Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



---

Σκόπια: Ομιχλώδης η συμφωνία κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για εκλογές

Οι πιέσεις της αντιπολίτευσης στην πΓΔΜ- μιας αντιπολίτευσης που ιδεολογικά πρόσκεινται στο κύριο κόμμα της Αντιπολίτευσης, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα- SDSM-, επισημάνθηκαν σε ομιλία του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γιόχανες Χαν, στο Ατλαντικό Συμβούλιο στην Ουάσιγκτον, όπου αναφέρεται, ουσιαστικά, το τέλος των διαπραγματεύσεων μεταξύ των πολιτικών κομμάτων στην πΓΔΜ.
Read More

Eάλω το... ακατάσχετο του ελληνικού δημοσίου

Μια πρωτοφανής υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί.
Ιδιώτης απέσπασε εισαγγελική εντολή προκειμένου να εισπράξει από το ελληνικό δημόσιο τα 35.000 ευρώ που του οφείλει. Ξεκίνησε τη διαδικασία είσπραξης από τη ΔΟΥ Κηφισιάς.
Read More

Ο Σνόουντεν καταγγέλλει τις Βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών

Την καταγγελία ότι οι βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών επιχειρούν να αλλάξουν μυστικά το καθεστώς που διέπει τη λειτουργία τους, ώστε να νομιμοποιήσουν ακόμη πιο διεισδυτικές μεθόδους καταγραφής και ανάλυσης προσωπικών δεδομένων, διατύπωσε την Τετάρτη ο Εντουαρντ Σνόουντεν.
Read More

Επίθεση Spiegel στην Μέρκελ για την λιτότητα

Η πολιτική λιτότητας της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ για την Ελλάδα έχει αποτύχει, υποστηρίζει σε άρθρο του στο περιοδικό Der Spiegel o Γιάκομπ Όγκσταϊν, γιος του ιδρυτή του περιοδικού.
Read More

Άνδρας καλεί την Άμεση Δράση γιατί φοβάται τη γάτα του

Η τηλεφωνήτρια στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης στο Κονέκτικατ έμεινε άναυδη όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από έναν άνδρα, ο οποίος της είπε ότι δε μπορεί να μπει στο σπίτι του.
Ρώτησε, ως όφειλε γιατί και η απάντηση που πήρε ήταν "γιατί φοβάμαι τη γάτα μου". Ο άνδρας της εξήγησε ότι είναι έξω από το σπίτι του πάνω από 3 ώρες και η γάτα του δεν αφήνει ούτε αυτόν ούτε τη γυναίκα του να μπουν μέσα.
Read More

Τι αλλάζει στις αναπηρικές συντάξεις

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε σήμερα από τον αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρη Στρατούλη, το σχέδιο νόμου
«Μέτρα για την ανακούφιση των ΑμεΑ, την απλοποίηση της λειτουργίας των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (Κ.Ε.Π.Α.), την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και συναφή ασφαλιστικά ζητήματα».
Read More

Εσείς υπογράψατε το ξεπούλημα της χώρας, εγώ να απολογηθώ;

"Δεν έχω τίποτα να πω σε μηχανισμούς που στηρίζουν τις δυνάμεις κατοχής και τους ντόπιους δοσίλογους. Εσείς και αυτοί που υπηρετείτε πρέπει να απολογηθείτε απέναντι στο λαό και την ιστορία".
Τα λόγια αυτά ανήκουν στο Χριστόδουλο Ξηρό ο οποίος αντί να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή τρομοκρατίας για την απόδραση του από τις φυλακές και την υπόθεση Γοργοπόταμος επέλεξε να κάνει μια "πολιτική δήλωση" με την οποία στρέφει τα πυρά του σε δικαστές, πολιτικούς και μεγαλοδημοσιογράφους.
Read More

Ο ιταλικός Τύπος για τις εξελίξεις στην Ελλάδα

Στην πορεία των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους θεσμούς αναφέρεται και σήμερα με ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις του ο ιταλικός Tύπος.
«Μας πνίγουν, σήμερα δεν πληρώνουμε το ΔΝΤ» τιτλοφορεί άρθρο της η εφημερίδα La Repubblica. «Τώρα που οι δανειστές άνοιξαν τα χαρτιά τους στο τραπέζι, οι αποστάσεις, αντί να μειωθούν, δείχνουν ξαφνικά να έχουν αυξηθεί», γράφει ο απεσταλμένος Έτορε Λιβίνι.
Read More

Χαμός στο facebook με τον φαρμακοποιό που μπουγελώνει σκύλο - Τον κατηγορούν πως το νερό είχε μέσα και χλωρίνη (ΒINTEO)

Ο φαρμακοποιός μπουγέλωσε τον σκύλο την ώρα που κοιμόταν - Το ίδιο όπως θα δείτε έκανε και η γυναίκα του - Διαβάστε τι απαντά ο ίδιος και τον σάλο που έχει προκληθεί...
Read More

Ο Στρατούλης ξαναδίνει συντάξεις σε 30.000 ομογενείς υπερήλικες

Την επαναφορά των συντάξεων σε 30.000 υπερήλικες Έλληνες και ομογενείς συνταξιούχους του ΟΓΑ, η οποία είχε περικοπεί από την 1η Ιανουαρίου 2013 όταν και αυστηροποιήθηκαν τα κρίτηρια χορήγησής τους εξετάζει το υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης.
Το κόστος από την αποκατάσταση των συντάξεων αυτών θα ανέλθει σε 10,8 εκατομμύρια ευρώ καθώς η κατώτατη σύνταξη στο ταμείο ανέρχεται σε 300 ευρώ.
Read More

"Οι Γερμανοί αποκεφάλισαν τον 10 μηνών αδελφό μου στην κούνια" - Συγκλονιστική μαρτυρία

Οι γερμανικές θηριωδίες στο Δίστομο και σε τόσες άλλες μαρτυρικές περιοχές της Ελλάδας προκαλούν...ανατριχίλα.
Σήμερα, μέλη του Εθνικού Συμβουλίου διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων έκαναν πορεία από το Σύνταγμα προς τη Γερμανική πρεσβεία. Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός άνδρα που είδε τους Ναζί να αποκεφαλίζουν τον 10 μηνών αδελφό του μέσα στην κούνια.
Read More

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί Αλβανία ,Σκόπια ,Κόσοβο με "μαύρες μέρες που έρχονται"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το "Al Hayat Media Center", η "πτέρυγα" των μέσων ενημέρωσης του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), μετέδωσε ντοκιμαντέρ για τα Βαλκάνια, που περιέχει απειλές κατά της Αλβανίας, του Κοσόβου και της ΠΓΔΜ.
Read More

Στήριξη από Β.Πούτιν προς Α.Τσίπρα: "Ό,τι χρειαστείτε η Ρωσία θα είναι δίπλα σας - Τα λεφτά είναι στη διάθεσή σας"

Τηλεφωνική συνομιλία είχε πριν λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, στην οποία τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τις μέχρι στιγμής διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους δανειστές και το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η συζήτηση υπ'ευθύνη των δανειστών, οι οποίοι αρνούνται - όπως λέχθηκε χαρακτηριστικά - να φανούν ρεαλιστές και να κατανοήσουν την ιδιαιτερότητα της ελληνικής περίπτωσης.
Read More

Το βίντεο που εξόργισε το Facebook: Πέταξε το μωρό από το μπαλκόνι!

«Αγάπη μου θα πιάσεις το μωρό; - Μισό λεπτό να στο πετάξω από το... μπαλκόνι!».
Αυτός θα μπορούσε να είναι ο διάλογος ανάμεσα στο πραγματικά απαράδεκτο ζευγάρι που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού του, πετώντας το από αρκετά μέτρα ύψος.
Read More

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Πούτιν

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν θα έχει το μεσημέρι της Παρασκευής (05/06/2015) ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Read More

Δεκάξι χρονών, ζει στην χώρα μας ένα μήνα και δέκα μέρες ακριβώς‏

Διονύσης Αλ Βολιμιάτης

Δεκάξι χρονών, ζει στην χώρα μας ένα μήνα και δέκα μέρες ακριβώς.
Read More

Σουλτς: «Οι Έλληνες, όπως ο κύριος Βαρουφάκης, μου σπάνε τα νεύρα»

Η ελληνική κυβέρνηση με εκνευρίζει δήλωσε χθες το βράδυ σε τηλεοπτικό σόου ο προέδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς. «Οι Έλληνες, όπως ο κύριος Βαρουφάκης, μου σπάνε τα νεύρα», υποστήριξε ο Μάρτιν Σουλτς στη συνέντευξή του στη γερμανική τηλεόραση και πρόσθεσε: «Οι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις απέτυχαν. Εμείς έχουμε κάνει αρκετές κινήσεις, τώρα, η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να αναλάβει τις ευθύνες της».
Read More

Το ομολογούν! Δεν έχουν ιδέα τι θα γίνει εάν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ

Τις συνέπειες που θα έχει ένα ενδεχόμενο Grexit στην Ευρωζώνη αναλύει σε άρθρο του το Associated Press με τίτλο «η Ελλάδα θα υποφέρει αν φύγει από την Ευρωζώνη. Ωστόσο, τί θα γίνει με την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση;».
Read More

Oι προσευχές των λουόμενων μουσάτων εισακούστηκαν - Το σκουφάκι για γένια έφτασε(ΦΩΤΟ)

Νομίζαμε πως είναι φάρσα, αλλά δεν... Αν πάντως κανείς αναλογιστεί το πόσοι δεν ακουμπούν ξυραφάκι στο πρόσωπο αν και καλοκαίρι και πόσοι επιμένουν στο μούσι ακόμη και με 40 βαθμούς, το εν λόγω προϊόν ίσως και να κάνει θραύση στις χιπστεροαγορές! 
Read More

Χανιά: Ταβερνιάρης μαχαίρωσε τον σκύλο που βλέπετε έξω από το κατάστημά του

Όπως καταγγέλλει o ιδιοκτήτης του σκύλου, ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας τον μαχαίρωσε επειδή όπως ισχυρίστηκε.
σκότωσε τη γάτα του και στη συνέχεια του επιτέθηκε. Με τους αυτόπτες μάρτυρες να υποστηρίζουν ότι τον μαχαίρωσε εντελώς απρόκλητα.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: