Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

39 βιβλία για να ξεκινήσεις τις φθινοπωρινές σου αναγνώσεις!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Τα νέα βιβλία του Οκτωβρίου μόλις κυκλοφόρησαν και σε περιμένουν για να ξεκινήσεις τις φθινοπωρινές σου αναγνώσεις! Διάλεξε από μια πληθώρα επιλογών το ιδανικό βιβλίο για σένα!

ΜΕΤΑΞΙΑ ΚΡΑΛΛΗ
ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η Χριστίνα Παπάζογλου και ο Αλμπέρτο Ματαλών συναντιούνται στη Θεσσαλονίκη το 1927. Είναι γείτονες και πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο. Αυτά είναι και τα μοναδικά πράγματα που τους ενώνουν.
Ένα βιβλίο για μια πόλη, δυο κοινότητες και τους ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον εαυτό τους και την Ιστορία.
ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 10.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ
18,80€ | 16,92€

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΑΝΔΟΛΟΣ
ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Aθήνα, 1886. Η ζωή της Μαργαρίτας βυθίζεται μέσα σε έναν γάμο που μοιάζει με αργό θάνατο. Ώσπου ερωτεύεται παράφορα έναν άντρα που νόμιζε ότι υπήρχε μόνο στα παραμύθια.
Ένα σαρωτικό μυθιστόρημα για τον έρωτα και την ελπίδα. Μια επική τοιχογραφία για τη μεγαλύτερη επανάσταση της ψυχής, που δεν είναι άλλη από την επιμονή στα θαύματα.
ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 6.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ
18,80€ | 16,92€

ΜΕΝΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
Στα σαράντα δύο του χρόνια ο Αλέξανδρος Παυλής βρίσκεται βυθισμένος στην απελπισία της αναδουλειάς και της ανασφάλειας. Αλλά τα μεγάλα του προβλήματα και η σοβαρή κρίση στη μακρόχρονη σχέση του με την Άννα είναι ένα τίποτα μπροστά στο παιχνίδι της μοίρας, αφού από ένα σφοδρό αυτοκινητικό ατύχημα χάνει το φως του.
Ένα συγκλονιστικό ταξίδι στον κόσμο του σκοταδιού, εκεί όπου το φως παίρνει μια νέα διάσταση. Μια ιστορία για τον θρίαμβο της ανθρώπινης θέλησης.
ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 6.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ
16,60€ | 14,94€

ΚΛΑΙΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Η ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ
Λέρος 1975. Ένα αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού προσεγγίζει το λιμάνι του μικρού, ακριτικού νησιού. Μέσα του, δεμένοι χειροπόδαρα, άντρες και γυναίκες, επιβάτες σε ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή με προορισμό την «Αποικία», όπως αποκαλούν οι ντόπιοι το ίδρυμα, που, παρά την αποστροφή που τους προκαλεί, τους εξασφαλίζει το ψωμί τους.
Είναι πολύ άσχημο να μην έχει κανείς μέλλον, είναι όμως κυριολεκτικά αφόρητο να μην έχει παρελθόν.
16,60€ | 14,94€

15,50€ | 13,95€

16,60€ | 14,94€
ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ
ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΗ ΝΥΦΗ
Όταν η τριαντατριάχρονη Άννα λαμβάνει προσκλητήριο γάμου από τη συμμαθήτριά της Μαριάνθη, που είναι μέχρι στιγμής ανύπαντρη όπως και η ίδια, πανικοβάλλεται.
Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
Μερικές φορές, όταν τα σύννεφα του μυαλού σκοτεινιάζουν τον ήλιο του και το οδηγούν σε απύθμενα, μαύρα πηγάδια, μπορεί να είναι γιατί η ψυχή δεν άντεξε τον πόνο ή γιατί φοβήθηκε ή γιατί χάθηκε…
Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΩΝ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!

ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ
ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ
ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ. ΠΕΝΤΕ ΛΟΥΚΕΤΑ, ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ. ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΗ! ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΔΗΓΙΕΣ…
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΙΡΙΑΛ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1
18,80€ | 16,92€
ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΓΙΟΥΝΑΣ ΓΙΟΥΝΑΣΟΝ
Ο ΑΝΤΕΡΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΑΣ ΓΙΟΥΝΑΣΟΝ
Η ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΗ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΟΥΝΑΣ ΓΙΟΥΝΑΣΟΝ
Ο ΕΚΑΤΟΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ
Σκανταλιάρικο, καυστικό και ανατρεπτικό, το μυθιστόρημα Ο ΑΝΤΕΡΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ είναι μια κωμική περιπέτεια που μας θυμίζει ότι ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις από την αρχή, και ν’ ανακαλύψεις τι έχει πραγματικά σημασία. Γραμμένη με το σπιρτόζικο και πανέξυπνο χιούμορ του Γιούνας Γιούνασον, αυτή είναι μια ιστορία για το πώς η προσπάθεια μιας γυναίκας να αλλάξει το δικό της μέλλον κατέληξε να αλλάξει τα πάντα. Ένα ξεκαρδιστικά αστείο και βαθύτατα ανθρώπινο μυθιστόρημα για το ταπεινό μεγαλείο της κάθε μέρας και την ομορφιά τού να ζεις με πάθος ακόμα και όταν ο κόσμος πάει να σε πείσει ότι όλα είναι απελπιστικά άσχημα.
15,50€ | 13,95€
16,60€ | 14,94€
16,60€ | 14,94€

ΓΙΑΝ ΜΑΡΤΕΛ
ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΓΙΑΝ ΜΑΡΤΕΛ
Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙ
ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ –περιπέτεια αναζήτησης, ιστορία φαντασμάτων και σύγχρονος μύθος μαζί– είναι μια οδυνηρή εξερεύνηση της μεγάλης αγάπης και της μεγάλης απώλειας. Κείμενο γεμάτο τρυφερότητα, χιούμορ και ανεξάντλητες εκπλήξεις, καλεί τον αναγνώστη σε ένα οδοιπορικό στην Πορτογαλία του περασμένου αιώνα, αλλά και σε μια χαρτογράφηση της ανθρώπινης ψυχής. Ο Γιαν Μαρτέλ μάς δίνει ένα καταιγιστικό βιβλίο. Μια συγκλονιστική παραβολή για την πάλη ανάμεσα στην ψυχή και τη σάρκα. Συγκινητικό χωρίς μελοδραματισμούς, με χιούμορ ακόμα και στις πιο δραματικές του στιγμές, σε κάνει να σκεφτείς τους προσωπικούς σου Ρίτσαρντ Πάρκερ, τα δικά σου ναυάγια, και σε μαθαίνει πώς να επιβιώνεις.
16,60€ | 14,94€
9,90€ | 8,91€
ΖΙΛΜΠΕΡ ΣΙΝΟΥΕ
Ο πολυβραβευμένος συγγραφέας ΖΙΛΜΠΕΡ ΣΙΝΟΥΕ επανέρχεται με το νέο του μυθιστόρημα Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ – Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ. Με το απαράμιλλο ταλέντο του γλαφυρού αφηγητή, ξαναζωντανεύει τη ζωή του Μωάμεθ, τις πράξεις και τα κατορθώματα του οποίου αποτελούν πηγή έμπνευσης για πάνω από ένα δισεκατομμύριο άντρες και γυναίκες.
Ανακάλυψε και τα υπόλοιπα βιβλία του γνωστού συγγραφέα.

16,60€ | 14,94€

10,90€ | 9,81€

10,90€ | 9,81€

11,90€ | 10,71€
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

18,80€ | 16,92€

15,50€ | 13,95€
Πραγματοποίησε τώρα την παραγγελία σου στοwww.psichogios.gr μέχρι τις 24/10χρησιμοποιώντας τον κωδικό DEDICATED και απόκτησε τα βιβλία INFERNO & ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ με την υπογραφή των συγγραφέων!
*Η υπογραφή του συγγραφέα θα βρίσκεται σε ειδικό αυτοκόλλητο μέσα στο βιβλίo. Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΑ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ DEDICATED
ΔΟΚΙΜΙΑ

ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ
ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΙΑΣ ΡΕΥΣΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Είναι μια κοινωνία, η ρευστή κοινωνία, όπου μερικές φορές το μη νόημα φαίνεται να κατατροπώνει τη λογική, με ανεπανάληπτα βεβαίως κωμικά αποτελέσματα, αλλά με συνέπειες όχι ιδιαίτερα καθησυχαστικές. Σύγχυση, αποσύνδεση, κατακλυσμός από έξεις που συχνά αποτελούν απλώς κοινούς τόπους.
«Πάπε Σατάν, πάπε Σατάν αλέπε» έλεγε στην 7η ωδή της Κόλασης, από τη Θεία Κωμωδία, ο Δάντης Αλιγκέρι ανάμεσα στον θαυμασμό, στον πόνο, στην οργή, στην απειλή και ίσως στην ειρωνεία.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΙΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΙΔΙΟΦΥΪΑΣ!
18,80€ | 16,92€

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ
Ένας ρεαλιστικός Οδηγός Συγγραφής, στηριγμένος σε 50 κανόνες που πατούν γερά στα πόδια τους και προσφέρουν απλές, σαφείς και πρακτικές συμβουλές «από τα μέσα», διαλύοντας μύθους σχετικά με το γράψιμο και τονώνοντας τη θέληση των νέων (αλλά όχι μόνο) πεζογράφων να γράψουν καλή λογοτεχνία, να συνεχίσουν να γράφουν μέχρι το πολυπόθητο ΤΕΛΟΣ, να εκδώσουν το βιβλίο τους και να το δουν να πετυχαίνει.
50 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ
ΕΝΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ
9,90€ | 8,91€
ΒΙΒΛΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ANTI-STRESS
ΤΖΟΑΝΑ ΜΠΑΣΦΟΡΝΤ
Η δημιουργός των παγκόσμιων επιτυχιών ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ, ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ και ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ επιστρέφει με ακόμα ένα πανέμορφο βιβλίο ζωγραφικής, που θα σε ταξιδέψει στα βάθη της ζούγκλας.

11,90€ | 10,71€

11,90€ | 10,71€

11,90€ | 10,71€

11,90€ | 10,71€

10,90€ | 9,81€

10,90€ | 9,81€
ΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
Ταξίδεψε με τα χρώματα στον μαγικό κόσμο της κλασικής λογοτεχνίας! Πάρε τα αγαπημένα σου μαρκαδοράκια ή τις ξυλομπογιές σου και πρόσθεσε το δικό σου χρώμα στα περίτεχνα σχέδια, τα περίπλοκα μοτίβα και τα ρομαντικά σκηνικά αυτών των μοναδικών βιβλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: