Σάββατο 9 Απριλίου 2016

HELLAS MARINE ELECTRONICS

Η εταιρία μας αναγνωρίστηκε ως Εκκαθαρίστρια Αρχή Ραδιοεπικοινωνιακών Λογαριασμών Ελληνικών Πλοίων με κωδικό (AAIC) GR20. Ως Εκκαθαρίστρια εταιρία μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες , one stop shop,  για όλα τα Πιστοποιητικά Ραδιοεπικοινωνιών που ανανεώνουν ετησίως τα επαγγελματικά σκάφη.

1.    Ετήσια Πιστοποιητικό Σύμβασης Συντήρησης Ξηράς (SBM)
2.    Πιστοποιητικό Ελέγχου Συσκευής EPIRB
3.    Ετήσια Σύμβαση Ραδιοεπικοινωνιών GR20

Επωφεληθείτε από τη μοναδικά χαμηλή τιμή που προσφέρεται για το σύνολο των  προαναφερόμενων υπηρεσιών!


 McMurdo EPIRB  
Για να σας βρουν, η επιλογή είναι McMurdo

Ως αντιπρόσωποι στην Ελλάδα του πρωτοπόρου Βρετανικού οίκου McMurdo, διαθέτουμε πλήρη σειρά προϊόντων GMDSS (EPIRBs , SARTS, VHF κ.λ.), καθώς και όλα τα ανταλλακτικά και μπαταρίες για να μπορούμε να εξυπηρετούμε γρήγορα και αποτελεσματικά και με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος.

Δείτε περιγραφή του προϊόντος και χαρακτηριστικά ΕΔΩ


 KODEN βυθόμετρο CVS-126
Η KODEN αλλάζει το μέτρο σύγκρισης στην τεχνολογία των βυθομέτρων

Το ψηφιακό βυθόμετρο CVS-126 είναι το τελευταίο μοντέλο στα ‘μικρά’ βυθόμετρα της KODEN και περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες, που μέχρι τώρα είχαν μόνο τα πολύ μεγαλύτερα και ακριβότερα βυθόμετρα. Η ισχύς του είναι 600 W που το κάνει ιδανικό για ανίχνευση ψαριών στα βαθιά νερά, αλλά και στα ρηχά νερά γιατί αυτορυθμίζεται για να μην ‘μπουκώνει’ και χάνουμε τα ψάρια. Η απόδοση του είναι εντυπωσιακή και αντιστοιχεί σε συμβατικά βυθόμετρα με διπλάσια ισχύ. Αυτό γίνεται πραγματικότητα χάρις στο μοναδικό KDF™, ψηφιακό φίλτρο της KODEN, που απορρίπτει τα παράσιτα, επιτρέποντας στους στόχους (μικρά και μεγάλα ψάρια) να είναι εμφανέστερα και να ζωγραφίζει τέλεια το βυθό.

Δείτε περιγραφή του προϊόντος και χαρακτηριστικά ΕΔΩ


KODEN βυθόμετρο CVS-128
Η KODEN αλλάζει το μέτρο σύγκρισης στην τεχνολογία των βυθομέτρων
Το ψηφιακό βυθόμετρο CVS-128 έχει τη σαφέστερη και πιο λεπτομερή εικόνα του βυθού που γίνεται να έχουμε σε ένα βυθόμετρο 8.4΄΄. Η μοναδική ψηφιακή τεχνολογία της KODEN κάνει τη διάκριση μεταξύ των μεμονωμένων ψαριών, των κοπαδιών και του πυθμένα της θάλασσας, να γίνεται πολύ πιο εύκολη και κατανοητή. Με ισχύ 1000Watt και τη μοναδική δυνατότητα να επιλέγουμε το βάθος, τη διάμετρο αλλά και τη περιφέρεια του βυθού που ανιχνεύουμε με το βυθόμετρο, τη συγκεκριμένη στιγμή και στο συγκεκριμένο βάθος που ψαρεύουμε. 
Δείτε περιγραφή του προϊόντος και χαρακτηριστικά ΕΔΩ

Λεωφ. Αλίμου 85, 174 55 Άλιμος, Αθήνα / τ: 210 9966730210 9928128 /f: 210 9967847

Δεν υπάρχουν σχόλια: