Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                     


---

Ο Ερντογάν έχασε η Τουρκία προκαλεί ανατολικά της Κρήτης με το σκάφος EXPLORA!

Του Χρήστου Μηνάγια
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γεωγραφικής-Υδρογραφικής-Ωκεανογραφικής Διεύθυνσης των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της στις 06-06-2015, το ιταλικό πλοίο ΟGS EXPLORA θα πραγματοποιήσει εργασίες πόντισης καλωδίου, από 01-06-2015 και μέχρι νεώτερης ανακοίνωσης, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά και ανατολικά της Κρήτης που ορίζεται από τα ακόλουθα σημεία (βλ. Χάρτη 1):
Read More

Εβραίος ραββίνος ομολογεί: Εμείς σκοτώσαμε τον Κοσμά τον Αιτωλό και χαιρόμαστε γι'αυτό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για τον αρχισιωνιστή (και πιθανόν πρακτορίσκο) Ραββίνο Μορδεχάϊ Φριζή, που υβρίζει αδιαλείπτως την Ελλάδα – τη χώρα που τον γέννησε και τον μεγάλωσε και για την οποία σκοτώθηκε ο παππούς του!!! – και την Ορθοδοξία!
Read More

Ο Σαμαράς ζητούσε από τον Γιούνκερ να μη βοηθήσει την Ελλάδα

Ο Νίκος Νικολόπουλος, Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ, δήλωσε: «Ο Αντώνης Σαμαράς αντί να διαψεύσει ή να ζητήσει συγνώμη προχωρά σε υπονομευτικές δηλώσεις».
Read More

Αδιαπέραστη η νέα ρωσική "Armata"

Η πανοπλία του νέου τανκς Armata της Ρωσίας μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά όλα τα υπάρχοντα αντιαρματικά πολέμου, είπε εμπειρογνώμονας σε κράματα χάλυβα.
Read More

Βαρουφάκης: Παραγωγική η συνάντηση με τον Σόιμπλε (ΒΙΝΤΕΟ)

Για πολύ φιλική συζήτηση με τον Β. Σόιμπλε έκανε λόγο ο Γ. Βαρουφάκης μετά τη σημερινή τους συνάντηση στο Βερολίνο.
Όπως τόνισε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, δεν διαπραγματεύτηκε με τον Γερμανό ομόλογό του αλλά συζήτησε.
Read More

Αυτό το κοριτσάκι όταν πέθανε ο σκύλος του έστειλε γράμμα στον Θεό! Διαβάστε τι έλαβε ως απάντηση

Αυτό το κοριτσάκι όταν πέθανε ο σκύλος της η Άμπι, έστειλε γράμμα στο Θεό να τον προειδοποιήσει για τον ερχομό της, έτσι ώστε να την φροντίσει.
Διαβάστε τι έλαβε ως απάντηση..
Read More

«Απορριπτέα η πρόταση» για άμεση κατάργηση όλων των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων

Τα θεμελιωμένα συνταξιοδοτικά δικαιώματα, καθώς και τα ασφαλιστικά δικαιώματα των μητέρων με ανήλικα τέκνα, των ατόμων με αναπηρία, των εργαζόμενων σε βαρέα και ανθυγιεινά, αλλά και των μητέρων ΑμεΑ, θα γίνουν σεβαστά από την κυβέρνηση, επισημαίνει το υπουργείο Εργασίας με ανακοίνωσή του, απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα.
Read More

Προωθούσαν μέσω διαδικτύου παράνομο προϊόν για αδυνάτισμα

Καταγγελία γυναίκας για χρήση φωτογραφιών της, όπου απεικονιζόταν με τέλειες αναλογίες
Υπόθεση παράνομης διακίνησης και διάθεσης, μέσω διαδικτύου, μη εγκεκριμένου φαρμακευτικού σκευάσματος, εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Read More

Συγκλονίζει! Αυτή είναι η μικρή Ραφαέλα που 4 φορές έσωσε ο Κουρουμπλής (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)

Συγκλονίστηκε η κοινή γνώμη από το σπαρακτικό «ευχαριστώ» της Αντιγόνης Γάτου, μητέρα της μικρής Ραφαέλας, 1,5 ετών, στον Παναγιώτη Κουρουμπλή κατά την είσοδό του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Read More

Από 8-10/6 νέα στρατιωτικά γυμνάσια στη Ρωσία

Τριήμερες στρατιωτικές ασκήσεις για εντολές και προσωπικό στις Κεντρικές και Νότιες περιφέρειες που θα ελέγξουν την ετοιμότητα για ενέργειες κατά τη διάρκεια των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης αναμένεται να ξεκινήσουν σήμερα, σύμφωνα με το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας.
Read More

DIW: "Θα γίνει διαγραφή του ελληνικού χρέους - Η απόφαση θα είναι πολιτική"

Ότι θα υπάρξει διαγραφή του ελληνικού χρέους αλλά και ότι έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για να πληρωθεί περισσότερη από τη μισή (!) υποτιθέμενη οικονομική "βοήθεια" των 240 δισ.ευρώ που "δόθηκε" (υποχρεώθηκε να λάβει) η Ελλάδα από τους δανειστές αναφέρει σε συνέντευξή του ο επικεφαλής του γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Μελετών (DIW), Μάρτσελ Φράτσερ, εκ των σημαντικότερων οικονομολόγων στη Γερμανία και με μεγάλη επιρροή στο Βερολίνο.
Read More

Το μήνυμα του Ερντογάν για τη διαφύλαξη της σταθερότητας

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε τα τουρκικά κόμματα να ενεργήσουν με «υπευθυνότητα» για να «διαφυλάξουν» τη «σταθερότητα» στην Τουρκία την επομένη των βουλευτικών εκλογών που χαρακτηρίστηκαν από σημαντική υποχώρηση της κοινοβουλευτικής δύναμης του κυβερνώντος κόμματός του.
Read More

Χριστιανοί μπήκαν στην τουρκική Βουλή μετά από πολλά χρόνια!

Αλλαγή σελίδας και ελπίδα για τους Χριστιανούς στην Τουρκία; Ο χρόνος θα δείξει, αλλά σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑonline από τη γειτονική χώρα, η Χριστιανική μειονότητα της Τουρκίας θα εκπροσωπείται πλέον στο τουρκικό κοινοβούλιο μετά από μια μακρά απουσία, καθώς τέσσερα μέλη της κοινότητας εκλέγονται βουλευτές μετά τη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση.
Read More

Γυναίκα έπεσε στα γόνατα και με δάκρυα ευχαριστούσε τον Κουρουμπλή(BINTEO)

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου τον υποδέχθηκαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.
Read More

Ο ρόλος του άνδρα και της γυναίκας στο γάμο

Σε ένα μοναστήρι υποθέτω ότι η υγιής ανάδειξη στην ηγουμενία ακολουθεί περίπου την εξής πορεία:
Ένας μοναχός εισέρχεται με ζέση στην ισάγγελο πολιτεία, ζει με ταπείνωση και υπακοή θυσιάζοντας τον εαυτό του για την αδελφότητα και τον Χριστό, αγωνίζεται με επιμονή να καθαρθεί από τα πάθη του για χρόνια.
Read More

Βόλος: Συνελήφθη μητέρα, μετά την καταγγελία της κόρης


Απίστευτα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας συμβαίνουν δυστυχώς σε σπίτια συμπολιτών μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το βράδυ στο ΑΤ Βόλου προσήλθε 18χρονη η οποία κατήγγειλε την ίδια της τη μητέρα για ξυλοδαρμό. 
Read More

Ένα ελληνικό νησί σκέφτονται να αγοράσουν οι Μπραντζελίνα!

Ένα ελληνικό νησί σκέφτονται να αγοράσουν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, για να περνούν εκεί τις διακοπές τους με τα έξι παιδιά τους, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Washington Post.
Read More

Παίκτης του The Voice βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του

Στο υπόγειο του διαμερίσματός του βρέθηκε νεκρός ο τραγουδιστής του μουσικού ριάλιτι.
Σοκ και θλίψη στην είδηση του θανάτου, ενός από τα φαβορί του αμερικάνικου «The Voice». 
Read More

Γυναίκες της Συρίας πετάνε τα ράσα μόλις φύγουν από περιοχές τζιχαντιστών

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές του καθεστώτος που επιβάλλουν οι τζιχαντιστές στις γυναίκες στη Συρία.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: