Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Πώς θα ρυθμίζουν τα χρέη τους οι μικρές επιχειρήσεις



Πώς θα ρυθμίζουν τα χρέη τους οι μικρές επιχειρήσεις
Σύμφωνα με πληροφορίες το σχέδιο ρύθμισης χρεών που επεξεργάζεται ο αρμόδιος υφυπουργός Εργασίας προβλέπει μεταξύ άλλων μια σειρά από αντικειμενικά κριτήρια βάσει των οποίων θα αξιολογείται ο κάθε οφειλέτης.
Περισσότερα...
Ξεκινούν αυστηρά όρια στα παραπεμπτικά διαγνωστικών εξετάσεων
Μπαίνουν σε εφαρμογή νέα, ακόμη πιο αυστηρά όρια στα παραπεμπτικά των διαγνωστικών εξετάσεων. Στόχος τους είναι να μπει φρένο στον εκτροχιασμό των δαπανών, καθώς οι δαπάνες για διαγνωστικές εξετάσεις, παρά τη μείωση των τιμών αποζημίωσης από τις αρχές του έτους, έχουν τεθεί εκτός ελέγχου.
Περισσότερα...
Με σύσταση ΟΟΣΑ ανοίγουν οι αγορές τροφίμων και καυσίμων
Η γνωστή και ως «Εργαλειοθήκη Νο3» του ΟΟΣΑ περιλαμβάνει 356 συστάσεις για φραγμούς που περιορίζουν τον ανταγωνισμό. Στα 414 εκατ. το όφελος για την οικονομία. Οι αλλαγές, σε καύσιμα, τρόφιμα, ηλεκτρονικό εμπόριο.
Περισσότερα...
Κατάσχεση ΚΕΑΟ για πρόστιμο από αδήλωτη εργασία-Διαδικασία ένστασης
Διακόπτεται δικαστικά η εκτέλεση ταμειακών βεβαιώσεων και κατασχετηρίων εκθέσεων εις χείρας Τραπεζών, για οφειλές προς το ΙΚΑ.
Περισσότερα...
Προστασία των εργαζομένων από ηλεκτρομαγνητικά πεδία
Πώς επιτυγχάνεται. Οι ελάχιστες προδιαγραφές. Τί προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα εναρμόνισης με Οδηγία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Πρακτικοί Οδηγοί.
Περισσότερα...
Διευκρινίσεις για τα πιστοποιητικά προσόντων/δεξιοτήτων
Σε συνέχεια της Πρόσκλησης υποβολής προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» αλλά και δημοσιευμάτων, η αρμόδια Δ/νση του Υπουργείου Οικονομίας, τονίζει προς τις Δ/νσεις Ανάπτυξης των Περιφερειακών Ενοτήτων, ότι η άδεια άσκησης τεχνικών επαγγελμάτων δεν μπορεί να υποκατασταθεί από πιστοποιητικά προσόντων/δεξιοτήτων. Το νομοθετικό πλαίσιο.
Περισσότερα...
Τελωνεία: Τα αποδεκτά έγγραφα όταν δεν υπάρχει ναυλοσύμφωνο
Για τον εφοδιασμό καυσίμων με απαλλαγή από τον ΕΦΚ.
Περισσότερα...
Ενδείξεις εφαρμογής της Κυτταρομειωτικής Χειρουργικής
Και της Ενδοπεριτοναϊκής Υπερθερμικής Χημειοθεραπείας (HIPEC). Οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν τα κέντρα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Περισσότερα...
Προσθήκη φαρμάκων στον πίνακα απαγόρευσης εξαγωγών
Τροποποιείται παλαιότερη απόφαση του ΕΟΦ.
Περισσότερα...
ΣΔΟΕ των Οικονομικών Εισαγγελέων - Νέος ελεγκτικός μηχανισμός
Στα σκαριά ο νέος μηχανισμός που βασίζεται σε αντίστοιχα μοντέλα Γαλλίας και Βρετανίας με προανακριτικές αρμοδιότητες. Θα χειρίζεται κάθε υπόθεση φοροδιαφυγής και διαφθοράς με ποινική διάσταση.
Περισσότερα...
Διαβάστε online το νέο ψηφιακό τεύχος του ΟΕΝΕΤ 
Ξεφυλλίστε εδώ τον Αγορανομικό Κώδικα & ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ 
  
OENET
Σταδίου 60 - Αθήνα 10564
210 - 3240969
210 - 3242267
oen@oenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: