Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Συμμετοχή Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας στο συλαλλητήριο της 4ης Νοεμβρίου στην Αθήνα

Προς:   Μ.Μ.Ε.
Αρ. Πρωτ.: 51
Δελτίο τύπου
Θέμα: Τελευταία ενημέρωση: Συμμετοχή Σωματείου Ατόμων με Ειδικές
Ανάγκες Ν. Λακωνίας στο συλαλλητήριο της 4ης Νοεμβρίου 2015 στην Αθήνα

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας τονίζει με έμφαση την αναγκαιότητα συμμετοχής των μελών του Σωματείου, καθώς και των οικογενειών τους,  στο πανελλαδικό παν-αναπηρικό συλλαλητήριο της 4ης Νοεμβρίου 2015 στις 11:00 το πρωί στην Αθήνα στην πλατεία Ομονοίας, το οποίο διοργανώνεται από την ΕΣΑμεΑ, με σκοπό τη λήψη από την Πολιτεία άμεσων μέτρων και δημοσίων πολιτικών προκειμένου να προστατεύονται τα Άτομα με Αναπηρία και οι οικογένειες τους από την κοινωνική και οικονομική κρίση.
Όσο πιο μαζική θα είναι η παρουσία μας και η φωνή μας αυτή την ημέρα, τόσο πιο ηχηρό θα είναι το μήνυμα κοινωνικής διαμαρτυρίας που καλούμαστε να στείλουμε.
Το Δ.Σ. καλεί τα μέλη του Σωματείου και τις οικογένειές τους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.
Η μετακίνηση από την πόλη της Σπάρτης θα γίνει με μισθωμένο από το σωματείο μας λεωφορείο, το οποίο θα ξεκινήσει στις 07:00 το πρωί της 4ης Νοεμβρίου 2015, εφόσον υπάρξει επαρκής συμμετοχή, η οποία έως αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα μικρή.
Εάν κριθεί αναγκαίο λόγω μεγάλης συμμετοχής, θα μισθωθεί δεύτερο λεωφορείο και το ένα λεωφορείο θα ξεκινήσει από το Γύθειο στις 05:30 το πρωί, θα περάσει από τη Σκάλα στις 06:00 και θα αναχωρήσει για Αθήνα στις 07:00. Η επιστροφή υπολογίζεται στις 18:00 στη Σπάρτη, 19:00 στη Σκάλα και στις 19:30 στο Γύθειο. 

Περισσότερες πληροφορίεςκαι κράτηση θέσεων στο κινητό του αντιπρόεδρου κ. Σταύρου Λαμπρινάκου 6972055212. Θα ακολουθήσει επόμενο δελτίο τύπου για να ενημερώσει όλα
τα μέλη για τις λεπτομέρειες.
Για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των μελών του Σωματείου, παρακαλούμε όλα τα μέλη και τις οικογένειές τους να διαβάζουν τις ανακοινώσεις που αναρτώνται στην είσοδο του γραφείου του Σωματείου στην πόλη της Σπάρτης, να αναζητούν τα δελτία τύπου στις εφημερίδες και τα λοιπά μέσα μαζικής επικοινωνίας που υποστηρίζουν διαρκώς το έργο μας με μόνιμη προτεραιότητα στις δημοσιεύσεις μας, καθώς και στο ιστολόγιο του Σωματείουamealakonias.blogspot.gr
Τέλος, παρακαλούμε όσα μέλη διαθέτουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να μας την κοινοποιήσουν ώστε να τους στέλνουμε σημαντικό πληροφοριακό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.
Μετά τιμής, Το ΔΣ του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Λακωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: