Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΚΘΒΕ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΥΛΙΟΥ

Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
Ιούλιος 2016
 

  • ΕΠΤΑ ΕΠΙ ΘΗΒΑΣ» του Αισχύλου
Ξεκινάει το ταξίδι της η μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του ΚΘΒΕ με την παραγωγή  «ΕΠΤΑ ΕΠΙ ΘΗΒΑΣ» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία του Τσέζαρις Γκραουζίνις. 
Μετά τις παραστάσεις στο Θέατρο Δάσους σειρά έχουν το Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στις 15 και 16 Ιουλίου και το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 22 και 23 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσει μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της περιοδείας πατήστε ΕΔΩ:
  • «Ο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ» του Δημητρίου Κορομηλά, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή
Η παράσταση παρουσιάζεται στην κλιματιζόμενη αίθουσα του Βασιλικού Θεάτρου από Τρίτη έωςΠαρασκευή στις 21:00 με υπέρτιτλους στην αγγλική και στη ρωσική γλώσσα. Λήξη παραστάσεων 9 Σεπτεμβρίου. 
 
  • ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΚΘΒΕ:  «ΤΟ ΔΩΡΟ»  «Το δώρο δωρίζεται κι η αγάπη χαρίζεται», σε σκηνοθεσία Koldo Vío
"Το Δώρο", μια ευέλικτη παράσταση κουκλοθεάτρου-θεάτρου αντικειμένων, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, με την οποία το ΚΘΒΕ αυτό το καλοκαίρι … πετάει στις γειτονιές της πόλης και των περιφερειακών δήμων αλλά και σε φεστιβάλ.
Για να δείτε το πρόγραμμα του Ιουλίου πατήστε ΕΔΩ
 
  • ΟΛΟΗΜΕΡΟ  ΘΕΡΙΝΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ αποκλειστικά για παιδιά (4-11 ετών)
«Αυτό το Καλοκαίρι πάμε Διακοπές στο…  Θέατρο!»
Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το θερινό καλλιτεχνικό εργαστήρι του ΚΘΒΕ, που  ξεκίνησε στις 21 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 9 Σεπτεμβρίου. 
Περισσότερα 
  • 20  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΑΣΟΥΣ
Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται για δεύτερη φορά αυτό το καλοκαίρι, με το κύρος και την υπογραφή του ΚΘΒΕ.
Για να δείτε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ πατήστε ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: