Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Έναρξη συνεργασίας της Mideast Travel Worldwide με την BCD Meetings & Events



Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την επίτευξη ενός μεγάλου στόχου για την εταιρία μας: τη νέα μας συνεργασία με τη BCD Meetings & Events ως ένα από τα μέλη του Διεθνούς Δικτύου Συνεργατών αυτής, εκπροσωπώντας την εταιρία στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής η BCD Meetings & Events, η οποία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς συνεδριακού τουρισμού παγκοσμίως, εμπιστεύεται τις εταιρικές συναντήσεις, εκδηλώσεις και συνέδρια των εταιρικών της πελατών στη Mideast Travel Worldwide.
Η BCD Meetings & Events με έδρα στο Σικάγο της Αμερικής και προσωπικό άνω των 450 υπαλλήλων, δραστηριοποιείται σε 40 χώρες με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 520εκ. δολάρια. Η εταιρία είναι μια ανεξάρτητα διοικούμενη θυγατρική της BCD Holdings N.V. και αδερφή εταιρία BCD Travel, τρίτης μεγαλύτερης ταξιδιωτικής εταιρίας παγκοσμίως.
Η συνεργασία αυτή αποτελεί για εμάς μεγάλη επιτυχία αλλά και τιμή καθώς η Mideast Travel Worldwide επιλέχθηκε ανάμεσα σε ένα μεγάλο αριθμό PCOs στην Ελλάδα. Η αναγνώριση αυτή ως προς το επίπεδο των υπηρεσιών μας και η ανάδειξή μας σε επίσημο μέλος του Δικτύου Συνεργατών της BCD Meetings & Events, μας ωθεί να ανεβάσουμε ακόμη υψηλότερα τον πήχη και να συνεχίζουμε να προσφέρουμε σε όλους εσάς, τους πελάτες και συνεργάτες μας, υπηρεσίες τις οποίες διέπει η εταιρική μας φιλοσοφία We Care.




Δεν υπάρχουν σχόλια: