Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΣΤΟ PRINCIPAL CLUB THEATER..


ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ
επιστρέφει επιτέλους στη Θεσσαλονίκη με το αυθεντικό
συγκρότημα του για μια μοναδική γιορτινή βραδιά!!!
+ AFTERSHOW all night 80’s/90’s party με τους εκρηκτικούς CULT BATTLES!!!
Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 . Principal Club Theater
Ο Μιχάλης Ρακιντζής επιστρέφει στο Principal Club Theater, με το αυθεντικό συγκρότημα του και δεκάδες αγαπημένες επιτυχίες να τον συνοδεύουν, για μια μοναδική συναυλία, σε μια γιορτινή βραδιά, που θα αργήσει να ξημερώσει! Ένας από τους διασημότερους συνθέτες στιχουργούς και ερμηνευτές στην Ελλάδα, με 16 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, θα μας ταξιδέψει στα καλύτερα μας χρόνια με τα αγαπημένα μας τραγούδια στην αυθεντική τους εκτέλεση.
Ο Μιχάλης, συνθέτης ερμηνευτής και στιχουργός, δεν στάθηκε ποτέ στην μεγάλη επιτυχία, ούτε εγκλωβίστηκε σε επικοινωνιακά παιχνίδια, ένας γνήσιος εραστής της τέχνης, που πάντα λειτούργησε και λειτουργεί με πυξίδα την ίδια την μουσική, με αέναη διάθεση για πειραματισμό και νέες προκλήσεις, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη μουσική σκηνή της Ελλάδας. Πιστός στο δικό του ένστικτο και τον δικό του μοναχικό δρόμο, το δρόμο αυτόν που μετά από τρεις ολόκληρες δεκαετίες, τον οδηγεί στο ένα sold out μετά το άλλο και σε ένα φανατικό κοινό που τραγουδάει τα τραγούδια του στίχο στίχο !!!
Ο Μιχάλης είναι ίσως από τους λίγους στη χώρα μας με τόσο πλούσιο μουσικό παρελθόν… Με μια διαδρομή που αγγίζει σε διάρκεια τα τριάντα χρόνια, χάραξε το δικό του ξεχωριστό δρόμο στη μουσική σκηνή της χώρας μας, αλλά και του εξωτερικού, με σημαντικές συνεργασίες τόσο με Έλληνες όσο και ξένους καλλιτέχνες. Στις 13 Ιουλίου 2012 κυκλοφόρησε παγκοσμίως ένα άκρως συλλεκτικό διπλό CD το ”Who Cares” - Ian Gillan (Deep Purple) και Tony Iommi (Black Sabbath) με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ROCK μουσικής σκηνής, στο οποίο συμμετέχει ο Μιχάλης με το “Get Away”. Στο ίδιο album συμμετέχουν : Jon Lord (Deep Purple), Jason Newsted (Metallica), Nicko Mc Brain (IronMaiden), Mikko “Linde” Lindstrom (HIM)Με τα έσοδα από τις πωλήσεις πρόκειται να χτιστεί μουσικό Σχολείο στην Αρμενία.
Ετοιμαστείτε για την απόλυτη συναυλιακή εμπειρία του φετινού χειμώνα, με οικοδεσπότες τους. .. «ΠΟΥΦ», «Μωρό μου φάλτσο», «S.A.G.A.P.O», «Κάνε μια ευχή», «Είσαι σαν κουνέλι», «Δικός σου για πάντα», «Προκαλείς»,«Get Away», «Κρύψου στην αγκαλιά μου», « Ο πληγωμένος μου εγωισμός» «Bon Voyage» και η λίστα δεν έχει τελειωμό…!!!!!! Όλοι μαζί θα χορέψουμε και θα τραγουδήσουμε τα τραγούδια που αγαπήσαμε, ερωτευτήκαμε και ονειρευτήκαμε, ακριβώς όπως τα πρωτογνωρίσαμε…
Μετά τη συναυλία ακολουθεί ένα all night 80’s/90’s party με τους εκρηκτικούς Cult Battles!!!
Info:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00                                  
Η συναυλία ξεκινάει στις 22:00
Πληροφορίες: 2310.428088
Principal Club Theater – Mylos, Thessaloniki, GR - Τel: 2310.428088
Τιμές εισιτηρίων:  Προπώληση 8€, Ταμείο 10€
Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, Ticket House, Public

Δεν υπάρχουν σχόλια: