Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ News


Δωρεάν είσοδος στο Περιβαλλοντικό Κέντρο
για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων
Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων και ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ σας καλεί να επισκεφθείτε δωρεάν τις εγκαταστάσεις του Περιβαλλοντικού Κέντρου. Το Καταφύγιο της Αρκούδας και το Κέντρο Ενημέρωσης στο Νυμφαίο όπως και το Καταφύγιο του Λύκου στις Αγραπιδιές θα λειτουργούν κανονικά και θα ανοίξουν τις πόρτες στους επισκέπτες και σε οργανωμέρα γκρουπ για μία δωρεάν ξενάγηση στον κόσμο της άγριας ζωής (ξεναγήσεις κάθε ώρα και τελευταία ξενάγηση στις 16:30). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα γραφεία μας στο 2386041500.

Καιρός για φούτερ από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ
Το Φθινόπωρο μπήκε και επισήμως πλέον και μαζί ήρθε η ώρα για να αφήσουμε τα καλοκαιρινά ρούχα και να φορέσουμε τα φθινοπωρινά. Εμείς σας προτείνουμε το φούτερ με το λογότυπο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ που θα το βρείτε στο eshop του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ σε διάφορα χρώματα!
Διαβάστε περισσότερα
Προσφορά για τους υποστηρικτές του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ υποστηρίζει την παιδική παράσταση "Το Τραγούδι της Γης" που ανεβαίνει στο Θέατρο "Ανεσις" στην Αθήνα από τον Θίασο Λώτινος Ήλιος από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 5 το απόγευμα. Η παράσταση επιθυμεί να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά και να αφυπνίσει την οικολογική τους συνείδηση με βιωματικό τρόπο. Τα βοηθάει να καταλάβουν ότι κάθε τους δράση έχει άμεσο αντίκτυπο στο περιβάλλον και τα εμπνέει ώστε να γίνουν υπεύθυνα και συνειδητά άτομα στη διαχείριση των φυσικών πόρων. Τα μέλη και οι κηδεμόνες του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ δικαιούνται 1+1 εισιτήριο δωρεάν (απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη της σχετικής κάρτας. Για περισσότερες πληροφορίες και για την καλύτερη διευκόλυνσή σας θα πρέπει να καλέσετε στο2114111110.
Εξοπλιστείτε για τη νέα σχολική χρονιά
από το eshop του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ
Πριν από λίγες εβδομάδες ξεναγήσαμε τον Ευτύχη Μπλέτσα για γυρίσματα στο πλαίσιο της εκπομπής Happy Traveller στο Περιβαλλοντικό Κέντρο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Το αποτέλεσμα σε λίγο καιρό στις οθόνες σας!


H Νατάσα δεν ζει πια
Η Νατάσα, η μία εκ των δύο λύκων που ήρθαν από το Ζωολογικό Κήπο Θεσσαλονίκης, δεν ζει πια. Πέθανε πριν από μερικές ημέρες από φυσιολογικά αίτια, καθώς ήταν πλέον 16 περίπου ετών. Η Νατάσα ήρθε στο Καταφύγιο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ υπέργηρη τον Ιούνιο του 2015 μαζί με την Μελίνα. Έως τότε δεν είχε ζήσει αλλού και δεν είχε γνωρίσει την ελευθερία, καθώς γεννήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κήπου.
Επικοινωνία
Αετός, 53075, Φλώρινα
Τ. + 30 23860 41500 | F. + 30 23860 41111
Εmail: arcturos@arcturos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: