Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Τα νέα του Πολυχώρου


www.metaixmio.gr/polychoros



ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ο μικρός δράκος Καρύδας του Ίνγκο Ζίγκνερ
Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 5 ετών
Αν είσαι γενναίος και σου αρέσει η περιπέτεια, έλα να ζήσουμε μαζί μερικές από τις παράξενες περιπέτειες του δράκου Καρύδα.
Τι συνέβη στην εκδρομή του κυρίου Μπρόκολου στη χώρα των φυτών; Ποιος είναι ο Μπόμπι από τον πλανήτη Λευκαρίτη; Πώς αναγνωρίζει κανείς ένα παπιολούλουδο;
Τι είναι το γνωσόφωνο;
O ηθοποιός-εμψυχωτής Χρήστος Χριστόπουλος και η ομάδα «Δον Κιχώτες» σε περιμένουν.
Βάλε άνετα ρούχα, χοντρές κάλτσες, φόρα την καλύτερή σου διάθεση και έλα να φτάσουμε από το σχολείο του δράκου Καρύδα έως το διάστημα!
Στη σειρά με ήρωα τον Δράκο Καρύδα κυκλοφορούν τα βιβλία Ταξίδι στην Προϊστορία,Εκδρομή με το σχολείο, Ο θησαυρός της ζούγκλας, Περιπέτεια στο διάστημα.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στοpolychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).



CRIME SERIES NIGHTS
Βραδιές ροβολής αστυνομικών τηλεοπτικών σειρών
Εκτός από τα αστυνομικά μυθιστορήματα, μας αρέσουν και οι τηλεοπτικές σειρές που βασίζονται σε αυτά! Αυτό το φθινόπωρο έχουμε προγραμματίσει στον Πολυχώρο μια σειρά προβολών της σουηδικής τηλεοπτικής σειράς που έχει βασιστεί στα μυθιστορήματα του Arne Dahl με πρωταγωνιστές την επίλεκτη Ομάδα Άλφα. Κάθε βραδιά προβάλλεται ένα επεισόδιο, διάρκειας 90 λεπτών, με αγγλικούς υπότιτλους.
Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, στις 7:30 το βράδυ, θα προβληθεί το 2ο μέρος του Bad blood (Μίσος και αίμα) και με αυτό ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος προβολών για φέτος.
Είσοδος ελεύθερη. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη της Λέσχης Noir που θα δηλώσουν συμμετοχή.
Δηλώσεις συμμετοχής στο polychoros@metaixmio.gr (στο e-mail σας με τίτλο ΒΡΑΔΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ μην ξεχάσετε να γράψετε τα στοιχεία σας: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και τον τίτλο της συγκεκριμένης προβολής).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ του Γίργκεν Μπανσέρους
Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015, στις 12:30 το μεσημέρι
Διαδραστικό παιχνίδι μυστηρίου με αφορμή τις νέες περιπέτειες του ντετέκτιβ Κλουζ Το τριφύλλι της ατυχίας και Μικρά και μεγάλα ψάρια.
Για παιδιά από 5 ετών
Ο ντετέκτιβ Κλουζ μπαίνει σε νέες περιπέτειες. Αν έχεις φαντασία και καλά ακονισμένο μυαλό, έλα να τον γνωρίσεις και να τον βοηθήσεις να λύσει γρίφους και μυστήρια.
Την εκδήλωση εμψυχώνουν ο ηθοποιός Χρήστος Χριστόπουλος και η ομάδα «Δον Κιχώτες».
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στοpolychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών
Διάρκεια: 15 διδακτικές ώρες / 2 κύκλοι συναντήσεων
• Επιμέλεια – Συντονισμός: Γιάννης Κουλουκάκος, ραδιοφωνικός παραγωγός
• Διδασκαλία: Χρίστος Χαραλαμπόπουλος, Κλαούντια Μάτολα, ραδιοφωνικοί παραγωγοί
• Αντικείμενο: Προετοιμασία και πραγματοποίηση μουσικής ραδιοφωνικής εκπομπής
• Μέρα και ώρες μαθημάτων: Πέμπτη, 18:30-21:00
Αναλυτικά: Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο κύκλους. Ο κάθε κύκλος θα είναι αυτοτελής και οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν έναν ή και τους δύο κύκλους.
1ος κύκλος: Η δημοσιογραφική έρευνα και η συνέντευξη στο ραδιόφωνο με τον Χρίστο Χαραλαμπόπουλο
Πέμπτη 19, 26 Νοεμβρίου και 3 Δεκεμβρίου 2015
2ος κύκλος: Προετοιμασία και παραγωγή ραδιοφωνικής εκπομπής με την Κλαούντια Μάτολα
Πέμπτη 7, 14, και 21 Ιανουαρίου 2016
Κόστος: Για την παρακολούθηση ενός κύκλου: 50 € - Για την παρακολούθηση δύο κύκλων: 90 €
Στο τέλος κάθε κύκλου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά εκπομπές από το στούντιο του trollradio.gr.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν το βιβλίο Ο Bono μιλάει για τον Bono του Michka Assayas
Πατήστε ΕΔΩ για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο, τους διδάσκοντες, τις μέρες και τις ώρες των μαθημάτων, το κόστος των διδάκτρων, καθώς και πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής σας.
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

ΛΕΣΧΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ
Παιδικής Λογοτεχνίας για παιδιά 8-11 ετών με την εκπαιδευτικό Άλκηστη Χρονάκη
Με αφορμή τα βιβλία, οι μικροί συμμετέχοντες μοιράζονται εμπειρίες και συναισθήματα, ενώ έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν για θέματα που τους απασχολούν, χωρίς να εκτεθούν. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορούν να ανακαλύψουν πράγματα για τον εαυτό τους, τον κόσμο και τους άλλους, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν νέες φιλίες και γνωρίζουν νέα βιβλία.
Εφηβικής Λογοτεχνίας για παιδιά από 12 ετών με τη συγγραφέα Αγγελική Δαρλάση
Η ανάγνωση ενός βιβλίου είναι μια μαγική συνάντηση για κάθε αναγνώστη, ένα μυστικό ταξίδι έξω από τον χωροχρόνο που γνωρίζουμε στην καθημερινότητα. Τι θα λέγατε λοιπόν να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας από αυτές τις μαγικές μας συναντήσεις; Τι θα λέγατε αν μπορούσαμε να ανιχνεύσουμε πόσο μακρύτερα μπορεί να μας πάνε αυτά τα μαγικά ταξίδια, να διαπιστώσουμε πώς μπορεί να πολλαπλασιαστεί η δύναμή τους όταν είμαστε πολλοί αναγνώστες-ταξιδιώτες μαζί.
Αν λοιπόν είστε περίεργοι, ανήσυχοι και λάτρεις της ανάγνωσης και των παράξενων ταξιδιών δεν έρχεστε στη λέσχη ανάγνωσής μας; Θα συναντιόμαστε μία φορά κάθε μήνα. Δεν θα χρειάζεται να προσδεθείτε. Μόνο να είστε έτοιμοι για συνεχείς απογειώσεις!
Η είσοδος στις Λέσχες Ανάγνωσης είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 211 3003580 ή στο e-mail:polychoros@metaixmio.gr (σημειώνοντας τη Λέσχη στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε, καθώς και το ονοματεπώνυμο του παιδιού και του κηδεμόνα του και στοιχεία επικοινωνίας).

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: