Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

«Kούρεμα» και ρυθμίσεις εξπρές για «κόκκινα» δάνεια

Banks' NewsEmail Email
TOP STORIES • ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΝΕΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ • ΠΟΛΙΤΙΚΗ • ΚΟΣΜΟΣ • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ • ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

TOP STORIES

«Kούρεμα» και ρυθμίσεις εξπρές για «κόκκινα» δάνεια

kokkina daneiaΣχέδιο άμεσης δράσης -υπό την ασφυκτική πίεση του SSM- βάζουν μπροστά οι τράπεζες για να πετύχουν τη δραστική μείωση των «κόκκινων» οφειλών κατά 40% με 45% μέχρι το τέλος του 2019, χωρίς να παρεκκλίνουν από τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

Τα αθώα θύματα του ελεύθερου εμπορίου

  Τα αθώα θύματα
του
ελεύθερου
εμπορίου Όταν ο κόσμος μιλά για τα οφέλη και τους κινδύνους από το εμπόριο, συνήθως αναφέρεται στην αγορά εργασίας. Και είναι λογικό, αφού το να χάσει κανείς τη δουλειά του έχει τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή του.

Ποιος είπε ότι η Μέρκελ υποχωρεί;

  Ποιος είπε
ότι η Μέρκελ
υποχωρεί; Πολύς κόσμος φαίνεται να περιμένει από την Καγκελάριο Angela Merkel να ζητήσει συγγνώμη. Το κόμμα της, η Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU), εξακολουθεί να καταγράφει χαμηλές επιδόσεις στις περιφερειακές εκλογές. Μόλις στις 18 Σεπτεμβρίου, το CDU υπέστη πλήγμα στις εκλογές του Βερολίνου για την ανάδειξη κοινοβουλίου. Ο λόγος; Η αντίδραση ενάντια στην καλοσύνη που έδειξε η Μέρκελ προς τους πρόσφυγες το περασμένο έτος.

Η ΕΚΤ θα αναδιπλασιάσει την ώθηση για την οικονομική μεταρρύθμιση

mario
draghiΟι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας έχουν παραπονεθεί ξανά και ξανά πως οι κυβερνήσεις δεν κάνουν αρκετά για να ενισχύσουν την οικονομία της ευρωζώνης. Τώρα πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: