Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                      


---

FT: 1% πλεόνασμα ζητούν φέτος οι δανειστές - Χωρίς αναφορά στο χρέος η συμφωνία

Πολύ χαμηλότερους στόχους για το πρωτογενές πλεόνασμα μέχρι το 2018 περιλαμβάνει η πρόταση που έχουν καταθέσει οι δανειστές στην Ελλάδα σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ανταποκριτής των Financial Times στις Βρυξέλλες Πίτερ Σπίγκελ.
Read More

Εξιχνιάστηκε η απαγωγή και η δολοφονία 33χρονου

Εξιχνιάστηκε, μετά από πολύμηνη συστηματική και μεθοδική έρευνα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση αρπαγής και ανθρωποκτονίας 33χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Μπαγκλαντές, που διαπράχθηκε στις 16-9-2010 στην Αθήνα.
Read More

"Παγκόσμια απειλή το Ισλαμικό Κράτος"

Ο στρατηγός εν αποστρατεία Τζον Αλεν, απεσταλμένος του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα που έχει αναλάβει την οικοδόμηση του διεθνούς συνασπισμού εναντίον της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ανακοίνωσε σήμερα ότι η ανάπτυξη της εξτρεμιστικής οργάνωσης έχει παγκόσμιες επιπτώσεις και εάν οι μαχητές της παραμείνουν ανεξέλεγκτοι μπορεί να "σπείρουν τον όλεθρο στην πρόοδο της ανθρωπότητας".
Read More

Σχοινάς: Μην περιμένετε απόψε συμφωνία με την Ελλάδα

Τις προσδοκίες από την αποψινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζαν Κλόντ Γιούνκερ προσπάθησε να μειώσει ο Μαργαρίτης Σχοινάς, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά η συνάντηση στις Βρυξέλλες αναμένεται να είναι ουσιώδης αλλά μη καταληκτική.
Read More

Σύλληψη στη Δράμα για αρχαιοκαπηλία και κατοχή όπλων

Για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς, συνελλήφθη στην Πετρούσσα Δράμας ένας 55χρονος.
Η σύλληψη έγινε το πρωί της Τρίτης (02/06) από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δράμας, μετά από πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει για την περίπτωση του 55χρονου.
Read More

Μέσα η Βίκυ Σταμάτη, έξω ο Γιώργος Σαχπατζίδης

της Σοφίας Σπίγγου
Αρνητική ήταν η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής της Βίκυς Σταμάτη.
Read More

Φρένο στη χορήγηση άδειας με βραχιολάκι στον Ρωμανό

«Φρένο» μπαίνει, λόγω της μη ισχύος ακόμη του σχετικού νόμου, στη χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας με βραχιολάκι στον Νίκο Ρωμανό για την παρακολούθηση των μαθημάτων στο ΤΕΙ Αθήνας που έχει εισαχθεί.
Ο νόμος που ψηφίστηκε τον Δεκέμβριο του 2014 μετά την πολυήμερη απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού παραμένει στην πράξη ανεφάρμοστος.
Read More

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πήρε θέση δημόσια για την απουσία του από την σημερινή εκπομπή(ΦΩΤΟ)

Η κόντρα Ουγγαρέζου–Σεφερλή δεν λέει να σταματήσει. Η σημερινή εκπομπή ξεκίνησε χωρίς να εμφανιστεί ο παρουσιαστής μπροστά από τις κάμερες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com βρίσκεται κανονικά στο γνωστό του πόστο, στο πλατό της εκπομπής, απλά δεν έχει εμφανιστεί στο κοινό.
Read More

Μολότοφ σε τυπογραφείο στη Θεσσαλονίκη

Επίθεση με μολότοφ δέχτηκε ένα τυπογραφείο στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι δράστες, αφού έσπασαν τη τζαμαρία του καταστήματος (τυπογραφείο), ιδιοκτησίας 61χρονου ημεδαπού, έριξαν στο εσωτερικό του δύο αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς.
Read More

Τσοχατζόπουλος σε Ζήγρα: Είσαι άρρωστος !

Παρόν στο δικαστήριο ήταν και σήμερα η Βίκυ Σταμάτη όπου σύμφωνα με την πρόεδρο θα αποφασίσει για το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής που υπέβαλλε ο Γ. Σαχπατζίδης, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε 13 χρόνια κάθειρξη.
Read More

Ολυμπιακός: Επίθεση σε ΣΚΑΪ και Αλαφούζο

Δριμύ κατηγορώ στα Μέσα του ομίλου ΣΚΑΪ και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Οι «ερυθρόλευκοι» με ανακοίνωσή τους, καταφέρονται εναντίον του ομίλου του μεγαλομετόχου των «πράσινων» και της εκπομπής «Δίκη της Δευτέρας» για την παραβίαση θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων με στόχο να πλήξουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να αμφισβητηθούν οι αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας.
Read More

Στα Τρίκαλα ιερέας ζητά από τους gay να μετανοήσουν

Ο πατέρας Αθανάσιος Τύμπας, από τους πλέον μορφωμένους κληρικούς της Μητρόπολης Τρίκκης & Σταγών ζητά από τους ομοφυλόφιλους να μετανοήσουν.
Σε νέο του άρθρο, αναφέρει ότι «μπορεί να τους αγαπάμε αυτούς τους ανθρώπους, όχι όμως και το πάθος τους» και ζητά τη μετάνοιά τους «ενώπιον Θεού».
Read More

Λάρισα: Το δικαστήριο καταδίκασε τον παιδόφιλο

Την ίδια ποινή με το πρωτόδικο δικαστήριο επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, σε 56χρονο για κατοχή και αγορά υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε κάθειρξη 15 ετών και χρηματική ποινή 75.000 ευρώ, χωρίς ελαφρυντικά.
Read More

Τσίπρας: Είμαι βέβαιος ότι η πολιτική ηγεσία της ΕΕ θα προσχωρήσει στον ρεαλισμό

Την πεποίθηση ότι η πολιτική ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα προσχωρήσει στον ρεαλισμό εξέφρασε σήμερα, Τετάρτη (03/06/2015) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναχωρώντας από το Μέγαρο Μαξίμου για το ταξίδι του στις Βρυξέλλες, όπου το βράδυ θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Read More

"Εγώ όμως σας λέγω, αγαπάτε τους εχθρούς σας"

Άγιος Μάξιμος
Μην καταφρονήσεις την εντολή της αγάπης, γιατί μ' αυτή θα γίνεις παιδί του Θεού, ενώ παρα­βαίνοντάς την θα γίνεις παιδί της γέεννας.
Read More

Μετά από αυτήν την έρευνα δεν θα θέλετε να ξαναβουρτσίσετε τα δόντια σας - SOS

Φαίνεται πως η επιστημονική κοινότητα έχει βαλθεί να αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα μετά από την έρευνα που αποδεικνύει ότι κάνουμε λάθος σε μια πολύ βασική μας ανάγκη, "Ή στραβός είν' ο γιαλός ή στραβά αφοδεύουμε", ήρθε η ώρα να τιναχτεί στον αέρα ακόμη μια βασική ανάγκη, το βούρτσισμα των δοντιών.
Read More

Γυναίκα - αράχνη: Τους έπεισε να σκοτώσουν τον πρώην της με αντάλλαγμα


Η Robyn Jane Lindholm είναι η γυναίκα που κατηγορείται ότι έπεισε τον εραστή της να σκοτώσει τον πρώην της, χρησιμοποιώντας την ερωτική επαφή ως κίνητρο.
Όπως αποκαλύπτεται στο δικαστήριο, όπου εκδικάζεται η δολοφονία του Wayne Amey πρώην εραστή της Robyn, η τελευταία έχει τη δυνατότητα να σέρνει κυριολεκτικά τους εραστές της στο να κάνουν ότι επιθυμεί. 
Read More

Πως θα γίνονται οι μεταθέσεις των στρατιωτών στις ένοπλες δυνάμεις

H μετάθεση των στρατιωτών θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικών μητρώων, στα οποία θα καταχωρίζονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά και οι βεβαιώσεις, που θα καθορίζουν το ύψος της μοριοδότησης.
Για την απλούστευση των διαδικασιών και την άμεση εφαρμογή του ευνοϊκού μέτρου σε όσους το δικαιούνται, το αρμόδιο υπουργείο έχει καταλήξει στο βασικό κριτήριο που θα προσδίδει και τη μεγαλύτερη μοριοδότηση. 
Read More

Σοκ στο Μοναστηράκι: Άνδρας έπεσε στις γραμμές του Μετρό

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης (03/06/2015) στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι όταν ένας άνδρας, περίπου 50 ετών, έπεσε στις γραμμές.
Read More

Προκλητικό άρθρο των FT: «Μικρό και ενοχλητικό κράτος η Ελλάδα»

Ακόμη κι όταν πρόκειται για ένα «μικρό και ενοχλητικό κράτος όπως η Ελλάδα», μια έξοδος από το ευρώ δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα εξέλιξη, γράφει σε άρθρο του στους Financial Times ο Martin Wolf, επισημαίνοντας ωστόσο ότι όλες οι πλευρές έχουν κάνει μνημειώδη λάθη στο ελληνικό ζήτημα και είναι ανάγκη να υπάρξει συμφωνία άμεσα, αφού η αποτυχία θα είναι ακόμη ένα μεγάλο λάθος, αλλά η λύση δεν θα έρθει χωρίς συμβιβασμούς.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: