Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Summer Camp του Τελλογλείου - Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με νέα εκπαιδευτικά προγράμματα

Summer Camp 2016 - Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.


Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Summer Camp που πραγματοποιήθηκε για τέσσερις βδομάδες στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.
Στο Summer Camp συμμετείχαν ενεργά 36 μικροί φίλοι του Τελλογλείου ηλικίας 5-12 ετών, οι οποίοι παρακολούθησαν ένα πλούσιο θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα δημιουργικής έκφρασης. Εικαστικά,μουσικά και θεατρικά εργαστήρια, εργαστήριο comics, χορού και κινηματογράφου έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν διάφορες μορφές τέχνης μέσα από τις οποίες εξέφρασαν τα συναισθήματα που προκαλούνται από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης.
Οι διαφορετικές προσεγγίσεις των εργαστηρίων ενέταξαν τα παιδιά σε μια δημιουργική διαδικασία συμβάλλοντας στην απελευθέρωση της φαντασίας, στην απόκτηση γνώσεων, στην ενίσχυση των δεξιοτήτων, στην τόνωση της κοινωνικότητας και της επικοινωνίας, στην καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος μέσα από τη διασκέδαση, τις ποικίλες εκφραστικές και καλλιτεχνικές επινοήσεις.
Πριν ανανεώσουμε τη συνάντησή μας για το Σεπτέμβριο, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε Καλό καλοκαίρι και να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: