Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

♫ Είστε έτοιμοι για το καλύτερο;

Είστε έτοιμοι για το καλύτερο;

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι USB κάρτες ήχου Scarlett κατέχουν την πρώτη θέση πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ανανεωμένη δεύτερη γενιά SCARLETT είναι εδώ προσφέροντας ακόμα πιο βελτιωμένα χαρακτηριστικά κάνοντας το πολύ καλό, ακόμα καλύτερο!

Η “super low latency” λειτουργικότητα των νέων Scarlett εξασφαλίζει ηχογράφηση σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας τα effects του μουσικού λογισμικού με -σχεδόν- μηδενική καθυστέρηση (2.74ms). Κάθε Scarlett δεύτερης γενιάς μπορεί πλέον να λειτουργήσει και στην κορυφαία συχνότητα δειγματοληψίας 192khz και αυτό ισχύει πέρα από τις εξόδους της κάρτας και στις εισόδους. Επίσης, έχει γίνει επανασχεδιασμός τόσο στους προενισχυτές μικροφώνου όσο και στις εισόδους οργάνων προσφέροντας πιο λεπτομερή προσαρμογή των ηχητικών πηγών.

Η κατασκευή της κάρτας παραμένει μεταλλική αλλά η όλη κατασκευή είναι ακόμα πιο στιβαρή και τα ρυθμιστικά έντασης ελέγχου είναι πλέον μεταλλικά. Επιπλέον, μαζί με το δωρεάν λογισμικό που προσφέρεται, η νέα γενιά καρτών ήχου Scarlett περιλαμβάνει το κορυφαίο μουσικό λογισμικό Pro Tools First.
Δείτε όλα τα προϊόντα

Δείτε το βίντεο
 
Copyright © 2014, BON STUDIO SA, All rights reserved.
Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

Δεν υπάρχουν σχόλια: