Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Προσφορές βιβλίων: 16-29 Φεβρουαρίου


Προσφορές βιβλίων
16 έως 29 Φεβρουαρίου
Το δεύτερο Δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου (16-29/02) οι αναγνώστες των εκδόσεων ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ μπορούν να επιλέξουν σε ειδική τιμή το βιβλίο του Μαρκ Φερρό Το σοκ του Ισλάμ  ένα βιβλίο που βρίθει από ιστορικές πληροφορίες και λεπτομερείς αναλύσεις των ποικίλων κόσμων του ισλάμ. Την μελέτη του ημερολογίου των Μάγια του Ντάγκλας Ντέιβιντ Η προφητεία των Μάγια και τέλος το μυθιστόρημα του Έρρι Ντε Λούκα, ενός από τους σημαντικότερους συγγραφείς της γενιάς του Τρία άλογα
Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορά από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων στην οδό Κωλέττη 31 ή για αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων στο www.alexandria-publ.gr.
Mark Ferro

Το σοκ του Ισλάμ


από 23,32 στα 4,00€ 


Αυτό το σοκ, το σοκ του ισλαμισμού και της επιστροφής του Ισλάμ γενικότερα, είναι βέβαια κάτι που αισθάνεται η Δύση, μήπως όμως δεν είναι ταυτόχρονα κι ένα σοκ που προκαλείται σε ανταπόδοση των τραυμάτων που γνώρισε η Ανατολή; Καθώς αυτή η έρευνα προχωρούσε, ξέφυγε από μένα και αποκαλύφθηκαν οι διάφοροι δρόμοι που, εδώ και δύο αιώνες, ακολούθησαν οι κόσμοι του Ισλάμ προκειμένου να αναγεννηθούν.
αγορά
Erri De Luca

Τρία άλογα


από 11,66 στα 3,00€ 


Διαβάζω μόνο μεταχειρισμένα βιβλία. Τα ακουμπώ στην ψωμίερα, γυρνάω σελίδα με το δάχτυλο και κείνη υπακούει μένοντας ακίνητη. Έτσι μασώ και διαβάζω. Τα καινούργια βιβλία είναι υπεροπτικά, τα φύλλα δεν κάθονται ήσυχα να τα γυρίσεις, αντιστέκονται και πρέπει να τα πιέσεις για να μείνουν στη θέση τους.



 
αγορά


David Douglas

Η προφητεία των Μάγια 2012

από 26,50 στα 5,00€ 


Το γοητευτικό αυτό βιβλίο προσφέρει έναν διεξοδικό οδηγό στην κατανόηση και την αποκωδικοποίηση του ημερολογίου των Μάγια και εξετάζει τα επιστημονικά στοιχεία που δείχνουν ότι ηλιακές εκλάμψεις, αλλαγές μαγνητικού πεδίου και άλλα εν δυνάμει καταστροφικά φυσικά φαινόμενα θα μπορούσαν πράγματι να λάβουν χώρα το 2012.

 
αγορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: