Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Οι νέοι μισθοί σε επισιτιστικά, ζαχαροπλαστεία και εργαστήρια ζαχαρωδών



Οι νέοι μισθοί σε επισιτιστικά, ζαχαροπλαστεία και εργαστήρια ζαχαρωδών
Εκδόθηκαν οι Διαιτητικές Αποφάσεις (Πενταμελούς 7/2016) για τους όρους αμοιβής και εργασίας του προσωπικού των βιομηχανικών – βιοτεχνικών επιχειρήσεων καθώς και λοιπών εργαστηρίων Ζαχαρωδών προϊόντων όλης της χώρας καθώς και (Πενταμελούς 8/2016) για τους όρους αμοιβής και εργασίας του προσωπικού των πάσης φύσεως Τουριστικών και Επισιτιστικών Καταστημάτων όλης της χώρας.
Περισσότερα...
Φορολογικές-Ασφαλιστικές και άλλες υποχρεώσεις Οκτωβρίου 2016.
Φορολογικές-Ασφαλιστικές και άλλες υποχρεώσεις Οκτωβρίου 2016.
Περισσότερα...
Ανησυχητική η αυξημένη ανεργία στις ηλικίες 55-64 ετών
Σύμφωνα με εκπροσώπους της αγοράς εργασίας η έλλειψη των απαιτούμενων δεξιοτήτων που διακρίνει, σε αρκετές περιπτώσεις, αυτήν την ηλικιακή ομάδα, είναι ένας από τους λόγους που τη «βγάζει» εκτός της σύγχρονης αγοράς εργασίας.
Περισσότερα...
Αναμονή έως τις 25 Οκτωβρίου για τις αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας
Επισημαίνεται ότι πρόθεση της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών είναι να ισχύει και για φέτος η ρύθμιση που επιτρέπει σε φορολογούμενους να παραλαμβάνουν τις πινακίδες των οχημάτων τους εντός της χρονιάς καταβάλλοντας μόνο μέρος των ετήσιων τελών που αναλογούν στο όχημά τους.
Περισσότερα...
ΕΥΔΑΠ: Μέχρι 31/10 η ρύθμιση οφειλών για 32.873 νοικοκυριά
Όπως έχει τονίσει ο διευθύνων σύμβουλος κος Γιάννης Μπενίσης σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν παρέχουν δωρεάν την απαραίτητη ποσότητα νερού για την κάλυψη των αναγκών τους.
Περισσότερα...
Λογιστικός χειρισμός χρηματοδοτικής μίσθωσης
Σε περίπτωση πρόωρης λήξης της σύμβασης τι εγγραφές θα πρέπει να γίνουν στα βιβλία του εκμισθωτή;
Περισσότερα...
Υπολογισμός προθεσμιών μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο
Επειδή οι διατάξεις του άρθρου 168 παρ.1 του ΚΠΔ είναι ατελείς, αφού καθορίζουν μόνον πώς γίνεται ο υπολογισμός της προθεσμίας που ορίζεται σε ημέρες και όχι και αυτής που υπολογίζεται σε μήνες, για την κάλυψη του κενού αυτού τυγχάνει αναλόγου εφαρμογής η διάταξη του άρθρου 145 παρ. 2 του ΚΠολΔ, κατά την οποία "η προθεσμία που προσδιορίζεται σε μήνες λήγει μόλις περάσει η ημέρα του τελευταίου μήνα που αντιστοιχεί αριθμητικά στην ημέρα έναρξης, και αν δεν υπάρχει τέτοια αντιστοιχία, τότε υπολογίζεται η τελευταία ημέρα του μήνα".
Περισσότερα...
Έννοια του υποκείμενου στον φόρο και έννοια των ανεξάρτητων επιχειρήσεων
Ερμηνεία της έκτης οδηγίας ΦΠΑ όπως τροποποιήθηκε με την οδηγία 66/2004 καθώς και της οδηγίας 112/2006 για το κοινό σύστημα ΦΠΑ.
Περισσότερα...
Πώς γίνονται καταγγελίες στοwww.sepenet.gr
Πού θα πρέπει να απευθύνεστε για ανώνυμες και επώνυμες καταγγελίες σύμφωνα με ανάρτηση στην αρχική σελίδα του sepenet.gr.
Περισσότερα...
Ανάκληση παρτίδας του προϊόντος Surgery Bipolar Cable/IEC-BC
Η ανάκληση παρτίδας του εν λόγω ιατροτεχνολογικού προϊόντος της εταιρείας Cynosure (U.S.) οφείλεται σε λανθασμένη αναγραφή της ημερομηνίας λήξης, στην ετικέτα στη θήκη του διπολικού καλωδίου.
Περισσότερα...
Διαβάστε online το νέο ψηφιακό τεύχος του ΟΕΝΕΤ 
Ξεφυλλίστε εδώ τον Αγορανομικό Κώδικα & ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ 
  
OENET
Σταδίου 60 - Αθήνα 10564
210 - 3240969
210 - 3242267
oen@oenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: