Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ


Λοιπόν αδέλφια, μέσα στη όλη τραγική κατάσταση μας, μαθαίνουμε και για πράματα και θάματα (που έλεγαν και οι παλιοί), και από την μια γινόμαστε έξαλλοι, ενώ από την άλλη, γελάμε. Γελάμε βασικά τόσο με τα ΧΑΛΙΑ μας, όσο και με τα ΧΑΛΙΑ της «Ελληνικής Κυβέρνησης».
Μόνο που μετά το γέλιο, έρχεται η ΟΡΓΗ. Η ΟΡΓΗ, την οποία ΔΕΝ έχουν πάρει χαμπάρι οι διάφοροι πολιτικοί αστέρες της χώρας, είτε είναι κυβερνητικοί, είτε άλλοι, από εκείνους δηλαδή που ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΠΟ πιάνουν στη βουλή.
Όπως αποδεικνύεται καθημερινά, ΟΛΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ, και όπως είναι φυσικό (γι αυτούς), δεν ρίχνουν καμιά ματιά προς τα «κάτω», εκεί που υπάρχουμε όλοι εμείς.
ΑΝ έριχναν μια ματιά, θα έπαιρναν χαμπάρι πως τα πράγματα έγινα όχι απλά ΔΥΣΚΟΛΑ για αυτούς, αλλά πολύ σύντομα θα γίνουν ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ.
Μαθαίνουμε κάποια πράγματα που έρχονται με το ΝΕΟ μνημόνιο, και το πρώτο που σκεφτόμαστε εμείς τα ΘΥΜΑΤΑ, είναι να πάμε κατά βουλή μεριά, και να αρχίσουμε να δαγκάνουμε ΛΑΡΥΓΓΙΑ από ΟΛΟΥΣ αυτούς τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.
Θα μου πείτε, υπάρχει φόβος για δηλητηρίαση, γιατί άλλο το «σιτεμενο» κρέας, και άλλο το ΣΑΠΙΟ.
Κάποια λύση θα βρούμε….. Ένα είναι το σίγουρο, πως όλοι αυτοί ΔΕΝ θα τη βγάλουν καθαρή….
Διαβάζουμε πως η «κυβέρνηση» των σκισμένων μνημονίων των μεγάλων και παχιών λόγων και άλλων πολλών, όχι μόνο υπογράφει ΟΛΑ όσα πολεμούσε σαν αντιπολίτευση, αλλά υπογράφει και άλλα τόσα, περισσότερα, για να αποδείξει πως είναι πιο «ΑΞΙΑ»  από την προηγούμενη.
Διαβάζουμε, πως η εφορία (λέει), θα μπαίνει ακόμα ΚΑΙ στα σπίτια μας (έχουν να ακουστούν τουφεκιές και να βλέπουμε εφοριακούς να τρέχουν να κρυφτούν για να σωθούν…), πως θα μειωθεί το ακατάσχετο και θα βάζουν χέρι σε μισθούς και συντάξεις, διαβάζουμε πάρα πολλά, τα οποία σημαίνουν ΕΝΑ πράγμα.
Για πολλοστή φορά, εκείνος που θα φάει το παλούκι, θα είναι ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ, για πολλοστή φορά ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, για πολλοστή φορά Ελληνικά και Ξένα ΚΟΡΑΚΙΑ θα πιούν εις υγεία των ΚΟΡΟΪΔΩΝ. Αν έχετε την εντύπωση ότι όλο αυτό θα περάσει έτσι εύκολα, αν έχετε την εντύπωση γενικότερα πως θα περάσει, τότε κύριοι είστε βαθιά νυχτωμένοι ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, και το ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ. Περιμένετε, και θα δείτε.
Μάταια υπολογίζετε στον ΥΠΝΟ του κοσμάκη. Μπορεί κάποιοι να κοιμούνται, αλλά είναι ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.
Δεν το λέω εγώ αυτό, ριξτε μια ματιά γύρω σας, ανοίξτε τα αυτιά σας, και θα το διαπιστώσετε οι ίδιοι.
Το τρίτο μνημόνιο, μαζί με τα άλλα δυο, ουσιαστικά θα είναι το ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.
Ριξτε μια ματιά λοιπόν, ακούστε τι λέει ο κόσμος, ανοιξτε και τη μύτη σας μπας και μυρίσετε το ΜΠΑΡΟΥΤΙ που βρωμάει.
Έρχεται η ώρα σας και όχι η δική μας.

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: