Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

To Virus.com.gr απέκτησε νέο “πρόσωπο”!

 

 

To Virus.com.gr απέκτησε νέο “πρόσωπο”

To Virus.com.gr αναβαθμίστηκε! Με νέο σχεδιασμό και ενισχυμένη ομάδα, αλλά με την ίδια δυναμικότητα και διεισδυτικότητα στα φλέγοντα θέματα του χώρου της Υγείας θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο της επικαιρότητας. Με το πιο δυνατό Editorial, την αρτιότερη και εγκυρότερη πληροφόρηση για τις πολιτικές αποφάσεις, διεισδυτική ματιά […]
 

 

OTC’S & Cosmetics Conference 2015

Ακαδημαϊκοί, οικονομολόγοι, δημοσιογράφοι, στελέχη της αγοράς φαρμάκου, εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και βεβαίως εκπρόσωποι της Πολιτείας, δίνουν το παρόν στο OTCs & Cosmetics Conference, αναζητώντας τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που υπάρχουν στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και στην ελληνική οικονομία γενικότερα, από την ανάπτυξη της αυτοφροντίδας. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου […]
 

 

Επιστολή – απάντηση για το Κέντρο Δεδομένων της ΕΔΕΤ

Επιστολή του Προέδρου της ΕΔΕΤ, Παναγιώτη Τσανάκα σχετικά με το Editorial της Παρασκευής 29 Μαΐου σχετικά με τη διασύνδεση νοσοκομείων με το δίκτυο τηε ΕΔΕΤ και τη δημιουργία Κέντρου Δεδομένων στην Κρήτη (διαβάστε εδώ). 
 

 

Αυτοκτονικός ιδεασμός τα αίτια διακοπής της συνεργασίας μεταξύ AstraZeneca και Amgen

Αυτοκτονικός ιδεασμός υπήρξε το βασικό σημείο «διαμάχης» που οδήγησε στη λήξη συνεργασίας μεταξύ της AstraZeneca με την Amgen, καθώς όπως ανακοίνωσε η δεύτερη, παρατηρήθηκαν συμπτώματα σε ασθενείς που λάμβαναν το υπό ανάπτυξη πειραματικό φάρμακο brodalumab για την θεραπεία της ψωρίασης.
 

 

Αποτυγχάνει πειραματική θεραπεία κατά της ηπατίτιδας Β των GlobeImmune – Gilead

Αποτυγχάνει πειραματικό φάρμακο της GlobeImmune Inc κατά της ηπατίτιδας Β να μειώσει τις λοιμώξεις σε ασθενείς, μετά από θεραπεία 24 εβδομάδων όπως αποδεικνύει μελέτη μεσαίου σταδίου.
 

 

Νέα ελληνική αντικαπνιστική …«πατέντα»

 «Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο» φαίνεται πως επιδιώκει να έχει το Υπουργείο Υγείας και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, στοχεύοντας σε μια «πρωτότυπη» απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, που παραβαίνει, όμως εθνικούς και κοινοτικούς νόμους...
 

 

“Πυρ και μανία” οι γιατροί στα Κέντρα Υγείας – Πότε πληρώνονται οι εφημερίες

Με την… κάρτα του ATM «στο χέρι» έμειναν οι γιατροί των Κέντρων Υγείας, που συνειδητοποίησαν απογοητευμένοι ότι τα χρήματα για τις εφημερίες του α΄ τριμήνου 2015, δεν μπήκαν στους λογαριασμούς τους.
 

 

Ινδικά φάρμακα αγνώστων λοιπών στοιχείων σε διαδικτυακό “φαρμακείο”

Τον ιστότοπο εντόπισε η Νομική Υπηρεσία του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, η οποία καλεί τον ΕΟΦ και όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία του Δημόσιου συμφέροντος.
 

 

ΕΟΦ: Διευρύνει την υποχρέωση για την επικόλληση ταινίας γνησιότητας

Υποχρεωτική θα είναι στο εξής η επικόλληση ταινίας γνησιότητας στα φαρμακευτικά προϊόντα φυτικής προέλευσης και στα φαρμακευτικά προϊόντα για οδοντιατρική χρήση.
 

 

Novartis: Ημέρα Εθελοντικής Κοινωνικής Προσφοράς 2015

Στα παιδιά ήταν αφιερωμένη η φετινή «Ημέρα Εθελοντικής Κοινωνικής Προσφοράς», των ανθρώπων του Ομίλου Novartis.

Δεν υπάρχουν σχόλια: