Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                     


---

Επεκτείνεται το σύμφωνο συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια

Το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης θα ισχύει πλέον και για τα ομόφυλα ζευγάρια σύμφωνα με νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, ενώ παράλληλα βελτιώνεται το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης ετερόφυλων ζευγαριών.
Read More

Τούρκος προσπάθησε να κάψει εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας άνδρας πέταξε την Τρίτη μια βόμβα μολότοφ στην ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην Κωνσταντινούπολη επιχειρώντας να πυρπολήσει το ναό.
Read More

Ηχηρό το μήνυμα Παυλόπουλου για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Ηχηρό μήνυμα για τις γερμανικές αποζημιώσεις έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος από το Δίστομο, όπου παρέστη το πρωί στο Μνημόσυνο των Σφαγιασθέντων Διστομιτών.
Read More

Διπλωματικό θρίλερ-Στον «αέρα» η τριμερής συνάντηση

Στην κορύφωσή του βρίσκεται το θρίλερ γύρω από την Ελλάδα, με επίκεντρο την κομβικής σημασίας συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ σήμερα στις Βρυξέλλες.
Read More

Ανάκληση κατεψυγμένων κοτόπουλων Ολλανδίας λόγω σαλμονέλας

Σαλμονέλα ανιχνεύθηκε σε μπούτι κοτόπουλου Ολλανδίας, με αποτέλεσμα ο ΕΦΕΤ να ζητήσει την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας.
Read More

Τουρκία: Ετοιμάζει στρατιωτική βάση στο Κατάρ

Στρατιωτική βάση στο Κατάρ θα δημιουργήσει η Τουρκία, όπου θα στεγάσει ένα μέρος της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας και ειδικές δυνάμεις.
Read More

Η Eurovision του Λάκη Λαζόπουλου!(Βίντεο)

Ο Λάκης Λαζόπουλος στο τελευταίο Αλ Τσαντίρι της χρονιάς παρουσίσε τη δική του εκδοχή της Eurovision.
«Εγώ την Eurovision την είδα αλλιώς. Άλλα τραγουδούσαν, άλλα έβλεπα, άλλα άκουγα. Έτσι την είδα εγώ...», είπε.
Read More

Ένοπλη ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο στο Κερατσίνι

Αναστάτωση επικράτησε στο Κερατσίνι το μεσημέρι της Τετάρτης (10/06) λόγω ένοπλης ληστείας σε ενεχυροδανειστήριο της περιοχής.
Read More

Επίθεση σε δημοσιογράφο: Αντί για δήλωση, της έσβησε το τσιγάρο στο πρόσωπο


Η Alex Bernhardt, από το Nine Network, κάλυπτε τη δίκη για τη δολοφονία του 26χρονου Freeman Brookes σε ένα βενζινάδικο, όταν θεώρησε καλή ιδέα να ζητήσει δηλώσεις από μια φίλη της κατηγορούμενης Stevee Lee Kennedy (πρώην κοπέλα του Brookes), έξω από το δικαστήριο του Caboolture.
Read More

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δολοφονία ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη -Απαγγέλθηκαν κατηγορίες από τον εισαγγελέα

Νέα τροπή παίρνει πλέον η υπόθεση θανάτου του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Βαγγέλη Γιακουμάκη, που βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Μάρτιο κοντά στη σχολή του στα Ιωάννινα.
Read More

Το Ισλαμικό Κράτος απήγαγε 88 χριστιανούς στη Λιβύη

Επιβεβαιώνεται η είδηση ότι το Ισλαμικό Κράτος απήγαγε 88 χριστιανούς στη Λιβύη και υπάρχουν φόβοι ότι οι άνθρωποι αυτοί θα αποκεφαλιστούν από τους τζιχαντιστές.
Read More

Αντιεξουσιαστές ετοιμάζουν τα ρόπαλα στα Εξάρχεια για τον Μηλιό

Το παρακράτος και οι συμμορίες των Εξαρχείων συνεχίζουν να προκαλούν, απειλώντας αυτή τη φορά τον Γιάννη Μηλιό να μην πατήσει το πόδι του στα Εξάρχεια.
Read More

Υποδοχή Ρέντσι για τον Πούτιν σε διεθνή έκθεση στο Μιλάνο

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν στην Διεθνή Έκθεση του Μιλάνου Expo 2015.
O Ρώσος πρόεδρος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ιταλία και στο Βατικανό. Αργότερα, θα γίνει δεκτός από τον πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό, σε ιδιωτική ακρόαση, ενώ στη συνέχεια θα συναντήσει τον πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλα.
Read More

Έτοιμος να απαντήσει στους δανειστές από την Αγία Πετρούπολη με συμφωνίες για αγωγό και BRICS ο Α.Τσίπρας

Έτοιμος να δώσει πληρωμένη απάντηση στους δανειστές από τη Ρωσία φέρεται να είναι ο Αλέξης Τσίπρας σε περίπτωση που μέχρι τότε δεν υπάρξει «λευκός καπνός» για την επίτευξη συμφωνίας. Τέλος της επόμενης εβδομάδας ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Αγία Πετρούπολη για το διεθνές οικονομικό φόρουμ και εκεί θεωρείται αρκετά πιθανή η υπογραφή συμφωνίας με το Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, για τον αγωγό φυσικού αερίου Greek Stream με ρωσική χρηματοδότηση ή και η υπογραφή συμφωνίας για την είσοδο της Ελλάδας στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS.
Read More

Ποινική δίωξη για πειραγμένο ρολόι της ΔΕΗ στο MEGA!

Ποινική δίωξη για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος κατ΄εξακολούθηση άσκησε η αρμόδια Εισαγγελία, μετά από τη διαπίστωση ότι είχε παραβιαστεί η παροχή της Τηλέτυπος MEGA AE, και «έγραφε» μικρότερη κατανάλωση.
Τα σχετικά στοιχεία έδωσε, μέσω εγγράφου στη Βουλή, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκος Παρασκευόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που είχαν καταθέσει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Ραχήλ Μακρή.
Read More

Συνελήφθη αστυνομικός για συμμετοχή σε συμμορία «μπράβων»

Σε εξέλιξη βρίσκεται σήμερα Τετάρτη (10/06) μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας για την εξάρθρωση δύο συμμοριών «μπράβων» που πωλούσαν προστασία σε ιδιοκτήτες καταστημάτων σε Αττική, Βόλο, Κόρινθο και Πάτρα.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί εννέα άτομα στο Βόλο, ανάμεσα τους και ανθυπαστυνόμος που υπηρετούσε στην Τροχαία και όπως φαίνεται είχε περιφερειακό ρόλο στη συμμορία καθώς και επτά στην Αθήνα.
Read More

Spiegel: "Ένα τρισ.ευρώ θα στοιχίσει στη Γερμανία μία αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη"

Ένα τρισ.ευρώ τουλάχιστον θα στοιχίσει στη Γερμανία η έξοδος της Ελλάδος από την ευρωζώνη αναφέρει σήμερα το γερμανικό Spiegel, διαλύοντας έτσι τα "όνειρα" (ξένων και ντόπιων) που πιστεύουν ότι η Ελλάδα είναι αμελητέα ποσότητα. Αυτό αναφέρει με άρθρο του στο γερμανικό περιοδικό ο αρθρογράφος Βόλφγκανγκ Μινχάου.
Read More

Αυτό είναι το ΦΥΤΟ που μπόρεσε να σκοτώσει καρκινικά κύτταρα σε 16 ώρες και μας το κρύβουν

Η μελέτη των επιστημόνων δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Life Sciences, και είναι άκρως ενθαρρυντική για τη μάχη και την καταπολέμηση του καρκίνου. 
Read More

Θεέ μου συγχώρεσε με όταν κλαίγομαι!

Σήμερα σε ένα λεωφορείο, είδα μία όμορφη κοπέλα με χρυσαφένια μαλλιά. Τη ζήλεψα…Φαινόταν τόσο χαρούμενη… Καί ευχήθηκα να ήμουν και εγώ τόσο όμορφος.
Read More

Σήμερα η κηδεία της 7χρονης Χρύσας.

Το κατώφλι του Ειααγγελέα Θεσσαλονίκης αναμένεται να περάσει σήμερα ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι στραγγάλισε την κόρη του ενώ σήμερα στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης θα γίνει η κηδεία της 7χρονης Χρύσας.
Η φρικιαστική υπόθεση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Διαδραματίστηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης στο διαμέρισμα της οδού Νεμέας, όπου ζούσε ο κατηγορούμενος ως παιδοκτόνος, μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Την ώρα του εγκλήματος απουσίαζαν η μητέρα και η μικρότερη κόρη του ζεύγους.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: