από τις κατηγορίες σε βάρος του για χλιδή και τρυφηλότητα, ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε τους αντιπάλους του, από το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης να βρουν έστω "και μια χρυσή λεκάνη" στο νέο σπίτι - παλάτι που ανήγειρε. Και αν το κάνουν αυτό, ο ίδιος δεσμεύεται να παραιτηθεί!
Read More

Τραγωδία στα Ιωάννινα! Πατέρας τριών παιδιών βρέθηκε κρεμασμένος

Απαγχονισμένος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ένας 65χρονος σε αγρόκτημα στην Ελεούσα Ιωαννίνων, πίσω από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου.
Read More

Εξάρθρωση σπείρας που λήστευε επιβάτες σε μετρό και ΗΣΑΠ

Μία σπείρα, χρησιμοποιώντας κατά περιπτώσεις και σωματική βία, είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον οχτώ ληστείες σε βάρος επιβατών στους συρμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ.
Read More

EΦΕΤ: Ανακλήθηκε νοθευμένο ελαιόλαδο

Την ανάκληση μη κανονικού νοθευμένου ελαιολάδου ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Η ανακοίνωση:
Read More

Αίγυπτος: Στις 16 Ιουνίου η απόφαση για την θανατική ποινή εις βάρος του Μόρσι

Δικαστήριο της Αιγύπτου ανέβαλε σήμερα την έκδοση της οριστικής απόφασης σχετικά με την θανατική ποινή που έχει προταθεί να επιβληθεί εις βάρος του ισλαμιστή πρώην προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι και δύο άλλων υψηλόβαθμων ηγετών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας για μία υπόθεση του 2011 που αφορά μαζικές αποδράσεις από τη φυλακή.
Read More

Αυτή είναι η πιο νόστιμη Ρεβιθάδα

Ρεβιθάδα για 4-5 άτομα
Υλικά
Read More

Αυτές οι 10 ομάδες «σόκαραν» ολόκληρο τον πλανήτη!

Ο καθένας αγαπά μια καλή ιστορία που περιλαμβάνει ένα αουτσάιντερ. Μια ομάδα, ευνοημένη, ίσως λίγο αλαζονική, αναμένεται από τους παρατηρητές να επικρατήσει. Η άλλη, θαρραλέα, απρόσμενη, αλλά στρατηγικά ανώτερη, με πιο δύσκολο έργο ή απλά τυχερή... Αυτή είναι άλλωστε η μαγεία του αθλητισμού!
Read More

Φόβοι για μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο της τουρίστριας

Σταθερή αλλά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας της 36χρονης τουρίστριας, η οποία χτυπήθηκε την περασμένη Παρασκευή από κεραυνό ενώ πραγματοποιούσε ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.
Read More

Γ.Βαρουφάκης: "Δεν υπάρχουν τελεσίγραφα - Δεν θα υπογραφεί τρίτο Μνημόνιο"

Στη γραμμή της κυβέρνησης ότι δεν υπάρχει τελεσίγραφο εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης λίγες ώρες μετά την πενταμερή του Βερολίνου.
Read More

Παιδομάζωμα από το ΙSIS - Εκπαιδεύουν 500 παιδιά oι τζιχαντιστές για τρομοκρατικές επιθέσεις

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προέβησαν εκπρόσωποι των αρχών του Ιράκ, δηλώνοντας ότι οι άνδρες του Ισλαμικού Κράτους έχουν απαγάγει πάνω από 500 παιδιά, σε διάφορες περιοχές της χώρας, και τα «εκπαιδεύουν» για να γίνουν τζιχαντιστές.
Read More

Έσκαψε τον λάκκο του και αυτοκτόνησε


Ένας 52χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος την περιοχή της Σητείας. Πληροφορίες του Flashnews.gr θέλουν τον 52χρονο να φεύγει το πρωί από το σπίτι του, στην κάτω Ζάκρο, όπως συνήθιζε να κάνει κάθε πρωί, και αφού έσκαψε έναν λάκκο σε λιόφυτο που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από την οικία του, αυτοπυροβολήθηκε με την κυνηγετική του καραμπίνα.
Read More

Αγ.Παΐσιου : Όσο προχωράει κανείς, τόσο περισσότερο βλέπει τις ελλείψεις του...

Γέροντα, όπως βλέπω τον εαυτό μου, κάθε μέρα γίνομαι χειρότερη, τί θα γίνη;
–Κοίταξε, ευλογημένη, υπάρχουν τρία στάδια.
Read More

Η μεσογειακή διατροφή μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο της μήτρας

Οι γυναίκες που ακολουθούν πιστά την μεσογειακού τύπου διατροφή, εμφανίζουν σημαντικά μειωμένο κίνδυνο για εμφάνιση καρκίνου της μήτρας.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη δρα Κριστίνα Μποσέτι του Ινστιτούτου Φαρμακευτικών Ερευνών ‘Μάριο Νέγκρι' του Μιλάνου, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο βρετανικό περιοδικό για θέματα καρκίνου "British Journal of Cancer" ανέλυσαν στοιχεία για τη διατροφή άνω των 5.000 γυναικών. Στη συνέχεια συσχέτισαν τη διατροφή με την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του ενδομήτριου.
Read More

Κρήτη: Η 8χρονη Μαρία από τα «αζήτητα» του ΠΑΓΝΗ βρήκε την οικογενειακή θαλπωρή

Οι λέξεις αγάπη, συμπόνια, ανθρωπιά, αλληλεγγύη, βρίσκουν το αληθινό νόημά τους στην πράξη και την απόφαση μιας οικογένειας από το Ηράκλειο με 3 παιδιά να γίνει ανάδοχος και να βάλει στο σπίτι της και στην καρδιά της ένα μικρό κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες.
Read More

Με ρεσάλτο βατραχανθρώπων της ΜΥΑ και πλαστικές σφαίρες έληξε η ομηρία γυναίκας

Με ρεσάλτο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λμενικού Σώματος, οι άνδρες οποίας έκαναν χρήση πλαστικών σφαιρών έληξε η ομηρία γυναίκας από έναν άνδρα στο πλοίο Κρήτη ΙΙ.
Read More

Δράμα: Θανατηφόρο τροχαίο με Ι.Χ

Τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα έχασε το απόγευμα της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος μια 23χρονη στη Δράμα
Το μοιραίο συνέβη το απόγευμα στην επαρχιακή οδό Αγίας Παρασκευής- Νεροφράκτη Δράμας όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονη και επέβαιναν μέσα σε αυτό άλλες τρεις γυναίκες, ηλικίας 48, 23 και 21 ετών, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 23χρονης και τον ελαφρύ τραυματισμό της οδηγού και των υπολοίπων επιβατών.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: