Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Mideast Corporate




Η Mideast ξεχώρισε και πάλι για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, τον επαγγελματισμό και τη γνώση που διαθέτει στον τομέα του τουρισμού, λαμβάνοντας πολυάριθμα βραβεία από τις αρχές του έτους. Πιο συγκεκριμένα:
• Top Yield Performance Award από την Etihad Airways: Στην αρχή του έτους, η Mideast βραβεύτηκε σε αναγνώριση των πωλήσεων της κατά τη διάρκεια του έτους 2014 προς τους προορισμούς του δικτύου της αεροπορικής εταιρίας.
• Silver Tourism Award: Η Mideast ήταν η μόνη εταιρία που έλαβε αυτό το βραβείο για PCO υπηρεσίες, καθώς ξεχώρισε τόσο για την ειδίκευσή της αυτή όσο και για τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει στον εν λόγω τομέα.
• Greece’s Leading Destination Management Company από τα World Travel Awards: Πριν λίγες μόλις ημέρες, η εταιρία έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αυτό το καίριας σημασίας βραβείο. Τα World Travel Awards θεωρούνται τα Oscars της τουριστικής βιομηχανίας και ως εκ τούτου αποτελούν αδιαμφισβήτητη απόδειξη της υπεροχής της Mideast.

Η Mideast σε συνεργασία με την Tourism Today Events, οργάνωσε κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2015 δύο workshops.
Το πρώτο πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου, στην Τεχεράνη του Ιράν, όπου εκατοντάδες Ιρανοί πράκτορες συμμετείχαν προκειμένου να συναντήσουν Έλληνες ξενοδόχους καθώς και αντιπροσώπους Κυβερνητικών φορέων.
Το δεύτερο πραγματοποιήθηκε στις 19 Απριλίου, στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, όπου αντίστοιχα εκατοντάδες Σαουδάραβες πράκτορες συμμετείχαν και πραγματοποίησαν συναντήσεις με στελέχη και αντιπροσώπους ελληνικών επιχειρήσεων και προορισμών καθώς και με την Αναπλ. Υπουργό Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά.
Οι δύο εκδηλώσεις έλαβαν μεγάλη κάλυψη από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στις δύο χώρες, ενώ περισσότεροι από 100 δημοσιογράφοι ήταν παρόντες. Τα δύο workshops κρίθηκαν από όλους ως επιτυχημένα, αποτελώντας έτσι το εναρκτήριο βήμα για τη δημιουργία νέων συνεργασιών.

Όπως είναι σε όλους γνωστό, κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών η Ελλάδα βίωσε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, ειδικότερα μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος στη μέση της καλοκαιρινής σεζόν.
Παρά τα όποια προβλήματα προέκυψαν ως συνέπεια της πολιτικής και οικονομικής αστάθειας του κράτους, η Mideast ήταν μία από τις εταιρίες που κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει τη δραστηριότητά της ακέραια, χωρίς ακυρώσεις από εισερχόμενους τουρίστες ή ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά παράλληλα αύξησε και τις πωλήσεις της σε σχέση με το 2014.
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει, πέρα από κάθε αμφιβολία, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία, καθώς και την εμπιστοσύνη που έχει καλλιεργηθεί με τα χρόνια μεταξύ εκείνης και των συνεργατών της.

Η Mideast ήταν υπεύθυνη για τη γραμματειακή υποστήριξη του 4ου Αραβο-Ελληνικού Οικονομικού Forum, ενώ παράλληλα προσέφερε ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες από Ιορδανία, Παλαιστίνη, Αίγυπτο, Ιράκ, Σαουδική Αραβία, Ομάν, Λίβανο και Σουδάν.
Η εκδήλωση, η οποία συνέπεσε χρονικά με την 35η επέτειο της ίδρυσης του Αραβο-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, είχε ως χορηγούς της Ελληνικά Υπουργεία καθώς και πληθώρα οργανισμών από τις Αραβικές χώρες, με βασικό χορηγό το Ιορδανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.
Στο πρώτο σκέλος του Forum συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τόσο την Αραβική όσο και την Ελληνική πλευρά ενώ στο δεύτερο σκέλος πραγματοποιήθηκαν B2B συναντήσεις, όπου συμμετείχαν αντιπρόσωποι περισσότερων από 220 επιχειρήσεων.

Η Mideast με υπερηφάνεια παρουσιάζει τη νέα έκδοση του ήδη γνωστού εντύπου της Getaway to Greece.
Η ομάδα εμπλούτισε το βραβευμένο έντυπο με νέες πληροφορίες και φωτογραφίες, ενώ παράλληλα άλλαξε το σχεδιασμό του, δίνοντάς του έτσι μία μορφή ανάλογη μ’ εκείνη ενός φωτογραφικού άλμπουμ.
Το Getaway to Greece περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό προορισμών, από τους πιο διάσημους όπως η Αθήνα, η Μύκονος και η Σαντορίνη μέχρι κρυμμένες ομορφιές της ηπειρωτικής Ελλάδας και μικρών άγνωστων νησιών. Ο αναγνώστης μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία, τα μνημεία και τις παραδόσεις κάθε τόπου ώστε να εμπνευστεί για τα επόμενά του ταξίδια. Μπορείτε επίσης να βρείτε την online έκδοση στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η εταιρία έχει αποκτήσει έναν έντονο ρυθμό ανάπτυξης, διευρύνοντας συνεχώς το δίκτυο δραστηριοτήτων της και αυξάνοντας το προσωπικό της.
Μόνο κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, η Mideast καλωσόρισε 12 νέους επαγγελματίες στην ομάδα της, ξεπερνώντας συνολικά τα 70 άτομα. Οι καινούργιοι, που στελέχωσαν διάφορα τμήματα, επιλέχθηκαν για την εμπειρία τους, τον χαρακτήρα και το πάθος τους να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της εταιρίας με τις ιδέες τους.
Η Mideast συνεχίζει με την ίδια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία “We Care” να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες και τους συνεργάτες της ανά τον κόσμο, έχοντας ως στόχο να γίνει ο No 1 Ταξιδιωτικός Συνεργάτης στην Ελλάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: