Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Απονομή τιμητικού τίτλου στον Ομ. Καθηγητή Α-Ι. Δ. Μεταξά


1
1

                    Ο Επίτιμος Καθηγητής Πανεπιστημίων και Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών  Α-Ι.Δ. Μεταξάς, “Membre de l’Académie   Européenne   Interdisciplinaire  des   Sciences (Fondation de la Maison des Sciences de l’Homme)” τιμήθηκε με μια διπλήιδιαίτερη διάκριση.

                Το ιστορικό Πανεπιστήμιο της Βουδαπέστης (Universitas Budapestinensis de Rolando Eötvös nominata) με την ευκαιρία του εορτασμού των τετρακοσίων χρόνων από την ίδρυση του, τον αναγόρευσε σε Επίτιμο Καθηγητή και σε Επίτιμο Διδάκτορα. Η απόφαση αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι τιμάται για την προσφορά του στην προαγωγή της διεπιστημονικής έρευνας, στη μελέτη των σχέσεων τέχνης και εξουσίας και στην κριτική προσέγγιση του πολιτικού λόγου. Ο τίτλος που του απενεμήθη αποδόθηκε στο επίσημο λατινικό ψήφισμα ως “Professor et Doctor ScientiaePoliticae honoris causa”.

                  Ο Καθηγητής  Α-Ι.Δ. Μεταξάςείναι ο σχεδιαστής του δεκάτομου έργου «Πολιτική Επιστήμη. Διακλαδική και Συγχρονική Διερεύνηση της πολιτικής πράξης» το οποίο μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Ι.ΣΙΔΕΡΗΣ και διατίθεται σε όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: