Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Raymarine CP100 Sonar with CHIRP DownVision

Σε συνέχεια της ανάθεσης της Raymarine νίκη Dragonfly DownVision ™ CHIRP σόναρ, το βραβείο το 2013 DAME υποψήφια CP100 φέρνει τώρα αυτή την τεχνολογία για να Raymarine οθόνες πολλαπλών λειτουργιών.
Σε συνδυασμό με το έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη Φάρος, το CP100 μπορεί να δικτυωθούν με, γ, ε, και GS σειρά οθόνες πολλαπλών λειτουργιών (λογισμικό v7.35 Φάρου ή νεότερη έκδοση απαιτείται
Download software for free here).
Key FeaturesΦωτογραφία-όπως καλολογικά στοιχεία της δομής κάτω χρησιμοποιώντας Raymarine CHIRP DownVision τεχνολογία DownVision απόδοση βάθος ™ για να 900ft Dual Channel CHIRP σόναρ? δείτε υψηλή ανάλυση CHIRP DownVision δομή εικόνες και στοχεύουν ψάρι με CHIRP σόναρ ταυτόχρονα. Το δίκτυο του CP100 με Raymarine τελευταίας γενιάς οθόνες πολλαπλών λειτουργιών. Από το συμπαγές Μια σειρά με την ναυαρχίδα GS Σειρά κατασκευής το CP100 φέρνει υποβρύχια όραση σε αναλύσεις μέχρι 1280 x 800 pixels.
Underwater vision and amazing CHIRP technologyΗ μονάδα σόναρ δίκτυο CP100 φέρνει την τεχνολογία CHIRP DownVision να Raymarine οθόνες πολλαπλών λειτουργιών. CP100 είναι CHIRP DownVision παραδίδει μια φωτογραφία σαν εικόνα του κόσμου κάτω από το σκάφος σας, επιτρέποντάς σας να δομή κάτω εικόνα με εκπληκτικές λεπτομέρειες και τα ψάρια στόχος ταυτόχρονα.
Σε αντίθεση με τα συμβατικά σόναρ απεικόνισης που μεταδίδουν μια ενιαία συχνότητα με κάθε παλμό, ο CP100 χρησιμοποιεί την τεχνολογία CHIRP να μεταδώσει σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων σόναρ με κάθε παλμό - το αποτέλεσμα είναι πολύ υψηλότερη ανάλυση, φωτογραφία-όπως σόναρ εικόνες.

Turtles seen swimming off Australia

Nevada wreck, Italy

Submarine Wreck
CP100 Applicationsαλιεία του γλυκού νερού
Το CP100 είναι η ιδανική λύση σόναρ για τους ψαράδες του γλυκού νερού. Σε συνδυασμό με Raymarine σειράς Ε HybridTouch οθόνες, η CP100 επιτρέπει φρέσκα ψαράδες να δημιουργήσει ένα πολυ δίκτυο οθόνη με τον έλεγχο HybridTouch. Φωτογραφία ρεαλιστική CHIRP DownVision εντοπίζει εύκολα το βιότοπο των μπάσων και άλλα είδη του γλυκού νερού.
παράκτια αλιεία
Με το βάθος απόδοση έως και 900 πόδια, το CP100 είναι η τέλεια επιλογή για τον παράκτιο και τον κόλπο της αλιείας. ναυάγια εικόνα με απαράμιλλη πιστότητα και χρησιμοποιεί το δεύτερο κανάλι CHIRP να στοχεύσετε δόλωμα και αρπακτικά.

Transducers for the CP100Εξειδικευμένες μετατροπείς CHIRP dual-channel που ενσωματώνουν μια κωνική δέσμη για την στόχευση των ψαριών και έναν ανεμιστήρα εξαιρετικά ευρύ σχήμα δέσμης για τη φωτογραφία-όπως εικόνες DownVision σόναρ.
Διαθέσιμο σε τραβέρσα mount, πλαστικό μέσω κύτους και χάλκινα μέσω κύτους διαμορφώσεις.
Transducer DescriptionCPT100 Transom Mount
CPT110 Through-Hull with fairing block
CPT120 Bronze through-hull with fairing block
Διαβάστε περισσότερα: http://www.elmare.gr/agores/fishfinder/ray-marine/raymarine-fishfinders/cp100/

Δεν υπάρχουν σχόλια: